היתלבטות לרגל קנייה - מגברי Yamaha
ההיתלבטות היא בין שני רסיברים שמיוצרים על ידי אותה חברה אך מסדרות שונות
1.הRX-V450 שאותו אני יכול להשיג ב1100 שקל חדש עם שלוש שנים אחריות
VS
2.הRX-V630 שאותו אני יכול להשיג ב800 מבנאדם שטוען שהוא אצלו כבר שנה החצי והאחריות ניגמרה (שנה)
אחד מהרסיברים ישודך לוורפידל וולדוס 400 שלי שלדעתי השידוך בין וורפידל לימהה לא רע בכלל
עכשיו בקשר ל630 שמעתי שיש להם באג שיכול לישרוף את הרסיבר עכשיו זה נכון או שזה סתם שמועה מטופשת?
אז מה לדעתכם יותר כדאי?
1.הRX-V450 שאותו אני יכול להשיג ב1100 שקל חדש עם שלוש שנים אחריות
VS
2.הRX-V630 שאותו אני יכול להשיג ב800 מבנאדם שטוען שהוא אצלו כבר שנה החצי והאחריות ניגמרה (שנה)
אחד מהרסיברים ישודך לוורפידל וולדוס 400 שלי שלדעתי השידוך בין וורפידל לימהה לא רע בכלל
עכשיו בקשר ל630 שמעתי שיש להם באג שיכול לישרוף את הרסיבר עכשיו זה נכון או שזה סתם שמועה מטופשת?
אז מה לדעתכם יותר כדאי?
לא שמעתי על הבאג הזה, אני לא רוצה לזרוק סתם דברים..
לגבי הדגמים בכל זאת הייתי הולך על ה450..אבל! הייתי מתאמץ יותר ומביא דגם אחד או 2 מעליו.
לגבי הדגמים בכל זאת הייתי הולך על ה450..אבל! הייתי מתאמץ יותר ומביא דגם אחד או 2 מעליו.
דגם מעליו יעלה גם פי 2 מה שאין לי.....Nba כתב:לא שמעתי על הבאג הזה, אני לא רוצה לזרוק סתם דברים..
לגבי הדגמים בכל זאת הייתי הולך על ה450..אבל! הייתי מתאמץ יותר ומביא דגם אחד או 2 מעליו....
אז כניראה שאני ילך על ה450 וזהו....
חחחeliad2 כתב:איזה ימהה יש לך עכשיו ?
מהתמונה שפירסמת בשירושר על המיקום רמקולים זה נירא כמו 995 , אם זה הרסיבר שיש לך היום ואתה הולך להחליף אותו ב450 יש סיכוי טוב שתיצטער על ההחלפה ....
אמן והיה לי את ה995 יש לי את הHTR-5240
- liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תקנה את ה HTR-5830..
הכי טוב
הכי טוב