שלום לכולם...
יש לי בבית מערכת קולנוע, רסיבר שמחובר לרמקולים כאשר מהרסיבר יוצא כבל HDMI לטלוויזיה כששאר המקורות (XBOX360, סטרימר, ממיר HD) מתחברים לרסיבר בכבל HDMI (הרסיבר הוא HDMI through).
עכשיו לעניינו, אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו ככל הנראה לרסיבר (תתקנו אותי אם אני טועה)
אז השאלה היא בעצם איך אני מחבר את האוזניות לכל המערכת המורכבת הזאת??
נניח ואני רוצה לשמוע אודיו פעם מהאקסבוקס ופעם מהממיר איך זה מתבצע ומה בעצם צריך לעשות???
במידה וכל העניין אפשרי בצורה טובה אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות טובות בסכום של עד 200 ש"ח.
כמה שאלות לגבי אוזניות אלחוטיות... צריך את עזרתכם...
-
lidoravi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 192
-
lidoravi
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו???
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
תוכל לשמוע דרך האוזניות את המקור שהרסיבר מכוון אליו (במקום ברמקולים ) תשמע באוזניות.
כמובן שהחיבור של האוזניות הוא לרסיבר.
יש את האוזניות האלו
SHC1300 philips
למרות שאני בספק שהמילים "אוזניות טובות" ו ,200 שח יוכלות להיות באותו משפט....
יש את האוזניות האלו
SHC1300 philips
למרות שאני בספק שהמילים "אוזניות טובות" ו ,200 שח יוכלות להיות באותו משפט....
-
lidoravi
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי את ההגדרה "המקור שהרסביר מכוון אליו"uris כתב:תוכל לשמוע דרך האוזניות את המקור שהרסיבר מכוון אליו (במקום ברמקולים ) תשמע באוזניות.
יש את האוזניות האלו
SHC1300 philips
למרות שאני בספק שהמילים "אוזניות טובות" ו ,200 שח יוכלות להיות באותו משפט.......
לאן פיזית אני מחבר את האוזניות האלחוטיות???
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
את המשדר של האוזניות האלחוטיות אתה מחבר לחיבור האוזניות ברסיבר !lidoravi כתב:לא הבנתי את ההגדרה "המקור שהרסביר מכוון אליו"uris כתב:תוכל לשמוע דרך האוזניות את המקור שהרסיבר מכוון אליו (במקום ברמקולים ) תשמע באוזניות.
יש את האוזניות האלו
SHC1300 philips
למרות שאני בספק שהמילים "אוזניות טובות" ו ,200 שח יוכלות להיות באותו משפט.......
לאן פיזית אני מחבר את האוזניות האלחוטיות???...
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
לאוזניות אלחוטיות יש בסיס אשר משדר את האות לאוזניות , את הבסיס אתה מחבר ישר למערכת לפעמים יש ציור של אוזניות לפעמים רשומים דברים אחרים , מקסימום סתכל בחוברת של הרסיבר (אמורה להיות תמונה עם כל החיבורים והסבר על כל חיבור).lidoravi כתב:לא הבנתי את ההגדרה "המקור שהרסביר מכוון אליו"uris כתב:תוכל לשמוע דרך האוזניות את המקור שהרסיבר מכוון אליו (במקום ברמקולים ) תשמע באוזניות.
יש את האוזניות האלו
SHC1300 philips
לאן פיזית אני מחבר את האוזניות האלחוטיות???...
-
lidoravi
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי תודה רבה!
אני כנראה לך על הפיליפס האלו...
אני כנראה לך על הפיליפס האלו...