המלצות לרמקולים קדמיים + סנטר + סאב לרסיבר ONKYO TX- NR3008

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש רמקולים קדמיים, סנטר, וסאב לרסיבר ONKYO TX- NR3008 ( את האחוריים לבנתיים אני אשאיר ) הרמקולים הקדמיים צריכים להיות מדפיים או קטנים יותר ( אין לי אפשרות לשים אותם על הריצפה ואני חייב לתלות אותם ככה שאני לא יכול לקנות רמקולים גדולים ) לגבי הסנטר והסאב לא ממש משנה הגודל, אני מתכוון להזמין מארצות הברית ככה שקצת קשה להגדיר את התקציב אבל אשמח לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים שמתאימים לרסיבר הזה

תודה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

מוניטור אודיו סילבר - המדפיים מדגם RX2 כוללים אלמנט מיד/באס מעולה בגודל 8 אינץ' שיכול לתת תחרות יפה ללא מעט רצפתיים 8)

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

הייתי בודק באמת את ה-MA המדפיים מסדרת Silver - הרצפתי מדגם RX-6 השאיר עלי רושם חיובי מאוד (ראה ביקורת שלי באתר שפורסמה ביום א' השבוע).

בנוסף כיוון שלא ציינת תקציב הייתי בודק גם Paradigm Studio 40 במידה והגודל והתקציב מתאימים - כבר מגרסה 3 של הרמקולים הללו היה מדובר בעילוי ורמקול שהוא פרפומר מדהים (בארץ המחיר לא זול, עולה כמו רצפתי מבית טוב) ובגרסה 4 קיבלו גם טוויטר בריליום אאל"ט.

כיום הם בגרסה 5 עד כמה שזכור לי.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

ניסיתי לחפש את שני הדגמים אבל לא מצאתי כלום באתרי מכירות בחול, האם שמות הרמקולים בחול שונה ?

איך ה-Polk Audio LSi 9 וה-Polk Audio LSi 7 בהשוואה לשני הרמקולים שהצעתם ?

ומה לגבי סנטר ?

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.

את MA ו-Paradigm תצטרך לחפש בלוחות כמו Audiogon.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

MarioMan כתב:לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.

...
באמת שמתי לב שהPOLK מאוד פופולארי בחול

מצאתי את הRX2, אבל לא רשום שזה סילבר, האם זה אותו רמקול מדובר או שיש גירסה נוספת ?

http://cgi.ebay.com/Monitor-Audio-Books ... 4aa1ddb6d1

והאם מחיר של 3K זה מחיר טוב ( עד הבית ) ? ראיתי שזה עולה בארץ בסביבות 5K אבל הרבה פעמים המחיר בחנויות נמוך יותר, מה המחיר האמיתי שלו בארץ ?

תודה

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

ב-description רשום שזו אכן סדרת ה-Silver....

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #8 

אני כבר תשוש מלרשום בכל שרשור שפולק אודיו (בכלליות) מייצרים רמקולים שלא נשמעים משהו , בחו"ל הם פשוט עולים כמו שהם נשמעים.
בארץ הם יקרים בלי פרופורציה וזה גורם לאנשים לחשוב שהם טובים משום מה.לשדך למגבר כמו 3008 רמקול LSI זו פשוט בדיחה עצובה ולעג למגבר הזה.
עדיף שתחשוב טוב טוב מה אתה יכול להשקיע מבחינת תקציב , לא חכמה לקנות 3008 ואז לקנות רמקולים כאלה , אם אתה לחוץ בתקציב עדיף לעשות הפוך - לקנות רמקולים טובים יותר ולרדת בהגברה,יש כל כך הרבה אופציות שחבל להינעל על הדברים האלה.
בכל אופן (ואני מביע כאן את דעתי בלבד) להשתמש ב3008 כדי להגביר רמקולים סטליטיים זה מיותר לחלוטין , זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך שלטה של פיאט פונטו...אם אתה הולך על מדפיים זה כבר יותר הגיוני אבל באתה תצטרך לעלות בסדרות (עם כל הכבוד לSILVER של MA) מכיוון שרק בסדרות איכותיות רמקול מדפי באמת יכול להתחרות עם רמקול רצפתי מבחינת במה ותחום היענות ולא ליצור לך חור תדרים בעבודה עם הסאב או לחילופין (אם הסאב שלך עולה גבוה) ליצור מצב שבו הסאב מנגן יותר מדי.בנוסף רמקולים פשוטים מדי עם סנטר גדול יגרמו לסירוס של הסנטר בכיול כדי להתאים לקדמיים.
קח את כל הדברים האלה בחשבון לפני שאתה קופץ לבריכה...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ntk כתב:
MarioMan כתב:לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.

...

מצאתי את הRX2, אבל לא רשום שזה סילבר, האם זה אותו רמקול מדובר או שיש גירסה נוספת ?

והאם מחיר של 3K זה מחיר טוב ( עד הבית ) ? ראיתי שזה עולה בארץ בסביבות 5K אבל הרבה פעמים המחיר בחנויות נמוך יותר, מה המחיר האמיתי שלו בארץ ?

תודה
...
המחיר בלינק הזה יותר גבוה מ3K . . אתה צריך להוסיף מסים ושילוח....

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אוריאל כתב:
ntk כתב:

...

תודה
...
המחיר בלינק הזה יותר גבוה מ3K . . אתה צריך להוסיף מסים ושילוח....
...
אני לא משלם מיסים, וחישבתי את זה עם המשלוח

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

אני יכול להביא את ה-Polk Audio LSi 9 באותו מחיר ( אפילו קצת פחות ) וראיתי שבארץ המחיר הוא כמעט 10K ש"ח, מישהו שמע אותם ?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אתה יכול לפרט על ייעוד המערכת ?

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אוריאל כתב:אתה יכול לפרט על ייעוד המערכת ?
...
פחות או יותר

40% מוזיקה ( כרגע אני מעדכן את כל האלבומים שלי לגירסאות של FLAC ו-DTS
60% סרטים ( בעיקר בלו ריי מלאים עם DTS-HD ו-dolby trueHD )

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #14 

ntk כתב:אני יכול להביא את ה-Polk Audio LSi 9 באותו מחיר ( אפילו קצת פחות ) וראיתי שבארץ המחיר הוא כמעט 10K ש"ח, מישהו שמע אותם ?
...
למה שלא תלך לחנויות ותשמע אתם בעצמך?

הרי זה בסופו של דבר צריך להתאים לאוזן שלך ולא של מישהו אחר....

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

zionc כתב:
ntk כתב:אני יכול להביא את ה-Polk Audio LSi 9 באותו מחיר ( אפילו קצת פחות ) וראיתי שבארץ המחיר הוא כמעט 10K ש"ח, מישהו שמע אותם ?
...

...
לצערי לא כל חנות מחזיקה את כל סוגי הרמקולים, לכן לפני שאני הולך לשמוע אני מעדיף לצמצם את האפשרויות לרמקולים שאני מתעניין בהם ואז לשמוע ולבחור, אלא אם כן מישהו מכיר מקום ( קרוב לפ"ת ) שיש בו מגוון רחב של רמקוליים איכותיים ( אני מניח שאני לא אמצא את הרמקולים האלה בסניפים של מחסני חשמל וביג בוקס )

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #16 

ntk כתב:
zionc כתב:
...

...
לצערי לא כל חנות מחזיקה את כל סוגי הרמקולים, לכן לפני שאני הולך לשמוע אני מעדיף לצמצם את האפשרויות לרמקולים שאני מתעניין בהם ואז לשמוע ולבחור, אלא אם כן מישהו מכיר מקום ( קרוב לפ"ת ) שיש בו מגוון רחב של רמקוליים איכותיים ( אני מניח שאני לא אמצא את הרמקולים האלה בסניפים של מחסני חשמל וביג בוקס )
...
ליזר סיטי בהרצליה או FUTURE בת"א

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

איך אתה מתכנן לנגן את המוסיקה ?

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

אוריאל כתב:איך אתה מתכנן לנגן את המוסיקה ?
...
מחשב עם HDMI לרסיבר

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

לדעתי כל הקונספט שעליו אתה בונה את המערכת לא מתאים לשימוש שלך ושגוי מן היסוד.
עבור שמיעה של הרבה מוסיקה סטליטיים הם כלל לא אופציה ורמקול מדפי טוב יעלה המון כסף (בטח שלא ברמות המחיר של 3K שעליהן דיברת).
הרסיבר הזה הוא לגמרי OVERKILL לתקציב וכלל לא ישרת את המטרה באופן אופטימלי , לדעתי אתה צריך לעשות ריסטרט ולתכנן הכל מחדש אבל זו רק דעתי.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אוריאל כתב:לדעתי כל הקונספט שעליו אתה בונה את המערכת לא מתאים לשימוש שלך ושגוי מן היסוד.
עבור שמיעה של הרבה מוסיקה סטליטיים הם כלל לא אופציה ורמקול מדפי טוב יעלה המון כסף (בטח שלא ברמות המחיר של 3K שעליהן דיברת).
הרסיבר הזה הוא לגמרי OVERKILL לתקציב וכלל לא ישרת את המטרה באופן אופטימלי , לדעתי אתה צריך לעשות ריסטרט ולתכנן הכל מחדש אבל זו רק דעתי.
...
המחיר המדובר הוא יבוא מארצות הברית ולא המחיר בארץ, חוץ מזה שהמחיר לא קובע את איכות הרמקול, כמו שאמרתי אני יכול להביא את ה PULK שעולה בארץ 10K בפחות מ3K

מה בדיוק יש לתכנן ? איפה בדיוק ראית שרשמתי על תקציב ?? כולה ביקשתי המלצה לרמקולים לרסיבר שאני צריך לקבל

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”