אחרי 16 שנה עם אמנה אמריקאי SBS עם קיוסק ומכונת קרח מפנקים החלטנו להחליפו בגלל ריבוי תקלות שחלקן הגדול שייכים לצנרת המים של הקיוסק ומכונת הקרח.
עדיין אנו מעוניינים במקרר דומה אבל אני פונה לפורום בשאלה על איכות המותגים. הטכנאי הוותיק שלנו הזהיר אותנו מרכישת מקרר המיוצר בסין או קוריאה (כמו אמנה הנוכחי למשל), מה שמשאיר אותנו ככל הנראה רק עם ווסטינגהאוז.
מה דעתכם? מה הניסיון שלכם עם מקררים אסיאתיים יקרים (שארפ, LG, סמסונג) וכד'? את ה-features והמידות נוכל ללמד לבד אבל חשוב לי לעשות סקר רחב על האיכויות והתקלות.
לא מכיר דגמים וחברות אבל אני לא סומך על הצנרת והפילטרים של המקרר (למרות המחירו) במיוחד עם המים של הארץ...
כל פעם שאני נמצא אצל גיסי אני שותה מים מהברז כי הטעם של המים מהמקרר או של הקוביות קרח הוא טעם של פלאסטיק או משהו מוזר ולא מובן... אבל אולי זה רק אני...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
JEXY כתב:לא מכיר דגמים וחברות אבל אני לא סומך על הצנרת והפילטרים של המקרר (למרות המחירו) במיוחד עם המים של הארץ...
כל פעם שאני נמצא אצל גיסי אני שותה מים מהברז כי הטעם של המים מהמקרר או של הקוביות קרח הוא טעם של פלאסטיק או משהו מוזר ולא מובן... אבל אולי זה רק אני...
...
לא לא - אצלי הצינור יוצא ממסנן קטדין (קרמי + פחם) המשמש גם לשתיה רגילה והטעם מעולה.
AviDar כתב:אחד הנחשב לאיכותי ביותר זה - ליבהר (יבוא ו שירות של אלקטרה)
...
Liebherr Cbnpes 3956 המקרר במקום הראשון פה
גם סימנס לר רעים.
...
תודה אבל אני צריך מקרר גדול עם קיוסק הכולל מכונת קרח. כזה בליבהר הוא רחב מאוד ויקר מאוד (ככל הנראה מעל 20K ש"ח). אז נחזור למציאות. לכן שאלתי על אסיתיים.
AviDar כתב:אחד הנחשב לאיכותי ביותר זה - ליבהר (יבוא ו שירות של אלקטרה)
...
Liebherr Cbnpes 3956 המקרר במקום הראשון פה
גם סימנס לר רעים.
...
תודה אבל אני צריך מקרר גדול עם קיוסק הכולל מכונת קרח. כזה בליבהר הוא רחב מאוד ויקר מאוד (ככל הנראה מעל 20K ש"ח). אז נחזור למציאות. לכן שאלתי על אסיתיים.
...
Siemens KA 60 NA 40 (זה הדגם המקומי) גם מדורג בין המוצרים הטובים ויש בו קיוסק
[Siemens KA 60 NA 40 (זה הדגם המקומי) גם מדורג בין המוצרים הטובים ויש בו קיוסק[/quote]
ולמה הוא עדיף על samsung או LG?
הם דומים בגודל החיצוני אך הסימנס בעל נפח נטו קטן יותר.
פרט לכך אסיאתים בד"כ אמינים יותר מאירופאים (סימנס מגיע לארץ בד"כ מספרד).
לי יש אותו כשנה, וחבר שלי שקנה אותו דגם בדיוק (אני קניתי את אחד האחרונים מאותו דגם) לפני 4-5 שנים גם מרוצה ועדיין לא התקלקל לו.
מרווחים - מהצדדים צפוף מאוד, נגד ההמלצות של סמסונג - אולי 2 ס"מ מכל צד עד קצה השיש (הבאנו את זה למטבח קיים, מתכננים מתישהו מטבח חדש אבל אין לנו כוח להתעסק עם זה...), מלמעלה יש כ-20 ס"מ לארון עילי קטן.
עד כמה שידוע לי מה שחשוב זה המרווח מהקיר שמאחורי המקרר ולא המרווח מלמעלה.
pixies כתב:לי יש אותו כשנה, וחבר שלי שקנה אותו דגם בדיוק (אני קניתי את אחד האחרונים מאותו דגם) לפני 4-5 שנים גם מרוצה ועדיין לא התקלקל לו.
מרווחים - מהצדדים צפוף מאוד, נגד ההמלצות של סמסונג - אולי 2 ס"מ מכל צד עד קצה השיש (הבאנו את זה למטבח קיים, מתכננים מתישהו מטבח חדש אבל אין לנו כוח להתעסק עם זה...), מלמעלה יש כ-20 ס"מ לארון עילי קטן.
עד כמה שידוע לי מה שחשוב זה המרווח מהקיר שמאחורי המקרר ולא המרווח מלמעלה.
...
תודה - אתה צודק בקשר למרווחים. בכ"ז הם מנחים ל-10 ס"מ מעל וזה דורש אצלי שינוי הארון.