[left]Somehow i feel that "I told you so" doesn't quite cut it....[/left]
אף אחד לא שאל אבל המשולשים זה ספוגים אקוסטים/ריהוט (ארונית/ספה)
בכל מקרה אני אחזור ואומר:
כשיהיה לי תקציב:
אני יילך על רמקולים עם הענות תדרים של 150Hz~20KHz בלפחות 92db
וארבעה סאבים זהיים אחד לכל פינה
הסנטר יהיה בדיוק כמו הרמקולים האחרים אבל כפול - אחד מעל אחד מתחת.
...
כרגע, Itai123 לדעתי נמצא במצב ביניים ולדעתי הוא עוד יעשה שינויים (הזזת/ביטול הסאב והחלפת הרמקולים האחוריים לרמקולים בעלי אלמטים של 10 אינטש כפולים) כי לא משנה מה שהוא יעשה הבאס לא יהיה מאוזן. (מצטער על התחזית העגומה

).
איתי, תנסה לחבר מחשב ולנתב את הLFE אל הקדמיים בלבד - שני האלמנטים של המטריקס יעשו את העבודה יותר טוב מאשר הסאב, במיוחד כי הוא פולרי
ואתה תמיד יכול למקם אותו מתחת לשולחן של הסלון כאשר הממברנות לכיון הספה והטלויזיה, אם תצליח לכוון את הדיליי טוב אתה תחזק את הבאס מהמטריקס ותבטל את החזרות מהקיר- זה אידיאלי כי הוא פולרי
או שתנסה פשוט להביא שני סאבים זהים מחבר בעל שני סאבים ולחבר אותם לPREOUT של האחוריים בהתאמה
כיוון עדין וסרט כדי לראות את התוצאות, IT WILL BLOW YOUR HEAD OFF
ד"א למה אתה לא משתמש בארגזי חול של המטריקס

בגלל הגובה
gro111:
שורה תחתונה,
כדי לשמוע כמו שהמשורר התכוון אתה צריך חלל+ מערכת שמפיקים את כל הספקטרום ברמת סטיה של פחות מ3db, או במילים אחרות תנאי אולפן/ק"ב מאוד יקר!
...
רואים שאתה עוסק בתחום

זה לא מאוד יקר באמת, פשוט הרווחים של העוסקים בתחום מאוד גדולים.
וכמובן כל הקונספרציות של "קדמי אחורי סנטר" שיש היום
מצחיק שרמקולים של מערכות סטריאו מהסדרות הטובות של סוני ואיווה עונים על תדרים יותר טוב מרמקולים של אלפי שקלים בטווח של 150-20, מהסיבה הפשוטה שהם בנויים ממספר גדול של אלמנטים זולים ולא מספר קטן של אלמנטים יקרים. וכך הם עונים על התדרים יותר טוב, כמובן שלא צריך ארגז טוב לתדרים האלו ואז אתה מקבל חסכון נוסף!
אני חושב שJBL הבינו את זה עם הסדרה האחרונה שלהם L820, LC2 וכו, הבעיה שם שהם זולים רק לייצור ולא ללקוח
אם היה לי מאיפה הייתי מעיף את הרמקולים שלי ומחליף את כולם ב8-12 רמקולים של מערכת רמקולים סטריאו של סוני או איווה טובים - אבל לך תמצא כמות כזאת:(
קיצר:
4 סאבים מוגברים
ומספר בלתי מוגבל של אלמנטים זהים מדפיים (לא סאטאליטים!)
אודסי או מחשב לטיפול בפאזות ובחלוקת ערוצים, תדרים, אקולייזר.
יחידות הגברה זהות לא משנה איזה העיקר מאותו סוג.
הדברים היחידים היקרים פה זה יחידות ההגברה / והעיבוד (מחשב/אודסי) - וגם פה צריך היגיון.