שאלה לגבי השעון המעורר באייפון
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
היי,
במכשיר הקודם שלי, הייתי צריך כל יום לכוון את השעון ליום שלמחרת. אם הייתי מתעורר כמה דקות או כמה עשרות דקות לפני הזמן, הייתי נכנס כדי לבטל את ההשקמה כי במילא באותו היום הייתי צריך לכוון ליום הבא. באייפון, כיוונתי את השעון המעורר שיצלצל כל יום בשבוע העבודה בשעה X. מה שלא הבנתי, זה מה אני עושה אם כמתי ברבע ל X, בעשרים ל X או בארבעים ל X. מה שאני עושה היום זה מתחיל להתארגן ובשעה X הוא מצלצל ואז אני מפסיק אותו. האם יש דרך לגרום לו לא לצלצל ביום הנתון בשעה X מבלי לבטל את תוכנית ההשקמה השבועית?
ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא כל כך ידעתי מה לחפש ולא מצאתי שום דבר שקרוב לשאלה שלי.
תודה
במכשיר הקודם שלי, הייתי צריך כל יום לכוון את השעון ליום שלמחרת. אם הייתי מתעורר כמה דקות או כמה עשרות דקות לפני הזמן, הייתי נכנס כדי לבטל את ההשקמה כי במילא באותו היום הייתי צריך לכוון ליום הבא. באייפון, כיוונתי את השעון המעורר שיצלצל כל יום בשבוע העבודה בשעה X. מה שלא הבנתי, זה מה אני עושה אם כמתי ברבע ל X, בעשרים ל X או בארבעים ל X. מה שאני עושה היום זה מתחיל להתארגן ובשעה X הוא מצלצל ואז אני מפסיק אותו. האם יש דרך לגרום לו לא לצלצל ביום הנתון בשעה X מבלי לבטל את תוכנית ההשקמה השבועית?
ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא כל כך ידעתי מה לחפש ולא מצאתי שום דבר שקרוב לשאלה שלי.
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

פרט קטן וחשוב מאוד שאני חייב להוסיף פה למי שיאמץ את השיטה, כשהאייפון על סיילנט, התזכורת לא תצלצל!!!!
תאמינו לי, הגעתי לעבודה היום ב 11:30 במקום ב 10:00
בקיצור, לא רלוונטי מבחינתי. אין מצב שיקום המניXX שיצלצל אלי בלילה ויעיר אותי. הסלולארי שלי חייב להיות סגור או על סיילנט.
תאמינו לי, הגעתי לעבודה היום ב 11:30 במקום ב 10:00
בקיצור, לא רלוונטי מבחינתי. אין מצב שיקום המניXX שיצלצל אלי בלילה ויעיר אותי. הסלולארי שלי חייב להיות סגור או על סיילנט.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

איזו מן שאלה זו? הרי בדיוק בגלל זה פתחתי את השירשור. בוא אני אתן לך סנריו מעצבן. כיוונתי את השעון לתשע בבוקר והתעוררתי בשמונה וחמישים. דבר ראשון שאני עושה כשאני קם זה להכנס להתקלח. חוק מרפי אומר שהשעון יתחיל לצלצל כשאני עוד במקלחת או מתנגב או מתגלח. אף אחד הרי לא יצא מהאמבטיה במצבים הנ"ל ויתבאס על הצלצול המעצבן מהחדר.mp3lll כתב:לא הצלחתי להבין מה הבעיה לעשות כמו כל בני האדם בעולם אם התעוררת לפני והוא מצלצל להפסיק אותו?...