שהדיון לא יגלוש אני מסיר אותו.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לפעמים זה נראה שיש כאן כאלה שנהנים להרגיש "עורכים", וזה די מעצבן (בטח ביום יום חסר להם את הקטע הזה), הרבה פעמים אפשר לרכך את זה בצורה יותר דיפלומטית, סך הכל, גם לעוסק בתחום יש רגשות.
לדוגמה אפשר לכתוב:
"סליחה אבל הייתי חייב לערוך אותך, זה לא אישי, תשתדל בעתיד להזהר מקידום מוצר כזה או אחר.....בברכה
"המנהל החמוד"
נ.ב. בפעם הבאה אני עלול לעבור לסגנון אחר, ואחר כן אני ידאג לשתי גרוזינים שיפרקו לך את הצורה במכות.
לדוגמה אפשר לכתוב:
"סליחה אבל הייתי חייב לערוך אותך, זה לא אישי, תשתדל בעתיד להזהר מקידום מוצר כזה או אחר.....בברכה
"המנהל החמוד"
נ.ב. בפעם הבאה אני עלול לעבור לסגנון אחר, ואחר כן אני ידאג לשתי גרוזינים שיפרקו לך את הצורה במכות.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
NEGRO, יש לנו כאן חוקים ברורים, ואתה לא מצליח לשמור עליהם אז כנראה שבאמת אין ברירה ונאלץ להפרד.
בכל אופן, שום הודעה שלך לא נחסמת באופן אוטומטי. אבל הודעות בעלות מסרים מסחריים נמחקות, ע"פ חוקי האתר.
בכל אופן, שום הודעה שלך לא נחסמת באופן אוטומטי. אבל הודעות בעלות מסרים מסחריים נמחקות, ע"פ חוקי האתר.
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 24/06/2011 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
NEGRO,
אתה מוגדר בכעוסק בתחום וככזה חלות עליך מגבלות.
אי אפשר לצפות שמישהו יידע למי אתה מספק קפה ולמי לא ואם יש אינטרס כלשהו מאחורי דיעה על משהו בתחום העיסוק שלך או שזו סתם הודעה תמימה.
מאוד ייתכן שאין שום אינטרס והכל בסדר, אבל היות ואי אפשר לבדוק את כולם אז אם יש ספק אז אין ספק והודעת נערכות.
אתה מוגדר בכעוסק בתחום וככזה חלות עליך מגבלות.
אי אפשר לצפות שמישהו יידע למי אתה מספק קפה ולמי לא ואם יש אינטרס כלשהו מאחורי דיעה על משהו בתחום העיסוק שלך או שזו סתם הודעה תמימה.
מאוד ייתכן שאין שום אינטרס והכל בסדר, אבל היות ואי אפשר לבדוק את כולם אז אם יש ספק אז אין ספק והודעת נערכות.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
עכשיו אני סופסוף מבין למה אתה מתכוון.
הודעת קידום-המכירות שלך לבית-הקפה ההוא אכן נמחקה, כי היא עוברת על כל חוקי האתר.
אתה למעשה מודה שברור לך שהיא עוברת על החוקים.
אני חושב שדנו מספיק בחוקים האלו, ודי ברור למה אנחנו מתעקשים שעוסקים בתחום לא יחוו דעות ולא ימליצו על שום מוצר או נותן שירות בתחום. ממש לא חשוב לי אם אתה מוכר לה או לא מוכר לה. יש חוקים - ואתה מתבקש לשמור על החוקים.
לצערי כנראה שהפורמט הזה איננו מתאים לכולם, ולכן חלק מהעוסקים בתחום אינם יכולים לכתוב אצלנו.
מאחל לך בהצלחה, ואם תרצה לכתוב שוב בהמשך תוך שמירה על הכללים (או שתצליח להתמודד עם מחיקות, במידה ואתה עובר עליהם), אתה תמיד מוזמן
הודעת קידום-המכירות שלך לבית-הקפה ההוא אכן נמחקה, כי היא עוברת על כל חוקי האתר.
אתה למעשה מודה שברור לך שהיא עוברת על החוקים.
אני חושב שדנו מספיק בחוקים האלו, ודי ברור למה אנחנו מתעקשים שעוסקים בתחום לא יחוו דעות ולא ימליצו על שום מוצר או נותן שירות בתחום. ממש לא חשוב לי אם אתה מוכר לה או לא מוכר לה. יש חוקים - ואתה מתבקש לשמור על החוקים.
לצערי כנראה שהפורמט הזה איננו מתאים לכולם, ולכן חלק מהעוסקים בתחום אינם יכולים לכתוב אצלנו.
מאחל לך בהצלחה, ואם תרצה לכתוב שוב בהמשך תוך שמירה על הכללים (או שתצליח להתמודד עם מחיקות, במידה ואתה עובר עליהם), אתה תמיד מוזמן
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -