מתלבט איזה ראוטר לבחור מבין כמה דגמים של בזק
שלום.
מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש.
בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים:
http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear.
ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא.
מה הכי טוב שם?
מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש.
בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים:
http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear.
ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא.
מה הכי טוב שם?
המהירות היא 10 מגה NGN , כאשר שלושה מחשבים יתחברו בתקן N.
היום אספתי מהם את ה-D LINK 2760 U הנ"ל:

שהומלץ לי ע"י הפקיד שם. נאמר לי שאם אני לא מרוצה\רוצה להחליף אז יש לי את האפשרות לבוא שבוע הבא ולקחת דגם אחר שאני רוצה.
מה דעתכם? להשאיר אותו? או לקחת דגם אחר? אם כן איזה?
תודה ומחכה לתשובה...
היום אספתי מהם את ה-D LINK 2760 U הנ"ל:

שהומלץ לי ע"י הפקיד שם. נאמר לי שאם אני לא מרוצה\רוצה להחליף אז יש לי את האפשרות לבוא שבוע הבא ולקחת דגם אחר שאני רוצה.
מה דעתכם? להשאיר אותו? או לקחת דגם אחר? אם כן איזה?
תודה ומחכה לתשובה...
השימושים הם הורדות ( בעיקר טורנטים) , גלישה , הרבה צפיה ישירה ויוטיוב , משחקי רשת (ב-PS3).
אני משתמש ב-PS3 לפעמים גם כסטרימר.
יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד , PS3 שמחובר (בשביל משחקי רשת וסטרימר) ועוד כמה אייפונים שגולשים.
בבית יש 2 קומות , בחדר הכי רחוק נכון לעכשיו יש לי 70% קליטה עם ה-D LINK שלקחתי.
הראוטר נמצא במטבח במרכז הבית
הוא לא מחובר למחשב , אלא כולם מתחברים בצורה אלחוטית. אין ממ"ד ובעיות של קליטה.
יש לי צורך בעיקר בתקן N וגם ב-G (לחלק מהמפלאפונים שאין להם N).
אין לי מושג מה זה רפיטר.
אני משתמש ב-PS3 לפעמים גם כסטרימר.
יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד , PS3 שמחובר (בשביל משחקי רשת וסטרימר) ועוד כמה אייפונים שגולשים.
בבית יש 2 קומות , בחדר הכי רחוק נכון לעכשיו יש לי 70% קליטה עם ה-D LINK שלקחתי.
הראוטר נמצא במטבח במרכז הבית
יש לי צורך בעיקר בתקן N וגם ב-G (לחלק מהמפלאפונים שאין להם N).
אין לי מושג מה זה רפיטר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה טוב בנתב הזה ?אני מחזיר אותו מחר,והחזרתי את הנתב הקודם של רוטל 1025w חזרה לשימוש.
סתם נתב דפוק ששרף לי שעתיים להבין שבגלישה אלחוטית הוא מתחבר מתי שבא לו,וסילקתי כמובן אלחוטי ב2.4 גיגה ושיניתי ערוץ.
מצטער על הסגנון,אולי הנתב דפוק.שנים עם הנתב האלחוטי של בזק ולא נזקקתי לשרות תמיכה טלפוני בתשלום,אז מה השתנה בקופסא הלבנה בתקן N
סתם נתב דפוק ששרף לי שעתיים להבין שבגלישה אלחוטית הוא מתחבר מתי שבא לו,וסילקתי כמובן אלחוטי ב2.4 גיגה ושיניתי ערוץ.
מצטער על הסגנון,אולי הנתב דפוק.שנים עם הנתב האלחוטי של בזק ולא נזקקתי לשרות תמיכה טלפוני בתשלום,אז מה השתנה בקופסא הלבנה בתקן N
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא יודע מאיפו בה לך התגובה נ"ל, אבל לי יש אותו כבר איזה שנה ומשהוא ,וחוץ מזה שלפעמים הוא מעבד DNS, לא היו בעיות...הגדרה עולי באמת לא הכי פשוטה אבל .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לי אישית יש את הDG834NUv2 של NETGEAR ,שניהם דיי דומים מבחינת החומרה שלהם למרות שלNetgear יש פי שניים יותר זיכרון פלאש לקושחות ...לדעתי הקושחות של Netgear הרבה יותר יציבות משל D link ,במיוחד עם העובדה שהוא לא קיבל עדיין קושחה אחת לעומת כמה בD link ..
אבל באופן כללי הD LINK 2760 U אמור להיות מצויין ,והרבה מהבעיות שהיו איתו בהתחלה תוקנו בעידכונים ששוחררו ..
זורו44 , איך בכלל אתה יכול להשוות את הזבל הסיני (הRotal 1025w ) אצלי היה את הSiemens שזהה לRotal )
לפני ששידרגנו את המהירות והחלפנו את הראוטר והוא היה פשוט *** טהור מכול בחינה אפשרית ,לא רואה איך אפשר להשוות אותו לאחד הנתבים בתקן N שכיום משווקים בבזק .
אבל באופן כללי הD LINK 2760 U אמור להיות מצויין ,והרבה מהבעיות שהיו איתו בהתחלה תוקנו בעידכונים ששוחררו ..
זורו44 , איך בכלל אתה יכול להשוות את הזבל הסיני (הRotal 1025w ) אצלי היה את הSiemens שזהה לRotal )
לפני ששידרגנו את המהירות והחלפנו את הראוטר והוא היה פשוט *** טהור מכול בחינה אפשרית ,לא רואה איך אפשר להשוות אותו לאחד הנתבים בתקן N שכיום משווקים בבזק .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
נתב בזק D-LINK N 2760U E1
האם גם אתם התקנתם במימשק האוטמאטי?
אני מעדיף שיהיה לי גיבוי אם אחליט לעשות ריסט,בלי העזרה של בזק.בהחלט כיסוי האלחוטי שלו מדהים
אני מעדיף שיהיה לי גיבוי אם אחליט לעשות ריסט,בלי העזרה של בזק.בהחלט כיסוי האלחוטי שלו מדהים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד