המלצות לרמקולים קדמיים + סנטר + סאב לרסיבר ONKYO TX- NR3008
אני מחפש רמקולים קדמיים, סנטר, וסאב לרסיבר ONKYO TX- NR3008 ( את האחוריים לבנתיים אני אשאיר ) הרמקולים הקדמיים צריכים להיות מדפיים או קטנים יותר ( אין לי אפשרות לשים אותם על הריצפה ואני חייב לתלות אותם ככה שאני לא יכול לקנות רמקולים גדולים ) לגבי הסנטר והסאב לא ממש משנה הגודל, אני מתכוון להזמין מארצות הברית ככה שקצת קשה להגדיר את התקציב אבל אשמח לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים שמתאימים לרסיבר הזה
תודה
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מוניטור אודיו סילבר - המדפיים מדגם RX2 כוללים אלמנט מיד/באס מעולה בגודל 8 אינץ' שיכול לתת תחרות יפה ללא מעט רצפתיים 
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הייתי בודק באמת את ה-MA המדפיים מסדרת Silver - הרצפתי מדגם RX-6 השאיר עלי רושם חיובי מאוד (ראה ביקורת שלי באתר שפורסמה ביום א' השבוע).
בנוסף כיוון שלא ציינת תקציב הייתי בודק גם Paradigm Studio 40 במידה והגודל והתקציב מתאימים - כבר מגרסה 3 של הרמקולים הללו היה מדובר בעילוי ורמקול שהוא פרפומר מדהים (בארץ המחיר לא זול, עולה כמו רצפתי מבית טוב) ובגרסה 4 קיבלו גם טוויטר בריליום אאל"ט.
כיום הם בגרסה 5 עד כמה שזכור לי.
בנוסף כיוון שלא ציינת תקציב הייתי בודק גם Paradigm Studio 40 במידה והגודל והתקציב מתאימים - כבר מגרסה 3 של הרמקולים הללו היה מדובר בעילוי ורמקול שהוא פרפומר מדהים (בארץ המחיר לא זול, עולה כמו רצפתי מבית טוב) ובגרסה 4 קיבלו גם טוויטר בריליום אאל"ט.
כיום הם בגרסה 5 עד כמה שזכור לי.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.
את MA ו-Paradigm תצטרך לחפש בלוחות כמו Audiogon.
את MA ו-Paradigm תצטרך לחפש בלוחות כמו Audiogon.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
באמת שמתי לב שהPOLK מאוד פופולארי בחולMarioMan כתב:לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.
את MA ו-Paradigm תצטרך לחפש בלוחות כמו Audiogon....
מצאתי את הRX2, אבל לא רשום שזה סילבר, האם זה אותו רמקול מדובר או שיש גירסה נוספת ?
http://cgi.ebay.com/Monitor-Audio-Books ... 4aa1ddb6d1
והאם מחיר של 3K זה מחיר טוב ( עד הבית ) ? ראיתי שזה עולה בארץ בסביבות 5K אבל הרבה פעמים המחיר בחנויות נמוך יותר, מה המחיר האמיתי שלו בארץ ?
תודה
אני כבר תשוש מלרשום בכל שרשור שפולק אודיו (בכלליות) מייצרים רמקולים שלא נשמעים משהו , בחו"ל הם פשוט עולים כמו שהם נשמעים.
בארץ הם יקרים בלי פרופורציה וזה גורם לאנשים לחשוב שהם טובים משום מה.לשדך למגבר כמו 3008 רמקול LSI זו פשוט בדיחה עצובה ולעג למגבר הזה.
עדיף שתחשוב טוב טוב מה אתה יכול להשקיע מבחינת תקציב , לא חכמה לקנות 3008 ואז לקנות רמקולים כאלה , אם אתה לחוץ בתקציב עדיף לעשות הפוך - לקנות רמקולים טובים יותר ולרדת בהגברה,יש כל כך הרבה אופציות שחבל להינעל על הדברים האלה.
בכל אופן (ואני מביע כאן את דעתי בלבד) להשתמש ב3008 כדי להגביר רמקולים סטליטיים זה מיותר לחלוטין , זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך שלטה של פיאט פונטו...אם אתה הולך על מדפיים זה כבר יותר הגיוני אבל באתה תצטרך לעלות בסדרות (עם כל הכבוד לSILVER של MA) מכיוון שרק בסדרות איכותיות רמקול מדפי באמת יכול להתחרות עם רמקול רצפתי מבחינת במה ותחום היענות ולא ליצור לך חור תדרים בעבודה עם הסאב או לחילופין (אם הסאב שלך עולה גבוה) ליצור מצב שבו הסאב מנגן יותר מדי.בנוסף רמקולים פשוטים מדי עם סנטר גדול יגרמו לסירוס של הסנטר בכיול כדי להתאים לקדמיים.
קח את כל הדברים האלה בחשבון לפני שאתה קופץ לבריכה...
בארץ הם יקרים בלי פרופורציה וזה גורם לאנשים לחשוב שהם טובים משום מה.לשדך למגבר כמו 3008 רמקול LSI זו פשוט בדיחה עצובה ולעג למגבר הזה.
עדיף שתחשוב טוב טוב מה אתה יכול להשקיע מבחינת תקציב , לא חכמה לקנות 3008 ואז לקנות רמקולים כאלה , אם אתה לחוץ בתקציב עדיף לעשות הפוך - לקנות רמקולים טובים יותר ולרדת בהגברה,יש כל כך הרבה אופציות שחבל להינעל על הדברים האלה.
בכל אופן (ואני מביע כאן את דעתי בלבד) להשתמש ב3008 כדי להגביר רמקולים סטליטיים זה מיותר לחלוטין , זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך שלטה של פיאט פונטו...אם אתה הולך על מדפיים זה כבר יותר הגיוני אבל באתה תצטרך לעלות בסדרות (עם כל הכבוד לSILVER של MA) מכיוון שרק בסדרות איכותיות רמקול מדפי באמת יכול להתחרות עם רמקול רצפתי מבחינת במה ותחום היענות ולא ליצור לך חור תדרים בעבודה עם הסאב או לחילופין (אם הסאב שלך עולה גבוה) ליצור מצב שבו הסאב מנגן יותר מדי.בנוסף רמקולים פשוטים מדי עם סנטר גדול יגרמו לסירוס של הסנטר בכיול כדי להתאים לקדמיים.
קח את כל הדברים האלה בחשבון לפני שאתה קופץ לבריכה...
המחיר בלינק הזה יותר גבוה מ3K . . אתה צריך להוסיף מסים ושילוח....ntk כתב:באמת שמתי לב שהPOLK מאוד פופולארי בחולMarioMan כתב:לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.
מצאתי את הRX2, אבל לא רשום שזה סילבר, האם זה אותו רמקול מדובר או שיש גירסה נוספת ?
והאם מחיר של 3K זה מחיר טוב ( עד הבית ) ? ראיתי שזה עולה בארץ בסביבות 5K אבל הרבה פעמים המחיר בחנויות נמוך יותר, מה המחיר האמיתי שלו בארץ ?
תודה...
אני לא משלם מיסים, וחישבתי את זה עם המשלוחאוריאל כתב:המחיר בלינק הזה יותר גבוה מ3K . . אתה צריך להוסיף מסים ושילוח....ntk כתב:באמת שמתי לב שהPOLK מאוד פופולארי בחולMarioMan כתב:לא יודע איך Polk Audio נשמעים אבל זה רמקול "סופרמרקט" (סליחה Rino ובעלי PA נוספים אם נפגעתם - אין הכוונה לאיכות הרמקול אלא רק לשיטת שיווק של היצרן) - כלומר, רמקול שאפשר לרכוש online ברוב חנויות האינטרנט ב-US.
תודה......
למה שלא תלך לחנויות ותשמע אתם בעצמך?ntk כתב:אני יכול להביא את ה-Polk Audio LSi 9 באותו מחיר ( אפילו קצת פחות ) וראיתי שבארץ המחיר הוא כמעט 10K ש"ח, מישהו שמע אותם ?...
הרי זה בסופו של דבר צריך להתאים לאוזן שלך ולא של מישהו אחר....
לצערי לא כל חנות מחזיקה את כל סוגי הרמקולים, לכן לפני שאני הולך לשמוע אני מעדיף לצמצם את האפשרויות לרמקולים שאני מתעניין בהם ואז לשמוע ולבחור, אלא אם כן מישהו מכיר מקום ( קרוב לפ"ת ) שיש בו מגוון רחב של רמקוליים איכותיים ( אני מניח שאני לא אמצא את הרמקולים האלה בסניפים של מחסני חשמל וביג בוקס )zionc כתב:למה שלא תלך לחנויות ותשמע אתם בעצמך?ntk כתב:אני יכול להביא את ה-Polk Audio LSi 9 באותו מחיר ( אפילו קצת פחות ) וראיתי שבארץ המחיר הוא כמעט 10K ש"ח, מישהו שמע אותם ?...
הרי זה בסופו של דבר צריך להתאים לאוזן שלך ולא של מישהו אחר.......
ליזר סיטי בהרצליה או FUTURE בת"אntk כתב:לצערי לא כל חנות מחזיקה את כל סוגי הרמקולים, לכן לפני שאני הולך לשמוע אני מעדיף לצמצם את האפשרויות לרמקולים שאני מתעניין בהם ואז לשמוע ולבחור, אלא אם כן מישהו מכיר מקום ( קרוב לפ"ת ) שיש בו מגוון רחב של רמקוליים איכותיים ( אני מניח שאני לא אמצא את הרמקולים האלה בסניפים של מחסני חשמל וביג בוקס )zionc כתב:למה שלא תלך לחנויות ותשמע אתם בעצמך?ntk כתב:אני יכול להביא את ה-Polk Audio LSi 9 באותו מחיר ( אפילו קצת פחות ) וראיתי שבארץ המחיר הוא כמעט 10K ש"ח, מישהו שמע אותם ?...
הרי זה בסופו של דבר צריך להתאים לאוזן שלך ולא של מישהו אחר..........
לדעתי כל הקונספט שעליו אתה בונה את המערכת לא מתאים לשימוש שלך ושגוי מן היסוד.
עבור שמיעה של הרבה מוסיקה סטליטיים הם כלל לא אופציה ורמקול מדפי טוב יעלה המון כסף (בטח שלא ברמות המחיר של 3K שעליהן דיברת).
הרסיבר הזה הוא לגמרי OVERKILL לתקציב וכלל לא ישרת את המטרה באופן אופטימלי , לדעתי אתה צריך לעשות ריסטרט ולתכנן הכל מחדש אבל זו רק דעתי.
עבור שמיעה של הרבה מוסיקה סטליטיים הם כלל לא אופציה ורמקול מדפי טוב יעלה המון כסף (בטח שלא ברמות המחיר של 3K שעליהן דיברת).
הרסיבר הזה הוא לגמרי OVERKILL לתקציב וכלל לא ישרת את המטרה באופן אופטימלי , לדעתי אתה צריך לעשות ריסטרט ולתכנן הכל מחדש אבל זו רק דעתי.
המחיר המדובר הוא יבוא מארצות הברית ולא המחיר בארץ, חוץ מזה שהמחיר לא קובע את איכות הרמקול, כמו שאמרתי אני יכול להביא את ה PULK שעולה בארץ 10K בפחות מ3Kאוריאל כתב:לדעתי כל הקונספט שעליו אתה בונה את המערכת לא מתאים לשימוש שלך ושגוי מן היסוד.
הרסיבר הזה הוא לגמרי OVERKILL לתקציב וכלל לא ישרת את המטרה באופן אופטימלי , לדעתי אתה צריך לעשות ריסטרט ולתכנן הכל מחדש אבל זו רק דעתי....
מה בדיוק יש לתכנן ? איפה בדיוק ראית שרשמתי על תקציב ?? כולה ביקשתי המלצה לרמקולים לרסיבר שאני צריך לקבל