המלצה לטלוויזיה 37-42 עבור חדר השינה
מרחק צפיה: 2.1-2.6 (עודכן מ-1.5-2 מטרים)
מקור תוכן: סטרימר בחיבור HDMI - חלק מהתוכן HD וחלק SD
תקציב: 3000-6000 (עודכן מ-3000)
לאחר שיטוט רב בדפי הפורום אני בוחן את האפשרויות הבאות (עדכון: הבנתי שהדגמים הנ"ל ישנים, אשמח להמלצות על דגמים חדשים וטובים יותר)
Sony EX402
Toshiba RV733
LG 37LD650 (בד"כ אני לא אוהב את החברה, אקח רק אם הנ"ל טובה משמעותית מהשאר)
Samsung C530
Samsung C550
Samsung C5100
מיקמתי את הסמסונגים בתחתית מאחר ולפי מיטב הבנתי אין להם פאנלים מסוג SQ בגודל 37. כמו כן הבנתי שגם אם אקח 40 סוג הפאנל שאקבל הוא בבחינת הימור. אשמח לדעת אם הבנתי נכון (בשני המקרים). לבסוף ידוע לי על סדרת D550 של סמסונג (בה לפי מיטב הבנתי אין את בעיית הפאנלים) אך ככל הנראה מחיריה חורגים מהתקציב האמור.
אשמח לעצתכם (כולל אלטרנטיבות שפיספסתי),
תודה !
מקור תוכן: סטרימר בחיבור HDMI - חלק מהתוכן HD וחלק SD
תקציב: 3000-6000 (עודכן מ-3000)
לאחר שיטוט רב בדפי הפורום אני בוחן את האפשרויות הבאות (עדכון: הבנתי שהדגמים הנ"ל ישנים, אשמח להמלצות על דגמים חדשים וטובים יותר)
Sony EX402
Toshiba RV733
LG 37LD650 (בד"כ אני לא אוהב את החברה, אקח רק אם הנ"ל טובה משמעותית מהשאר)
Samsung C530
Samsung C550
Samsung C5100
מיקמתי את הסמסונגים בתחתית מאחר ולפי מיטב הבנתי אין להם פאנלים מסוג SQ בגודל 37. כמו כן הבנתי שגם אם אקח 40 סוג הפאנל שאקבל הוא בבחינת הימור. אשמח לדעת אם הבנתי נכון (בשני המקרים). לבסוף ידוע לי על סדרת D550 של סמסונג (בה לפי מיטב הבנתי אין את בעיית הפאנלים) אך ככל הנראה מחיריה חורגים מהתקציב האמור.
אשמח לעצתכם (כולל אלטרנטיבות שפיספסתי),
תודה !
נערך לאחרונה על ידי t0x1n ב 30/06/2011 14:22, נערך 3 פעמים בסך הכל.
נראה מעניין, חבל שיש לי רק 3 שעות להחליטchassor כתב:שווה לך לבדוק את זה!
http://www.youtoo.co.il/site/Deal.aspx? ... 839&id=194...
בגדול אני מעדיף איכות על גודל, 37 אינץ יספיקו לי כך שלא אקנה את ה-42 הנ"ל אם באותו מחיר אוכל לקנות 37 יותר איכותית
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני מקווה שהפיליפס איננה כמו אחותה ה 5605:
http://www.digitalversus.com/philips-46 ... 57_53.html
אם כבר דיל על 40" הייתי מהמר על זאת (לפחות מייבוא רשמי):
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7742308
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7742308
אך גם זו בגדר הימור בעניין הפאנל, לא ?integral כתב:אני מקווה שהפיליפס איננה כמו אחותה ה 5605:
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7742308...
שמע, גם אם הוא יראה לי בתצוגה פאנל SQ, אין ערובה לכך שהפאנל במוצר הארוז שהוא יביא לי יהיה גם SQ. אני מעדיף לקחת מוצר שהוא בטוח טוב מאד מאשר מוצר שהוא אולי סביר ואולי מצוין...integral כתב:אני מניח שכן. תלוי מה יש אצל היבואן במחסן. תקפוץ לא.ל.מ ותנסה לראות את הפאנל....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אין לי פתרונות. הדרך היחידה היא ללכת לחנות ולבדוק את סוג הפאנל במקום, כלומר קודם כל בתצוגה ואח"כ בטלוויזיה שלוקחים פשוט לבקש לפתוח את הארגז כדי לוודא שהכל תקין (כולל הפאנל), או לקבל משלוח ואז להחזיר תחת חוק ה 14 יום לפני שהפעלת (לא שהייתי בוחר בכאב ראש הזה). .בטלוויזיות של LG זה יותר פשוט כי ניתן לראות מהקופסה (רק שכבר ראיתי יבואנים שמחקו את הכיתוב מהקופסה). הסוני אמורות לבוא עם PVA אבל מדווחים זה כבר לא תמיד כך. חוצמזה, תזכור שהפאנל הוא רק אחד מהפקטורים.
אם אתה מוכן לשלם יותר, אז משתמשים פה בפורום אמרו שה SAMSUNG 630 שראו היו עם PVA.
אם אתה מוכן לשלם יותר, אז משתמשים פה בפורום אמרו שה SAMSUNG 630 שראו היו עם PVA.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
integral כתב:אין לי פתרונות. הדרך היחידה היא ללכת לחנות ולבדוק את סוג הפאנל במקום, כלומר קודם כל בתצוגה ואח"כ בטלוויזיה שלוקחים פשוט לבקש לפתוח את הארגז כדי לוודא שהכל תקין (כולל הפאנל), או לקבל משלוח ואז להחזיר תחת חוק ה 14 יום לפני שהפעלת (לא שהייתי בוחר בכאב ראש הזה). .בטלוויזיות של LG זה יותר פשוט כי ניתן לראות מהקופסה (רק שכבר ראיתי יבואנים שמחקו את הכיתוב מהקופסה). הסוני אמורות לבוא עם PVA אבל מדווחים זה כבר לא תמיד כך. חוצמזה, תזכור שהפאנל הוא רק אחד מהפקטורים.
אם אתה מוכן לשלם יותר, אז משתמשים פה בפורום אמרו שה SAMSUNG 630 שראו היו עם PVA....
אין שום מסך 40 בפחות מ3K שנותן איכות ותמורה גבוהה יותר מ C530. שווה את המאמץ והבדיקה של הפנל.
לגבי C630 גודל 40, ראיתי במו עיניי פנל SQ.
לגבי D550 גודל 40 ראיתי באלמ הרצליה פנל SQ, בתערוכה פנל שאינו מזוהה...לכן עדיין צריך לבדוק את זה.
כמובן..התכוונתי שיש סיכוי טוב שהם כבר לא בחנויות.t0x1n כתב:ישנים הם לא בהכרח לא טוביםasaf23 כתב:כל הדגמים שכתבת הם ישנים...
אבל בהחלט אשמח לשמוע על דגמים חדשים ו\או טובים יותר !...
הדגמים החדשים יצאו רק לאחרונה, ממליץ לעשות סיבוב בחנויות ולקרוא ביקורות עדכניות.
תודה על העצות !integral כתב:אין לי פתרונות. הדרך היחידה היא ללכת לחנות ולבדוק את סוג הפאנל במקום, כלומר קודם כל בתצוגה ואח"כ בטלוויזיה שלוקחים פשוט לבקש לפתוח את הארגז כדי לוודא שהכל תקין (כולל הפאנל), או לקבל משלוח ואז להחזיר תחת חוק ה 14 יום לפני שהפעלת (לא שהייתי בוחר בכאב ראש הזה). .בטלוויזיות של LG זה יותר פשוט כי ניתן לראות מהקופסה (רק שכבר ראיתי יבואנים שמחקו את הכיתוב מהקופסה). הסוני אמורות לבוא עם PVA אבל מדווחים זה כבר לא תמיד כך. חוצמזה, תזכור שהפאנל הוא רק אחד מהפקטורים.
אם אתה מוכן לשלם יותר, אז משתמשים פה בפורום אמרו שה SAMSUNG 630 שראו היו עם PVA....
אני בהחלט מוכן לשלם יותר אם אקבל תמורה לכספי.
אני מבין שבמסונגים אתה ממליץ על ה-630, יש דגמים של חברות אחרות שכדאי לי לבדוק ?
האם נכון להגיד שעדיף D550 על פני C630 ? כך זה משתמע מהמחיר, לפי זאפ לפחותטלHD כתב:integral כתב:אין לי פתרונות. הדרך היחידה היא ללכת לחנות ולבדוק את סוג הפאנל במקום, כלומר קודם כל בתצוגה ואח"כ בטלוויזיה שלוקחים פשוט לבקש לפתוח את הארגז כדי לוודא שהכל תקין (כולל הפאנל), או לקבל משלוח ואז להחזיר תחת חוק ה 14 יום לפני שהפעלת (לא שהייתי בוחר בכאב ראש הזה). .בטלוויזיות של LG זה יותר פשוט כי ניתן לראות מהקופסה (רק שכבר ראיתי יבואנים שמחקו את הכיתוב מהקופסה). הסוני אמורות לבוא עם PVA אבל מדווחים זה כבר לא תמיד כך. חוצמזה, תזכור שהפאנל הוא רק אחד מהפקטורים.
אם אתה מוכן לשלם יותר, אז משתמשים פה בפורום אמרו שה SAMSUNG 630 שראו היו עם PVA....![]()
אין שום מסך 40 בפחות מ3K שנותן איכות ותמורה גבוהה יותר מ C530. שווה את המאמץ והבדיקה של הפנל.
לגבי D550 גודל 40 ראיתי באלמ הרצליה פנל SQ, בתערוכה פנל שאינו מזוהה...לכן עדיין צריך לבדוק את זה....
אתה בהחלט צודק, הייתי בטרקלין חשמל ולא היה להם אף אחד מהדגמים שרשמתיasaf23 כתב:כמובן..התכוונתי שיש סיכוי טוב שהם כבר לא בחנויות.t0x1n כתב:ישנים הם לא בהכרח לא טוביםasaf23 כתב:כל הדגמים שכתבת הם ישנים...
אבל בהחלט אשמח לשמוע על דגמים חדשים ו\או טובים יותר !...
הדגמים החדשים יצאו רק לאחרונה, ממליץ לעשות סיבוב בחנויות ולקרוא ביקורות עדכניות....
הבעיה היא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא ביקורות עדכניות להרבה מהדגמים
עברתי אחד אחד בזאפ והתוצאות בגוגל היו בד"כ דלות ביותר
למעשה רוב התוצאות המעניינות הובילו אותי לפורום הזה - והנה אני
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
D550 ו C650 (זהה מבחינת איכות ל C650 רק בלי כניסת רשת):t0x1n כתב:האם נכון להגיד שעדיף D550 על פני C630 ? כך זה משתמע מהמחיר, לפי זאפ לפחותטלHD כתב:integral כתב:אין לי פתרונות. הדרך היחידה היא ללכת לחנות ולבדוק את סוג הפאנל במקום, כלומר קודם כל בתצוגה ואח"כ בטלוויזיה שלוקחים פשוט לבקש לפתוח את הארגז כדי לוודא שהכל תקין (כולל הפאנל), או לקבל משלוח ואז להחזיר תחת חוק ה 14 יום לפני שהפעלת (לא שהייתי בוחר בכאב ראש הזה). .בטלוויזיות של LG זה יותר פשוט כי ניתן לראות מהקופסה (רק שכבר ראיתי יבואנים שמחקו את הכיתוב מהקופסה). הסוני אמורות לבוא עם PVA אבל מדווחים זה כבר לא תמיד כך. חוצמזה, תזכור שהפאנל הוא רק אחד מהפקטורים.
אם אתה מוכן לשלם יותר, אז משתמשים פה בפורום אמרו שה SAMSUNG 630 שראו היו עם PVA....![]()
לגבי D550 גודל 40 ראיתי באלמ הרצליה פנל SQ, בתערוכה פנל שאינו מזוהה...לכן עדיין צריך לבדוק את זה.......
http://www.televisioninfo.com/content/S ... 46C650.htm
למי שאין כח לקרוא...
1.D550 עם איכות תמונה כללית טובה יותר.
2. C650 עם זווית צפייה טובה יותר משמעותית (26 מעלות מול 12 מעלות בדגם החדש).
3. D550 עם קונטראסט דינאמי טוב יותר (מהירות השינוי מלבן לשחור).
4. D550 עם נאמנות צבעים אמיתית וטובה יותר.
5. C650 עם 100HZ והחלקת תנועה טובה יותר מכוון של D550 אין 100HZ...(סמליין אומרים ואמרו בתערוכה שd550 היא 100HZ...ולכן צריך לבדוק את זה).
6. אם מוצאים C650 במחיר נמוך יותר מ D550 זו קניה הגיונית. אם מדובר באותו מחיר, צריך להעדיף D550.
תודה לך על התשובה המפורטת, טלHD
למי שאין כח לקרוא...
1.D550 עם איכות תמונה כללית טובה יותר.
2. C650 עם זווית צפייה טובה יותר משמעותית (26 מעלות מול 12 מעלות בדגם החדש).
3. D550 עם קונטראסט דינאמי טוב יותר (מהירות השינוי מלבן לשחור).
4. D550 עם נאמנות צבעים אמיתית וטובה יותר.
5. C650 עם 100HZ והחלקת תנועה טובה יותר מכוון של D550 אין 100HZ...(סמליין אומרים ואמרו בתערוכה שd550 היא 100HZ...ולכן צריך לבדוק את זה).
6. אם מוצאים C650 במחיר נמוך יותר מ D550 זו קניה הגיונית. אם מדובר באותו מחיר, צריך להעדיף D550....
מנגנון ה 100HZ לא מטריד אותי, רבים טוענים שהוא מיותר ואפילו מלאכותי ומזיק
זווית הצפיה גם לא מטרידה אותי במיוחד, אני יושב בדיוק מול המסך בחדר השינה
אם כך נראה ש D550 היא הבחירה כאן
חבל שאני לא מוצא אותה ב 37 !