מקווה לעדכן אתכם בקרוב על המכשיר
הזמנתי את ה Galaxy Tab 10.1!!!
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כשאני אקבל אני אוכל להגיד לךerlich01 כתב:באחד האתרים שנותנים לך כתובת בארה"ב מציאים את Galaxy tab 10.1 במחיר של 2400 ש"ח שזה מחיר סופי (כולל מכס)
השאלה האם זה שווה?...
Need more cowbell
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האמת, שישבתי על הגדר וחככתי בדעתי זמן רב מה לקנות. נראה שהאסוס יותר מוצלח למי שרוצה להרחיב. הייחוד הגדול ביותר שלו הוא המקלדת, אך כשחושבים על זה, מגלים שלמעשה מדובר במכשיר שאיבד את הציביון "הטאבלטי" שלו. עבור 3K שזו עלות האסוס+המקלדת, אתה כבר יכול לרכוש נייד. ב 2000 ש"ח, אתה יכול להביא היום מארה"ב נייד של סמסונג-כרום, שהוא למעשה אנדרואיד לפרודקטיבים.
לכן, החלטתי ללכת על הכלי הקל יותר, המעוצב יותר, שנשאר נאמן לאופי המכשיר, שהוא כזכור, משיכת מידע, ולא יצירתו. אגב, שיחקתי קצת עם האסוס. אני חייב לומר שאין לו את אפקט ה WOW שיש לסמסונג. כשלקחתי אותו היום ופתחתי את הקופסא, נדהמתי מהעיצוב והמשקל. קשה להאמין עד כמה הדבר הזה סקסי...
מבחינה פונקציונלית, הוא בדיוק כמו ה XOOM שהיה לי, רק פשוט כל כך נוח להחזיק, שאתה לא רוצה לעזוב אותו. אפילו אשתי, שתחיה, התלהבה, והיא ממש לא מתלהבת מגאדגטים....
בסך הכל מדובר במכשיר שילווה אותי כמה חודשים, עד ליציאת הטגרה 3, ונראה שהוא יעשה זאת טוב מאד.
לכן, החלטתי ללכת על הכלי הקל יותר, המעוצב יותר, שנשאר נאמן לאופי המכשיר, שהוא כזכור, משיכת מידע, ולא יצירתו. אגב, שיחקתי קצת עם האסוס. אני חייב לומר שאין לו את אפקט ה WOW שיש לסמסונג. כשלקחתי אותו היום ופתחתי את הקופסא, נדהמתי מהעיצוב והמשקל. קשה להאמין עד כמה הדבר הזה סקסי...
בסך הכל מדובר במכשיר שילווה אותי כמה חודשים, עד ליציאת הטגרה 3, ונראה שהוא יעשה זאת טוב מאד.
אתה חושב שבלי המקלדת הוא היה פחות טוב מהגלאקסי ? ו/או פחות סקסי ? כלומר בדקת איך זה בלי המקלדת ?smaster_1 כתב:האמת, שישבתי על הגדר וחככתי בדעתי זמן רב מה לקנות. נראה שהאסוס יותר מוצלח למי שרוצה להרחיב. הייחוד הגדול ביותר שלו הוא המקלדת, אך כשחושבים על זה, מגלים שלמעשה מדובר במכשיר שאיבד את הציביון "הטאבלטי" שלו. עבור 3K שזו עלות האסוס+המקלדת, אתה כבר יכול לרכוש נייד. ב 2000 ש"ח, אתה יכול להביא היום מארה"ב נייד של סמסונג-כרום, שהוא למעשה אנדרואיד לפרודקטיבים.
לכן, החלטתי ללכת על הכלי הקל יותר, המעוצב יותר, שנשאר נאמן לאופי המכשיר, שהוא כזכור, משיכת מידע, ולא יצירתו. אגב, שיחקתי קצת עם האסוס. אני חייב לומר שאין לו את אפקט ה WOW שיש לסמסונג. כשלקחתי אותו היום ופתחתי את הקופסא, נדהמתי מהעיצוב והמשקל. קשה להאמין עד כמה הדבר הזה סקסי...מבחינה פונקציונלית, הוא בדיוק כמו ה XOOM שהיה לי, רק פשוט כל כך נוח להחזיק, שאתה לא רוצה לעזוב אותו. אפילו אשתי, שתחיה, התלהבה, והיא ממש לא מתלהבת מגאדגטים....
בסך הכל מדובר במכשיר שילווה אותי כמה חודשים, עד ליציאת הטגרה 3, ונראה שהוא יעשה זאת טוב מאד....
כי איך בדיוק תגיב למשל לפוסט הזה ,אם אין לך מקלדת ואתה צריך תשובה ארוכה ואתה ברכבת ללא לפטופ ?
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
קיבלתי את הטאבלט שלי שלשום אחרי ששילמתי 35 שקלים במכס !!!!
עד עכשיו הרושם שלי הוא מאוד מאוד חיובי. כמובן שיש בעיה של מחסור אפליקציות לטאבלט ואפילו לדברים בסיסיים כמו פייסבוק וטוויטר עדיין אני נאלץ ללכת לדפדפן (המעולה אגב אבל אני עדיין מעדיף להשתמש בדולפין)
עלה לי בערך 550$ כולל משלוח לדגם ה 16 ג'יגה.
אם מישהו רוצה את פרטי החנות, מוזמן לשאול אותי בפרטי.
המכשיר עצמו בעל מסך מאלף (סמסונג במיטבם כרגיל) ודקיקות בלתי נתפסת. המכשיר מאוד קל לתפעול ופשוט כיף בלתי רגיל להיזרק איתו על המיטה ולגלוש או סתם בסלון.
אני יכול להעיד שכמעט ולא נגעתי במחשב שלי בבית ביומיים האלה ואת רוב הפונקציות הטאבלט מכסה בצורה מעולה.
מה שמאוד מאוד חסר לי כרגע זה מקלדת עברית, אולי זה הזמן לתרום משהו חזרה לקהילה ולנסות ולכתוב מקלדת כזאת.. אני אשקול את הנושא במהלך הסופ"ש.
בכל מקרה. אם אתם מחפשים מכשיר לצריכת תוכן אינטרנטי לרוב זהו המכשיר הכי טוב בשוק. להפתעתי העצומה אפילו הפלאש עובד בצורה כמעט חלקה.
אפילו ה 720p של יוטיוב זז חלק למדי אם כי עם קצת בעיית ליפסינק.
עד עכשיו הרושם שלי הוא מאוד מאוד חיובי. כמובן שיש בעיה של מחסור אפליקציות לטאבלט ואפילו לדברים בסיסיים כמו פייסבוק וטוויטר עדיין אני נאלץ ללכת לדפדפן (המעולה אגב אבל אני עדיין מעדיף להשתמש בדולפין)
עלה לי בערך 550$ כולל משלוח לדגם ה 16 ג'יגה.
אם מישהו רוצה את פרטי החנות, מוזמן לשאול אותי בפרטי.
המכשיר עצמו בעל מסך מאלף (סמסונג במיטבם כרגיל) ודקיקות בלתי נתפסת. המכשיר מאוד קל לתפעול ופשוט כיף בלתי רגיל להיזרק איתו על המיטה ולגלוש או סתם בסלון.
אני יכול להעיד שכמעט ולא נגעתי במחשב שלי בבית ביומיים האלה ואת רוב הפונקציות הטאבלט מכסה בצורה מעולה.
מה שמאוד מאוד חסר לי כרגע זה מקלדת עברית, אולי זה הזמן לתרום משהו חזרה לקהילה ולנסות ולכתוב מקלדת כזאת.. אני אשקול את הנושא במהלך הסופ"ש.
בכל מקרה. אם אתם מחפשים מכשיר לצריכת תוכן אינטרנטי לרוב זהו המכשיר הכי טוב בשוק. להפתעתי העצומה אפילו הפלאש עובד בצורה כמעט חלקה.
אפילו ה 720p של יוטיוב זז חלק למדי אם כי עם קצת בעיית ליפסינק.
Need more cowbell