שניים מהרמקולים לא עובדים
קניתי מערכת של ALTEC הכוללת ארבעה רמקולים ובאס. חיברתי אותה למחשב ושניים מהרמקולים לא עובדים. אני משער שכרטיס האודיו שלי לא תומך בסאונד רב ערוצי ולכן רק שניים מהם עובדים (בסטריאו) אך אני לא בטוח בזה לחלוטין.
אם מישהו יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לפתרון, אני אודה לו מאוד!
בברכה,
איל בצלאל.
אם מישהו יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לפתרון, אני אודה לו מאוד!
בברכה,
איל בצלאל.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
.....זה 4.1 ?
אההה....בוא נראה, לפי מה שאני יודע במחשב מחברים שלוש חיבורים. אחד זה השמאל והימין הקדמי, השני זה השמאל והימין האחורי והשלישי זה הסנטר והסאב.
אז כנראה שגם אצלך באלטק יש 3 חיבורים. תחבר את כולם לפי מה שרשום לך בהוראות של הכרטיס.
תבדוק בsound and audio devices שלך בתוך הcontrol panel שמוגדר לך 4.1 ושם תעשה לזה טסט...ובכלל תבדוק אם יש לך בכרטיס סראונד...לא יודע איך עושים את זה
אההה....בוא נראה, לפי מה שאני יודע במחשב מחברים שלוש חיבורים. אחד זה השמאל והימין הקדמי, השני זה השמאל והימין האחורי והשלישי זה הסנטר והסאב.
אז כנראה שגם אצלך באלטק יש 3 חיבורים. תחבר את כולם לפי מה שרשום לך בהוראות של הכרטיס.
תבדוק בsound and audio devices שלך בתוך הcontrol panel שמוגדר לך 4.1 ושם תעשה לזה טסט...ובכלל תבדוק אם יש לך בכרטיס סראונד...לא יודע איך עושים את זה
איזה כרטיס זה?
איך חיברת את זה?
ומה אתה מנסה לשמוע? ואיך?
איך חיברת את זה?
ומה אתה מנסה לשמוע? ואיך?
אין לי כרטיס סראונד. זאת כנראה הבעיה. המערכת כוללת שתי כניסות ולכרטיס הקול רק יציאה אחת. אני ארכוש בימים הקרובים כרטיס קול חדש או מפצל לקיים (הרי שהמטרה של הרמקולים האלה היא שמיעת מוזיקה מהמחשב, בסטריאו, ולכן אני לא צריך כרטיס קול שמספק סראונד).