איך החנות קאמרה מיה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #1 

מעוניין להגיע אליהם במהלך השבוע ולרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית סופר זום.

אשמח לדעת לאנשים שיש להם ניסיון עם החנות איך היא במעמד הקנייה ואיך היא במסגרת מימוש אחריות במידה והיה צורך?

רציתי לדעת האם ממליצים להרחיב את האחריות אל מעל שנה?

אשמח להמלצות אם אתם מכירים חנות באיזור פ"ת שנותנת שירות יותר טוב מהם.

תודה למי שיעזור (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78827
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5384 פעמים

שליחה #2 

אין לי המון נסיון איתם, לרוב אני רוכש בקאמרה.

אבל לפני כמה חודשים התקלקלה לי עדשה של טמרון ונתתי אותה לתיקון. הם משתמשים בארליך לשם התיקון. התיקון ארך יותר זמן מהמצופה והם איפשרו לי להגיע ולקבל עדשה חליפית בגלל שהתארך זמן התיקון. לאחר מכן איפשר לי בעל החנות לשדרג את העדשה. כך שבמבט כולל אני יצאתי מרוצה למרות התארכות כל התהליך.

הם היו אדיבים ובסה״כ הרגשתי שיש תמורה לאגרה.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

רכשתי משם מצלמה (מתנה ) לאחת האקסיות שלי , חוץ מלשלם וללכת לא היה לי שום קשר איתם,
השירות בחנות היה אחלה,

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #4 

רכשתי שם SX20IS של CANON, הם לא הכי זולים בעולם אבל...

1. השירות שלהם מצויין - עונים בסבלנות על כל השאלות לא מנסים לדחוף לך מה שאתה לא צריך
2. המון צלמים באים לשם - תמיד מפוצץ! תמיד יש תור!
3. הייתה לי בעיה - הם סידרו לי אותה בסבלנות ובאדיבות
4. הם מציעים PACKAGE די מתשלם עם אחריות, כרטיסי זיכרון, תיקים למצלמות, ועוד...

הכל במקום אחד, מאד נוח, הם מפורסמים!
(Y)

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

סבבה תודה.

עדיפות לשעות מסוימות במהלך היממה?
כנראה אני אגש בצהריים של אחד מימי אמצע השבוע.

התגובות שלכם מאוד מחזקות את דעתי לרכוש שם.
ענו לי במייל באדיבות :)
לא ראיתי חנות עם ביקורות ומחירים יותר טובים מהם באיזור פ"ת.

ראם נעלמת, תודה.
עופר תודה.
kaplaey2 - תודה על התגובה שלך חבילה שמציעה הכל ביחד מאוד חשוב לי, כי בכל מצב אני קונה אצלם הכל.

כרגע אני די נעול על שני אלה :

http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=2709
http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=2942

מוסיף עוד סוללה שיהיה ספייר וכרטיס זיכרון.

nacrafts
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

עדשת הטמרון שרכשתי מקמרה מיה היתה זקוקה לכיול בגלל בעיית פוקוס קדמי (לפי בדיקה של ארליך). העדשה היתה תחת אחריות יצרן (שנה ראשונה) וגם מאק.
מסרתי אותה לארליך יחד עם גוף המצלמה לבדוק היכן הבעיה. אחרי שבוע כשהתקשרתי אמרו לי שהגוף תקין, אבל העדשה זקוקה לכיול. הם אמרו שבארץ לא קיימת בכלל מכונת כיול לטמרון (גם לא לטוינקו היבואן הרשמי) וחייבים לשלוח את העדשה לחו"ל לחודשיים.
אני לא הסכמתי לשלוח את העדשה לחו"ל לחודשיים (זה המון זמן!) במיוחד שלא נותנים עדשה חלופית. פניתי לקמרה מיה שמהם רכשתי את העדשה, ושם הם אמרו שינסו לדבר עם טוינקו ולתווך בינם לבין ארליך. ואז הם חזרו אליי אמרו שהמכונת כיול בדרך לארץ, ושבוע אחר כך ארליך יעבירו לטוינקו את העדשה שלי, היא תכויל ותוחזר אליי.
עבר שבוע וחצי. התקשרתי לארליך (שקשה מאוד לתפוס אותם בטלפון) וגם לקמרה מיה לברר מה קורה. נאמר לי שהעדשה "בדרך לטוינקו ואולי אפילו כבר הגיעה לשם".
אחרי כמה ימים התקשרו אליי שוב מארליך ואמרו שהעדשה אצלם (למרות מה שאמרו קודם) ושמכונת הכיול הגיעה לארץ, אבל חסרים לה חלקים והם לא יודעים מתי החלקים האלה יגיעו (?), כך שהאפשרות לתיקון היא רק לשלוח לחו"ל לחודשיים. (וזה אחרי שהעדשה כבר אצלם 3 שבועות בלי שתוקנה)
חזרתי לקמרה מיה ודרשתי פתרון אחר. בעל החנות אמר שהוא נוסע ליפן למפעל של טמרון, שהוא יקח את העדשה באופן אישי ויכיילו אותה שם, ושזה יקח עוד כשבועיים (גם כי היו חגים בארץ).
במקביל פניתי לטמרון בארה"ב, סיפרתי את הסיפור וביקשתי מהם פתרון אחר. הם הפנו אותי לטמרון ביפן שאחראי על המכירות בארץ, שהעבירו את הפניה שלי לטוינקו בארץ שהוא היבואן הרשמי שלהם. שוחחתי עם נציג של טוינקו, שאמר שמעולם אף אחד לא פנה אליו בקשר לעדשה שלי (מהחנות או מארליך), שיש להם את כל הציוד שצריך, אבל הם מתקנים רק למי שקנה מיבוא רשמי ולא מיבוא אפור, ושיבואנים אפורים לא מעזים לפנות אליו בבקשות תיקון.
חזרתי לקמרה מיה וסיפרתי לו את השיחה שלי עם טוינקו. הוא טען שעובד אחר (לא זה שאני שוחחתי איתו) של טוינקו אמר לו על מכונת הכיול החסרה ובכל מקרה שהוא יקח לי את זה בעצמו לחו"ל.
ביקשתי מהחנות כשראיתי שהעניין מתעכב מאוד שיתנו לי עדשה זהה חדשה או שיזכו אותי על העדשה , ואני אקח עדשה אחרת יקרה יותר וגם של חברה שיש לה שירות הולם בארץ. בחנות סירבו לתת לי עדשה חדשה, אבל הסכימו "לקנות" את העדשה התקולה ממני שאני אקנה עדשה יקרה יותר , אבל רק אם אני אוותר על 20-30- אחוז ממחיר העדשה שלי. לא הסכמתי, שכן המצב נוצר בגלל שהעדשה תקולה ןלא נותנים לה שירות תיקונים בארץ בלי שמיידעים אותך בזמן הרכישה על כך.

אחרי שבועיים נוספים של המתנה, קבלתי שיחה מהחנות שהעדשה נשלחה למעבדה בהונג קונג (איפה יפן וביקור במפעל - לא ברור) ושהם מצאו שהעדשה בכלל תקינה, אבל לטענתם מתוך רצון טוב, החנות תתן לי בכל זאת עדשה חדשה במקום זאת כאשר יגיע משלוח העדשות כי כרגע חסר. אכן כעבור שבוע וחצי הגיע המשלוח והגעתי לקבל עדשה חדשה מהחנות. ביקשתי לראות את טופס הבדיקה של העדשה מהמעבדה בחו"ל שאמור להיות כתוב בו שהיא תקינה, אבל נאמר לי שהטופס לא בחנות.

כך הייתי כמעט חודשיים ללא עדשה, בזבזתי המון זמן על שיחות טלפון ונסיעות לארליך ולקמרה מיה ושמעתי הרב מאוד גרסאות תמוהות בקשר לאיפה ואיך העדשה תתוקן.
אני יותר לא חזרתי לקנות שם.

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

תודה על הידיעה (Y)
היכן אתה רוכש עכשיו או שמאז לא רכשת?
לפני זה היכן רכשת?

nacrafts
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

מאז רכשתי ביוגנד בתל אביב וברואים עולם בפתח תקווה.
דברים קטנים כמו פילטר, סוללה, מטען, או תיק קטן כדאי לרוב לקנות באיביי, רצוי אצל חנות מורשית בארה"ב בשביל להמנע מזיופים. בערך חצי מחיר מאשר בארץ גם כולל משלוח.

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

יום ראשון הבא אני בקניה אין זמן להזמין :)
היית מרוצה מרואים עולם? היא יותר קרובה אלי מקאמרה מיה.

nacrafts
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

לא קניתי שם דברים גדולים ויקרים, מה שהייתי צריכה היה בסדר גמור.
אבל לא הייתי זקוקה ל"שירות שאחרי" כלומר לתקן או להחזיר משהו, כך שאני לא יכולה להעיד על איך הם מתנהגים במצבים כאלה.

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

אוקיי תודה.
שלחתי מיילים נראה מי יענה.

פעם אחרונה שעשיתי את זה קאמרה מיה ענו וCAMCAM שבאותה בעלות עם רואים עולם, לא.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #12 

רכשתי מהם מצלמה לא מזמן והשליח שלהם טורטר בגללי פעמיים בין ראש העין לפתח תקוה ובסוף כשהוא פגש אותי הוא העביר לי את החבילה באדיבות במקום לזרוק לי אותה בראש כפי שהגיע לי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”