איך אפשר לראות סרטים במחשב ובטלויזיה בו זמנית? AGP- יש עתיד?
היי, השאלה בגוף השאלה. כל פעם שיש לי כרטיס מסך חדש אני מגלה שאני רואה סרטים או צופה בקטעי וידיאו הוא יכול להראות את הסרט
רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב
בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור.
אז
1. למה זה ככה?
2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית?
3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP
שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים?
4. כרטיסי מסך שטובים למשחקים הם בהכרח גם טובים באיכות ובפיצ'רים בחיבור המחשב לתצוגות כמו טלויזיות ומקרנים או שלא תמיד כך הדבר?
אני יודע למשל שיש פיצ'ר שנקרא PURE NVIDIA שבזכותו אפשר לצפות בסרטים באיכות HDTV גבוהה בלי עומס על המעבד כדומה, את זה יש לי על הכרטיס המסך הנוכחי
רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב
בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור.
אז
1. למה זה ככה?
2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית?
3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP
שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים?
4. כרטיסי מסך שטובים למשחקים הם בהכרח גם טובים באיכות ובפיצ'רים בחיבור המחשב לתצוגות כמו טלויזיות ומקרנים או שלא תמיד כך הדבר?
אני יודע למשל שיש פיצ'ר שנקרא PURE NVIDIA שבזכותו אפשר לצפות בסרטים באיכות HDTV גבוהה בלי עומס על המעבד כדומה, את זה יש לי על הכרטיס המסך הנוכחי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
1. תנסה להגדיר CLONE לשני היציאות
2. לא יודע, ראה תשובה 1. אני משתמש במפצל חשמלי של SMART VIEW
3. בינתיים יש, לגבי 2007, מי יודע אולי המחשב שלך לא יסחוב בכלל משחקים אז.
4. לא בהכרח, משחקים זה עיבוד וידאו 3D וסרטים זה 2D כמו כן לסרטים נדרשות יכולות DEINTERLACE ופריסות וידאו שאין הכרח שיהיו הכרטיסים לגיימרים - ראה 6600 לעומת 6800 כאשר ל-6600 יש תמיכה רחבה יותר בעיבוד וידאו
2. לא יודע, ראה תשובה 1. אני משתמש במפצל חשמלי של SMART VIEW
3. בינתיים יש, לגבי 2007, מי יודע אולי המחשב שלך לא יסחוב בכלל משחקים אז.
4. לא בהכרח, משחקים זה עיבוד וידאו 3D וסרטים זה 2D כמו כן לסרטים נדרשות יכולות DEINTERLACE ופריסות וידאו שאין הכרח שיהיו הכרטיסים לגיימרים - ראה 6600 לעומת 6800 כאשר ל-6600 יש תמיכה רחבה יותר בעיבוד וידאו
גיא תודה רבה על התשובה המקיפה. אודה לך אם תוכל להסביר לי מה זה CLONE
ומה זה מפצל חשמלי ואם אתה יכול לתת קישור אליו?
אם יש מישהו שיודע לגבי כרטיסי מסך שמראים בו זמנית וידיאו אשמח לדעת
אם יש מישהו שיודע לגבי כרטיסי מסך שמראים בו זמנית וידיאו אשמח לדעת
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

CLONE זה מצב שבו שני היציאות (אני מניח שאתה מחובר ב-S-VIDEO לטלויזיה?) מוגדרות אותו הדבר כלומר שיכפול של המסך הראשי.TZAHI10 כתב:גיא תודה רבה על התשובה המקיפה. אודה לך אם תוכל להסביר לי מה זה CLONE
אם יש מישהו שיודע לגבי כרטיסי מסך שמראים בו זמנית וידיאו אשמח לדעת...
דבר נוסף שתוכל לנסות זה להגדיר את הטלויזיה כראשי ואת מסך המחשב כמשני.
מפצל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=417
זה מה שיש לי בבית ואני מאוד מרוצה
הוא מחובר למקרן באמצעות כבל VGA. והראשי מקבל את הוידיאו והמשני לא.
CLONE - זה דבר שיכול להרוס משהו? ביצועים או איכות או משהו? אחרת למה אין CLONE גם ככה וצריך להגדיר אותו במיוחד?
CLONE - זה דבר שיכול להרוס משהו? ביצועים או איכות או משהו? אחרת למה אין CLONE גם ככה וצריך להגדיר אותו במיוחד?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

צחי,TZAHI10 כתב:הוא מחובר למקרן באמצעות כבל VGA. והראשי מקבל את הוידיאו והמשני לא.
CLONE - זה דבר שיכול להרוס משהו? ביצועים או איכות או משהו? אחרת למה אין CLONE גם ככה וצריך להגדיר אותו במיוחד?...
לא רשמת טלויזיה בהודעה המקורית שלך?
אם שום הגדרת לא עוזרת, תשתמש במפצל כמו שרשמתי
לא הבנתי לגמרי, אתה בסה"כ רוצה לראות משהו על בשני מסכים בו זמנית?
יש ב NVIDIA בטאב של FULL SCREEN VIDEO, אפשר לסמן את
FULL SCREEN DEVICE כ AUTO SELECT.
CLONE ממש מעצבן כי הרזולוציות בשני היציאות חייבות להיות זהות, ומי רוצה את זה!?!
** אני מדבר כמובן שאתה במצב שלDUAL VIEW
יש ב NVIDIA בטאב של FULL SCREEN VIDEO, אפשר לסמן את
FULL SCREEN DEVICE כ AUTO SELECT.
CLONE ממש מעצבן כי הרזולוציות בשני היציאות חייבות להיות זהות, ומי רוצה את זה!?!
** אני מדבר כמובן שאתה במצב שלDUAL VIEW
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
המקרן מחובר דרך הכניסת VGA והטלויזיה מחוברת דרך ה S-VIDEO אבל בזה אני משתמש פחות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שאלתי בפורום אחר ושם אחד עשה בשבילי בדיקה עם כרטיס X800 בבדיקה הוא הצליח להראות סרטי XVID בשני התצוגות בו זמנית אבל סרטי DVD לא הצליח
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני חושב שבעיית תצוגת סרט על שני מסכים בו זמנית היא של דרייברים/מערכת הפעלה ולא של חומרה. לדוגמא, עם כרטיס MX4000 על אובונטו לינוקס אשר מותקן בו הדרייבר של nvidia ואשר xorg.conf הוגדר במצב הדומה ל-clone בווינדוס (800x600 בשני המסכים) אני מחבר מוניטור ליציאת ה-VGA וטלויזיה ליציאת ה-composite וכל דבר, כולל סרטים (או live tv) מופיע בשני המסכים בו זמנית.