שלא יעבדו עליכם בחנויות סלולר...תיכנסו...

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

בסה"כ רציתי לרכוש מגן מסך וקייס סיליקון לסלולרי שלי ולא מצאתי באף מקום למעט חנות אחת באבן כגבירול ת"א...וכאן התעצבנתי...אני לא יודע אם זה צירוף מקרים שרוב בעלי החנויות האלה מדברים בשפה של האסטרונאוט יורי גגרין או פוטין (אני לא גזעני נהפוך הוא יש לי עשרות חברים דוברי השפה הזו) אבל יש הסכמה שמותר להם הכל ואנחנו ילידי הארץ הותיקים פשוט מטומטמים כי הם פשוט עובדים על כולם בעיניים...ואני מתכוון כ-ו-ל-ם...
נרתיק של חברת MOMAX מהונג קונג נמכר אצלם ב 160 ש"ח יעני אחרי 20 אחוז הנחה (200 ש"ח) עד כאן הכל בסדר...על אריזת המוצר רשום שהוא מגיע עם מגן מסך במתנה...אבל הבעיה היא שהם מוציאים אותו מהאריזה ומוכרים אותו (ניחשתם נכון) בנפרד..ב"הנחה" של 20 אחוז וזה יוצא 48 במקום 60 ש"ח (איזה אנשים טובים-חסידי אומות העולם)...סה"כ 208 ש"ח (אחרי הפיחות)...כשהערתי למוכרת על המדבקה שמצביעה על קיומו של מגן מסך בחינם היא שאלה-קרצה לבחור שלידה שהפגין בטחון עצמי מופרז וכאילו קבעו מראש תשובה סותמת פיות כמו "כן אנחנו יודעים-הבחור ששולח את הסחורה אמר שזו טעות ואין מגן בפנים...."
רכשתי רק את מגן המסך ב 48 ש"ח כי הוא היה דחוף לי והייתי מודע שעובדים עלי אבל לא ויתרתי...הגעתי לביתי ונכנסתי לחנות המקוונת של MOMAX....מה אומר לכם חברים...גן עדן...אותו מוצר ואני מדגיש א-ו-ת-ו מ-ו-צ-ר עולה שם כולל משלוח וכ-ו-ל-ל מגן מסך (במתנה) 75 ש"ח!!! שילמתי בפייפל ולמחרת קיבלתי מייל שהסחורה יצאה וכבור שבועיים החזקתי ביד את אותו המוצר שמוכרים באבן גבירול ב 208 ש"ח..אני שילמתי 75 ש"ח...
ואנשים בוכים על הקוטג' שיקר להם.... חחח הצחקתם אותי ברוורס...
אז שלא יעבדו עליכם

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”