השבוע התחדשתי את 55D8000....
חווית הHD פשוט מדהימה.. אין דברים כאלה.. הצבעים כל כך יפים..
איכות הSD ניראת מצויין ברוב הערוצים, חייב לציין נראה יותר טוב בעיניי מאשר ב58V10
איכות ה3D מדהימה.. יש לי כמה ערוצים בלווין באיכות 3D פשוט מדהים לצפות בתלת מיימד..
עכשיו לגביי ה2D ל3D לא יודע למה אבל אני לא מצאתי בזה שום דבר מעניין.. ניסיתי לראות טניס, כדורגל בשיטה הזו ולא מצאתי בזה משהו מיוחד...
בסה"כ המסך מצויין אין טענות..
עכשיו כמה שאלות..
יש לי רווטר על תקן N שמחובר אליו HDD האם אפשר להפעיל ממנו שירים וסרטונים בטלוויזיה?
יש תיקיות כמו VIDEO MUSIC אפשר להשים שם דברים?
איכות הSD ניראת מצויין ברוב הערוצים, חייב לציין נראה יותר טוב בעיניי מאשר ב58V10
איכות ה3D מדהימה.. יש לי כמה ערוצים בלווין באיכות 3D פשוט מדהים לצפות בתלת מיימד..
עכשיו לגביי ה2D ל3D לא יודע למה אבל אני לא מצאתי בזה שום דבר מעניין.. ניסיתי לראות טניס, כדורגל בשיטה הזו ולא מצאתי בזה משהו מיוחד...
בסה"כ המסך מצויין אין טענות..
עכשיו כמה שאלות..
יש לי רווטר על תקן N שמחובר אליו HDD האם אפשר להפעיל ממנו שירים וסרטונים בטלוויזיה?
יש תיקיות כמו VIDEO MUSIC אפשר להשים שם דברים?
נערך לאחרונה על ידי gdidon ב 24/06/2011 16:01, נערך 5 פעמים בסך הכל.
יש לי נתב אלחוטי תקן N שאני מתחבר אליו דרך הWIRRLESS של הטלוויזיה...dor8 כתב:אם אתה מתכוון לסטרימר עדיף כמובן לחבר אותו ישירות למסך ב hdmi .
לגבי תיקיות עדיין לי יצא לי להתעסק עם זה כי זה פחות מעניין אותי אבל האופציה קיימת ....
לנתב יש חיבור USB שאליו חיברתי דיסק קשיח 1TB
האם אפשר להיכנס לשירים וסרטים שנמצאים בדיסק קשיח דרך הטלוויזיה?
אה הבנתיdor8 כתב:אתה לא תוכל להגיע אליו דרך הwireless במסך.
החיבור האלחוטי במסך נועד לעידכוני גירסה בצורה נוחה
ולשימוש בתכני ה smart hub המובנה במסך....
אוקיי משהו אחרון..
החלק האחורי של השלט לא פועל עם המסך.. רושם NEED PAIRING ואני לא מצליח לזווג ביניהם
דרך הרשת האלחוטית אתה יכול למשוך קבצי מדיה אבל כאלה שמוגדרים בתיקיית שיתוף במחשב ולא על HDD נייד. תעתיק את התכנים, תגדיר תקייה ובטלויזיה תשתמש בפונקציית ALLSHARE ב SMART HUB כדי לאתר את המחשב והתקייה , כמובן שצריך לאשר במחשב שיתוף עם הטלויזיה..
לא בעייתי יותר מדי...
אבל רק שתדע תכנים עם המון מידע כגון סרטי HD לא יעבדו טוב, אם יש לך אפשרות לחבר עם כבל רשת את הטלויזיה זה הכי טוב.
והכי חשוב..תהנה!
לא בעייתי יותר מדי...
אבל רק שתדע תכנים עם המון מידע כגון סרטי HD לא יעבדו טוב, אם יש לך אפשרות לחבר עם כבל רשת את הטלויזיה זה הכי טוב.
והכי חשוב..תהנה!
זיווג השלט
לגבי הזיווג של השלט עם הטלוויזיהgdidon כתב:אה הבנתיdor8 כתב:אתה לא תוכל להגיע אליו דרך הwireless במסך.
החיבור האלחוטי במסך נועד לעידכוני גירסה בצורה נוחה
ולשימוש בתכני ה smart hub המובנה במסך....
אוקיי משהו אחרון..
החלק האחורי של השלט לא פועל עם המסך.. רושם NEED PAIRING ואני לא מצליח לזווג ביניהם...
ניסית לצפות בסירטון ההדרה הזה מבית סמסונג?
support-us.samsung.com/spsn/m/howto_detail.jsp?channelid=201&scheduleid=4172
סיבכת אותי חחlightning כתב:דרך הרשת האלחוטית אתה יכול למשוך קבצי מדיה אבל כאלה שמוגדרים בתיקיית שיתוף במחשב ולא על HDD נייד. תעתיק את התכנים, תגדיר תקייה ובטלויזיה תשתמש בפונקציית ALLSHARE ב SMART HUB כדי לאתר את המחשב והתקייה , כמובן שצריך לאשר במחשב שיתוף עם הטלויזיה..
לא בעייתי יותר מדי...
והכי חשוב..תהנה!...
חייב פורמט כונן FAT32? או שאפשר גם NTSC?
איך מאשרים במחשב את השיתוף?
שאני לוחץ על ALL SHARE זה עושה לי there is no device connected
נערך לאחרונה על ידי gdidon ב 24/06/2011 20:35, נערך פעם 1 בסך הכל.