Gladiator - גרסת בלו-ריי חדשה מול ישנה
-
Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום.
אני ראיתי היום את שתי הגרסאות, ניסיתי להשוות בינהן, ואני קצת מבולבל מהסיפור.
הצבעים בגרסה החדשה באמת הרבה יותר חמים, יפים ואמיתיים, וזה בולט לעין מהפריים הראשון.
אבל מצד שני, בגרסה הקודמת (Sapphire) אני רואה יותר פרטים בתמונה,
יש תחושה שהתמונה יותר חדה, יותר "HD". יש קטעים בסרט, שהגרסה הקודמת נראית אפילו יותר מרשים.
(כמובן שאת 2 הגרסאות ראיתי בדיוק עם אותו ציוד.)
בגלל שקראתי פה ביקורות ממש לא אוהדות כלפי הגרסה הקודמת, אז זה קצת מבלבל,
כי לא יצאתי בתחושה כזו.
אז רציתי לשאול אם אני מפספס פה משהו?
או שזה פשוט עניין סובייקטיבי?
אני ראיתי היום את שתי הגרסאות, ניסיתי להשוות בינהן, ואני קצת מבולבל מהסיפור.
הצבעים בגרסה החדשה באמת הרבה יותר חמים, יפים ואמיתיים, וזה בולט לעין מהפריים הראשון.
אבל מצד שני, בגרסה הקודמת (Sapphire) אני רואה יותר פרטים בתמונה,
יש תחושה שהתמונה יותר חדה, יותר "HD". יש קטעים בסרט, שהגרסה הקודמת נראית אפילו יותר מרשים.
(כמובן שאת 2 הגרסאות ראיתי בדיוק עם אותו ציוד.)
בגלל שקראתי פה ביקורות ממש לא אוהדות כלפי הגרסה הקודמת, אז זה קצת מבלבל,
כי לא יצאתי בתחושה כזו.
אז רציתי לשאול אם אני מפספס פה משהו?
או שזה פשוט עניין סובייקטיבי?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני אגיד לך מה אתה מפספס, וזה בכלל לא קשור לאיכות התמונה..
באיזה "שקר כלשהו" בקליפורניה באחוזה מול האוקינוס, יושבים דאגלס ויק ודיויד פרנזוני ( מפיקי הסרט ) ומריצים דאחקות על כל העולם ואחותו ..
הם מרימים טלפון לחברם הטוב רידלי סקוט ( שיחת long distance לאנגליה ). דיויד כולו מבושם מאלכוהול ( cheval Blanc1947 מחיר לצרכן 135 אלף דולר לבקבוק ) מספר לרידלי שיש לו ולדגלס את הרעיון הכי מדהים בעולם .. !!!!
למה שלא נוציא שתי גרסאות BD לסרט שלנו ? שתי גרסאות שואל רידלי סקוט ? מה עוד פעם השטויות האלה עם גירסת הבמאי , גרסת העורך וגרסת נערת המים ? לא נמאס קצת ? לא !!! אומר לו דיויד, הפעם נוציא שתי גרסאות זהות לחלוטין ! באחת נבקש להוסיף בעריכה קצת צבע, בשניה נוריד קצת צבע, וככה נבלבל את כולם ! ככה גם נמכור כפול כותרים..
כל השאר זו היסטוריה ואלפי פוסטים בנושא "איזו גרסה טובה יותר.. "
ליאור
באיזה "שקר כלשהו" בקליפורניה באחוזה מול האוקינוס, יושבים דאגלס ויק ודיויד פרנזוני ( מפיקי הסרט ) ומריצים דאחקות על כל העולם ואחותו ..
הם מרימים טלפון לחברם הטוב רידלי סקוט ( שיחת long distance לאנגליה ). דיויד כולו מבושם מאלכוהול ( cheval Blanc1947 מחיר לצרכן 135 אלף דולר לבקבוק ) מספר לרידלי שיש לו ולדגלס את הרעיון הכי מדהים בעולם .. !!!!
למה שלא נוציא שתי גרסאות BD לסרט שלנו ? שתי גרסאות שואל רידלי סקוט ? מה עוד פעם השטויות האלה עם גירסת הבמאי , גרסת העורך וגרסת נערת המים ? לא נמאס קצת ? לא !!! אומר לו דיויד, הפעם נוציא שתי גרסאות זהות לחלוטין ! באחת נבקש להוסיף בעריכה קצת צבע, בשניה נוריד קצת צבע, וככה נבלבל את כולם ! ככה גם נמכור כפול כותרים..
ליאור
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 24/06/2011 11:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
במקרה של אווטר, אני מוכן לצפות בכל ה 700 גירסאות....ntk כתב:תגיד תודה שזה רק 2, יש סרטים שכבר הוציאו להם 5 גירסאות ( פשוט הזוי ) נראה לי AVATAR כבר יצא איזה 700 גירסאות...
חוץ מהרגיל וה EXTENDED , יצאו עוד גרסאות?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
השאלה היא האם תהיה מוכן לקנות את כל הגרסאות ..טלHD כתב:במקרה של אווטר, אני מוכן לצפות בכל ה 700 גירסאות....ntk כתב:תגיד תודה שזה רק 2, יש סרטים שכבר הוציאו להם 5 גירסאות ( פשוט הזוי ) נראה לי AVATAR כבר יצא איזה 700 גירסאות...
חוץ מהרגיל וה EXTENDED , יצאו עוד גרסאות?...
יש כאלה שלא יכולים לשלוט בזה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הסרט הזה הרבה פחות טוב ממה שעשו ממנו, יותר מדיי יחצנות, הוא לא גרוע אבל העלילה לא גאונית במיוחדטלHD כתב:במקרה של אווטר, אני מוכן לצפות בכל ה 700 גירסאות....ntk כתב:תגיד תודה שזה רק 2, יש סרטים שכבר הוציאו להם 5 גירסאות ( פשוט הזוי ) נראה לי AVATAR כבר יצא איזה 700 גירסאות...
חוץ מהרגיל וה EXTENDED , יצאו עוד גרסאות?...
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אין שום סיכוי שהגירסא הקודמת איכותית ברמה כלשהוא כמו הגרסא החדשה. הגרסא הקודמת נעשתה ממאסטר ישן. לגירסה החדשה (שאותה שלחו למי שקנה את הקודמת) עשו עשו הכל חדש.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
וזאת כדי לכסות את הפסדים, הנגרמים ע"י האנשים שמורידים.Lior_M כתב:אני אגיד לך מה אתה מפספס, וזה בכלל לא קשור לאיכות התמונה..
ליאור...
רוב האנשים שמורידים גם לא היו קוניםdima_vy כתב:וזאת כדי לכסות את הפסדים, הנגרמים ע"י האנשים שמורידים.Lior_M כתב:אני אגיד לך מה אתה מפספס, וזה בכלל לא קשור לאיכות התמונה..
ליאור......