מיקום רמקולים בחדר 2.5X5
השאלה שלי היא איפה בעצם כדי למקם את הרמקולים כרגע זוג אבל בהמשך יתווספו סנטר ואחוריים.
כרגע הרמקולים נמצאים בחלק הרחובי של החדר (2.5) ששם ממוקם באמצע שולחן המחשב והרמקולים בצדדים ובקושי יש להם אוויר לנשימה (צמודים לקיר ולשולחן)
עכשיו חשבתי להעביר את הרמקולים לאורך (5)
כדאי או עדיף להשאיר את זה ככה (מבחינה אקוסטית)?
אני שואל מבחינה תאורטית כי חבל לי לבצע את העבודה הזאת ולהיצטער על זה.
כרגע הרמקולים נמצאים בחלק הרחובי של החדר (2.5) ששם ממוקם באמצע שולחן המחשב והרמקולים בצדדים ובקושי יש להם אוויר לנשימה (צמודים לקיר ולשולחן)
עכשיו חשבתי להעביר את הרמקולים לאורך (5)
כדאי או עדיף להשאיר את זה ככה (מבחינה אקוסטית)?
אני שואל מבחינה תאורטית כי חבל לי לבצע את העבודה הזאת ולהיצטער על זה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני חושב שההעדפה היא אורכית, וגם יותר קל לסדר כך את הרמקולים כי יש יותר אופציות ויותר מקום.
אם יש לך אפשרות לסדר את החדר כך שהרמקולים יהיו בצורה אורכית, בלי יותר מידי כאב ראש, לדעתי, שווה לך לעשות את זה.
גם לי יש חדר קטן בערך במידות שלך, משהו כמו ,3X4 ובחרתי לסדר את המערכת, שמורכבת מרקולים גדולים, בצורה רוחבית. אין לי אפשרות לסדרה בצורה אורכית.
כרגע הסידור יושב טוב ויפה על החדר, אבל אין ספק שהוא מעוצב בצורה הכי חסכנית שאפשר, כלומר אין לי איך לשחק עם הרמקולים בכלל. וגם הרמקולים מכריחים אותי להתפשר בקשר לפעולות אחרות בחדר שמוגבלות על ידיהם, אין הרבה כאלה, אבל זה עדיין מגבלה קטנה.
אם יש לך אפשרות לסדר את החדר כך שהרמקולים יהיו בצורה אורכית, בלי יותר מידי כאב ראש, לדעתי, שווה לך לעשות את זה.
גם לי יש חדר קטן בערך במידות שלך, משהו כמו ,3X4 ובחרתי לסדר את המערכת, שמורכבת מרקולים גדולים, בצורה רוחבית. אין לי אפשרות לסדרה בצורה אורכית.
כרגע הסידור יושב טוב ויפה על החדר, אבל אין ספק שהוא מעוצב בצורה הכי חסכנית שאפשר, כלומר אין לי איך לשחק עם הרמקולים בכלל. וגם הרמקולים מכריחים אותי להתפשר בקשר לפעולות אחרות בחדר שמוגבלות על ידיהם, אין הרבה כאלה, אבל זה עדיין מגבלה קטנה.
תעלה שרטוט או תמונה זה יכול לעזור יותר..
בעיה רצינית..
אני הייתי משאיר את זה ככה ואלי מוציא את הרמקולים טיפה החוצה..
אם תשים אותם כמו בתמונה השניה, הם יהיו קרובים מאוד לקיר האחורי..
אני הייתי משאיר את זה ככה ואלי מוציא את הרמקולים טיפה החוצה..
אם תשים אותם כמו בתמונה השניה, הם יהיו קרובים מאוד לקיר האחורי..
כן בידיוק מה שחשבתי...Nba כתב: אם תשים אותם כמו בתמונה השניה, הם יהיו קרובים מאוד לקיר האחורי.....
הבאסה זה שאני לא מנצל את הפוטניצאל שלהם בסידור הזה ברגע שאני מעביר אותם לסלון פיתאום אני מרגיש מיד והבאס יותר פתוח ויש במה יותר טובה...
ליפעמים אני לא מאמין שזה רמקול שעלה לי 1100 שקל הוא פשוט נותן תמורה מ-ע-ו-ל-ה למחיר יש הרבה דגמים שעולים פי 2 מימנו שלא שווים יריקה...
אתה חייב למצוא סידור טוב יותר, גם אם אתה על המחשב, אתה באותו קו עם הרמקולים!
זה לא משגע אותך?
זה בלתי אפשרי!
זה לא משגע אותך?
זה בלתי אפשרי!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag