אם הוורפדל נתנו שיפור משמעותי אז הרמקולים המסופקים כנראה שווים לקרשים לל"ג בעומר.
מי שכירות חשובה לו לא ישלם 3000 ש"ח + רמקולים אחרים ומי שלא חשובה לו האיכות יסתפק במשהו ב1-1.5K.
העיצוב מרשים ונראה מתאים בכל מקום.
אחלה סקירה.
עושה רושם של מערכת בהחלט מרשימה אם כי העלות שלה מעט גבוהה.
נכון שהתמורה האודיוטורית טובה יותר מאשר במערכת מיקרו דומות, אבל חיבור USB וכו' ניתן למצוא היום בהרבה דגמי כניסה - ומי שמחפש מערכת בסיסית בד"כ יהיה מהוסס להשקיע 2500+ ש"ח.
אחלה סקירה מאוד אינפורמטיבית מעניינת וכתובה מאוד קריא
ושוב מגיעים למסקנה שרמקולים זה החלק הכי חשוב במערכת מסדרי גודל כאלה והסקירה הנהדרת אמנם מעלה את הנקודה הזו על נס.
האם רמקולים באלפיים שח ורסיבר באלף יתנו תוצאות יותר טובות אני די בטוח שהתשובה היא כן כך לשטעמי עדיין נותרתי במחשבה שמערכות משולבות נחותות ממערכות פרטניות באותו מחיר
dragon,
כשמערכת יודעת לנגן מרדיו, CD, התקן USB, לתת שליטה מרחוק על אייפוד אז כן - לטעמי זה בהחלט ״פתרון״ לביית המורכבות של ציוד אודיו מודרני, מרובה מקורות.
ראשית לדעתי המערכת לא יקרה באופן רציני משאר החברות הטובות אבל מאידך
אני לא רואה תועלת לירכוש מערכת מיני יקרה כזו או אחרת רק בגלל העיצוב כי
לדעתי במחיר כזה איכות השמע היא קצת מעל הממוצא במיני מערכות אבל לא מצדיקה את הכסף איזה שנאי ואיזה דרגת הספק יכולים כבר להיכנס למכשיר בגודל 21X10 ס"מ ? ואם הרכיבים שהוכנסו טובים אזי הרמקולים הם שלרוב נופלים במבחן המציאות.
לא ראיתי במפרט המערכת התקנים /פורמטים מתקדמים כגון כניסות ל IPOD או ניגון קבצי MP3 וכו'
במחירים דומים ניתן לקבל היום מערכות מיני עם התקנים מתקדמים.
אני לא בטוח עם מישהו שמחשיב את עצמו כפריק של אודיו ירכוש מערכת כזו.
אונקיו כמו הרבה יצרנים אחרים מייצרים מוצרי נישה מה שניקרא לייף סטייל מכשירים מעוצבים במחירים מופקעים לאנשים בעלי יכולת ושהכסף מצוי בכיסם ויכולים להרשות לעצמם לרכוש מערת מיני כזו לילד הקטן לחדר שינה
כי מעבר לכך לצערי אני לא מוצא שום יתרון במוצר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1,
כדאי לך לקרוא שוב את הביקורת, והפעם יותר ביסודיות.
היא כוללת חיבור USB (המאפשר כמובן האזנה לקבצי MP3, כולל דפדוף בין תיקיות מהשלט), אשר תומך גם בחיבור אייפוד / אייפון (ושליטה על התוכן שלו, שוב מהשלט).
מערכת כזאת זה Overkill רציני למטבח. בנוסף היא צורכת יותר מידי מקום עבור זה. לחדרי מגורים היא מצויינת ומתאימה בול, במיוחד בשל ה- Plug & Play שהיא מציגה והתאימות לאייפון.
מערכות קצת יותר מתאימות עבור מטבח וחדרי שינה לצד המיטה זה משהו כמו ה- Livio, Revo iBlik Wi-Fi או ה- Pure sensia.