כמה זמן לקח לכם לשדרג את המערכת ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הכי הרבה זמן לוקח לי להחליט שאני בכלל צריך שדרוג.
אחר כך לוקח לי הרבה זמן להחליט שעבודות הבינוי לא כאלו נוראיות. זה נסחב ונסחב גם אם מדובר בסה"כ בקדיחת 2 חורים בקיר.
הקניה עצמה זה בצ'קצ'ק ואין ממש תקציב ברור כך שאין חריגות.
אחרי חודשיים התהליך מתחיל מחדש. אורך מחזור אחד שלם הוא בדרך כלל 6-8 חודשים.
אחר כך לוקח לי הרבה זמן להחליט שעבודות הבינוי לא כאלו נוראיות. זה נסחב ונסחב גם אם מדובר בסה"כ בקדיחת 2 חורים בקיר.
הקניה עצמה זה בצ'קצ'ק ואין ממש תקציב ברור כך שאין חריגות.
אחרי חודשיים התהליך מתחיל מחדש. אורך מחזור אחד שלם הוא בדרך כלל 6-8 חודשים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אני אישית בונה את המערכת שלי על פני השנתיים האחרונות. טיפין טיפין. עכשיו חסר לי רק הרסיבר שישתווה ברמה לשאר המערכת.
איך אפשר שלא לחרוג?
הלוואי והייתה לי אפשרות לעשות זאת.
אני לדוגמא הקצבתי לי 6,000 לטלויזיה , בסוף שילמתי 10,400 --> אתם קולטים כמעט פי שניים.
אני לא יודע כמה להקציב כי אני בטוח שאחרוג.
הלוואי והייתה לי אפשרות לעשות זאת.
אני לדוגמא הקצבתי לי 6,000 לטלויזיה , בסוף שילמתי 10,400 --> אתם קולטים כמעט פי שניים.
אני לא יודע כמה להקציב כי אני בטוח שאחרוג.
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ממ, גם לחרוג אפשר, אבל במידה
כמעט להכפיל, יותר מהכל, מצביע בעיקר על זה שיכולת השליטה העצמית שלך לוקה בחסר.
מהרגע שגיבשתי פחות או יותר את הטעם המוזיקלי שלי והציפיות שיש לי מהמערכת, הגדרתי לעצמי מחירים שאני מוכן להשקיע בכל רכיב.
הרסיבר, למשל, יעלה עד 4500 ש"ח. בין אם מחו"ל, יד שניה, או חדש. אין ברירה אחרת.
מהרגע שגיבשתי פחות או יותר את הטעם המוזיקלי שלי והציפיות שיש לי מהמערכת, הגדרתי לעצמי מחירים שאני מוכן להשקיע בכל רכיב.
הרסיבר, למשל, יעלה עד 4500 ש"ח. בין אם מחו"ל, יד שניה, או חדש. אין ברירה אחרת.
אני צריך לקחת שיעורי כלכלת בית אלך אם כך.ran_carney כתב:ממ, גם לחרוג אפשר, אבל במידה![]()
....
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי השדרוג התחיל לפני כשנתיים ולא נגמר עדיין, יש הפוגות, אני לא עסוק רק בשדרוג, לאט לאט, כל פעם חלק אחר.
אין תקציב מוגדר לכל השדרוג כי אני עדיין לא יודע מה תהיה התוצאה סופית. לכל שלב נקבע תקציב נפרד
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שדרוג בכלל כי אין מטרה מוגדרת (חוץ משיפור החוויה, ההנאה והסיפוק) אין תקציב כולל ואין זמן מוקצב.
אין תקציב מוגדר לכל השדרוג כי אני עדיין לא יודע מה תהיה התוצאה סופית. לכל שלב נקבע תקציב נפרד
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שדרוג בכלל כי אין מטרה מוגדרת (חוץ משיפור החוויה, ההנאה והסיפוק) אין תקציב כולל ואין זמן מוקצב.
מאיזה חלק היית ממליץ לי להתחיל לשדרג?harari כתב:אצלי השדרוג התחיל לפני כשנתיים ולא נגמר עדיין, יש הפוגות, אני לא עסוק רק בשדרוג, לאט לאט, כל פעם חלק אחר.
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שדרוג בכלל כי אין מטרה מוגדרת (חוץ משיפור החוויה, ההנאה והסיפוק) אין תקציב כולל ואין זמן מוקצב....
- רסיבר (כיום יש לי 459 ,לא קורא פורמטים חדשים)
-רמקולים(סנטר,קדמיים או אחוריים) ברשותי WHARFEDAL 500SE
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שאלה של תקציב.
גם אם מערכת מסוימת נשמעת מעולה באוזניי המשתמש, תמיד יש יותר טוב. כי הכול זה עניין יחסי.
לגבי הסוגיה איפה מתחילים בשדרוג- מרבית המומחים טוענים שהחלק החשוב ביותר במערכת זה הרמקולים.
ואם רמקולים, אז מומלץ להפנות את מרבית המשאבים לזוג הקדמי ולסנטר...
גם אם מערכת מסוימת נשמעת מעולה באוזניי המשתמש, תמיד יש יותר טוב. כי הכול זה עניין יחסי.
לגבי הסוגיה איפה מתחילים בשדרוג- מרבית המומחים טוענים שהחלק החשוב ביותר במערכת זה הרמקולים.
ואם רמקולים, אז מומלץ להפנות את מרבית המשאבים לזוג הקדמי ולסנטר...
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תלוי מה "מציק" לך יותר - שאין פורמטים חדשים או חתימת הצליל של הרמקולים.SHLOMIS1Z כתב:מאיזה חלק היית ממליץ לי להתחיל לשדרג?harari כתב:אצלי השדרוג התחיל לפני כשנתיים ולא נגמר עדיין, יש הפוגות, אני לא עסוק רק בשדרוג, לאט לאט, כל פעם חלק אחר.
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שדרוג בכלל כי אין מטרה מוגדרת (חוץ משיפור החוויה, ההנאה והסיפוק) אין תקציב כולל ואין זמן מוקצב....
...
איתן.
בוא נגדיר זאת כך גם כן וגם לא !eitan-z כתב:תלוי מה "מציק" לך יותר - שאין פורמטים חדשים או חתימת הצליל של הרמקולים.SHLOMIS1Z כתב:מאיזה חלק היית ממליץ לי להתחיל לשדרג?harari כתב:אצלי השדרוג התחיל לפני כשנתיים ולא נגמר עדיין, יש הפוגות, אני לא עסוק רק בשדרוג, לאט לאט, כל פעם חלק אחר.
...
איתן....
ת'אמת לא יצא לי לשמוע סרט ולעשות השוואה בן מצב שהוא פורמט "ישן" מול פורמט "חדש"
לא יודע אם ההשפעה היא נורא קריטית או מינורית.
אני כן יודע שאם כבר לשדרג אז כבר לפורמטים החדשים.
לגבי הרמקולים האוזן אצלי נהייתה רגישה אחרי שנה של שמיעה , כאילו שהרמקולים לא פתוחים , לא מעודן , לא נקי דיו.