linksys wrt54GL לא תומך ב-12M
הי,
שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) אבל בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M.
עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M).
מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובגם כאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו.
האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור וגם שדרוג קושחה להכי עדכנית לא עזר)
תודה מראש
שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) אבל בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M.
עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M).
מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובגם כאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו.
האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור וגם שדרוג קושחה להכי עדכנית לא עזר)
תודה מראש
ברור שדיברתי קודם עם נטויזן...
בלי הראוטר (בחיבור ישיר בין המודם למחשב) אין בעיה של מהירות
אתה יכול לפרט אולי מהי הגרסה של הראוטר ומהם ההגדרות שהכנסת ששונות מה-default?
תודה
אתה יכול לפרט אולי מהי הגרסה של הראוטר ומהם ההגדרות שהכנסת ששונות מה-default?
תודה
נערך לאחרונה על ידי alfred18 ב 24/06/2011 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
sYn - באיזה קושחה אתה משתמש? האם שינית הגדרות?
אני מקווה לשמוע מאנשים שהראוטר עובד אצלם מה הם עושים שונה ממני? ברור לי שהראוטר יכול להוריד יותר מ-2.5M
elmo - ההתקנה של dd-wrt נראת לי מסוכנת מדי (ועדיין לא סיימתי לקרוא את כל האזהרות שיש להם באתר) האם אתה משתמש בה?
ההתקנה נראית מסובכת מאוד - תוכנה שמצריכה כל כך הרבה הסברים ושלבים להתקנה לא נראית לי בריאה למשתמש פשוט כמוני.
הגרסא של tomato היא 1.28 (התקנתי היום)
אני מקווה לשמוע מאנשים שהראוטר עובד אצלם מה הם עושים שונה ממני? ברור לי שהראוטר יכול להוריד יותר מ-2.5M
elmo - ההתקנה של dd-wrt נראת לי מסוכנת מדי (ועדיין לא סיימתי לקרוא את כל האזהרות שיש להם באתר) האם אתה משתמש בה?
ההתקנה נראית מסובכת מאוד - תוכנה שמצריכה כל כך הרבה הסברים ושלבים להתקנה לא נראית לי בריאה למשתמש פשוט כמוני.
הגרסא של tomato היא 1.28 (התקנתי היום)
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
alfred18
DDWRT עובד מצויין על ה 54G ומשפר ביצועים באופן משמעותי, יצא לי אומנם כבר לדפוק מכשיר אחד שמשמש היום כ HUB אבל כל עוד שמחזירים את הנתב ל FACTORY DEFAULT משתמשים בגרסת ה MINI ואח"כ משדרגים לגרסה הרגילה הכל אמור לעבוד , יש לוודא לפני כן שגרסת החומרה נתמכת. אחד ההגדרות שאני תמיד מכניס זה REBOOT אוטומטי פעם בשבוע שכמעט תמיד מונע תקלות.
http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database
הכנס את הדגם שלך לחיפוש אתה צריך קודם לבצע RESET מלא ל FACTORY DEFAULT!!!
להתקין את גרסת ה MINI
Mini-Build required for initial flashing via WEB dd-wrt.v24_mini_generic.bin 2009-10-10 2,95 MB
ואח"כ את הגירסה המלאה
Standard Generic dd-wrt.v24_std_generic.bin
אם מזדמן לך להיות באזור פינסקר בתל אביב או ברמת השרון אתה מוזמן לקפוץ אלי ונעשה את השידרוג ביחד.
אנא הכן מראש את שם המשתמש והסיסמא של חשבון האינטרנט שלך.
DDWRT עובד מצויין על ה 54G ומשפר ביצועים באופן משמעותי, יצא לי אומנם כבר לדפוק מכשיר אחד שמשמש היום כ HUB אבל כל עוד שמחזירים את הנתב ל FACTORY DEFAULT משתמשים בגרסת ה MINI ואח"כ משדרגים לגרסה הרגילה הכל אמור לעבוד , יש לוודא לפני כן שגרסת החומרה נתמכת. אחד ההגדרות שאני תמיד מכניס זה REBOOT אוטומטי פעם בשבוע שכמעט תמיד מונע תקלות.
http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database
הכנס את הדגם שלך לחיפוש אתה צריך קודם לבצע RESET מלא ל FACTORY DEFAULT!!!
להתקין את גרסת ה MINI
Mini-Build required for initial flashing via WEB dd-wrt.v24_mini_generic.bin 2009-10-10 2,95 MB
ואח"כ את הגירסה המלאה
Standard Generic dd-wrt.v24_std_generic.bin
אם מזדמן לך להיות באזור פינסקר בתל אביב או ברמת השרון אתה מוזמן לקפוץ אלי ונעשה את השידרוג ביחד.
אנא הכן מראש את שם המשתמש והסיסמא של חשבון האינטרנט שלך.
תאמין או לא, עם הקושחה המקורית.alfred18 כתב:sYn - באיזה קושחה אתה משתמש? האם שינית הגדרות?
הגרסא של tomato היא 1.28 (התקנתי היום)...