כרטיס PVR לא מוריד את איכות הצפייה?
יש לי שאלה.. אני מעוניין להוסיף למחשב את הכרטיס:
Hauppage WinTV-PVR-150MCE
השאלה היא.. עם חיבור המחשב לפלזמה.. וכעת הממיר לא יעבור ישירות לפזמה.. אלא הוא יעבור למחשב..
הכרטיס לא יוריד את איכות הצפייה הכולל של צפייה מYES?
תודה!
Hauppage WinTV-PVR-150MCE
השאלה היא.. עם חיבור המחשב לפלזמה.. וכעת הממיר לא יעבור ישירות לפזמה.. אלא הוא יעבור למחשב..
הכרטיס לא יוריד את איכות הצפייה הכולל של צפייה מYES?
תודה!
יוריד.
לא רק בגלל החיבורים הנוספים, אלא גם בגלל שהכרטיס מכווץ את התמונה מחדש לצורך שמירה, אחרי שהתמונה כבר כווצה פעם אחת לפני השידור, ואז נפרשה בממיר, ואז כווצה שוב ונפרשה שוב במחשב שלך. טוב לאיכות זה לא עושה, אבל בהרבה מקרים כשהאיכות לא קריטית (מסך קטן, CRT, וכו') קשה לשים לב לירידה באיכות. אם אתה צופה במסך LCD לא קטן, עלולה להיות לך בעיה.
הפתרון היחיד הוא לצפות ישירות דרך הממיר...YES MAX או ממיר רגיל.
לא מדובר בכרטיס לא איכותי אלא מדובר בכרטיס אנלוגי...לעומת ה-YES MAX המצוייד בכרטיס המציג ישירות את סטרים הוידאו שניקלט דרך הלוויין ללא המרה לאות אנלוגי- כרטיס DVB-S.
היות והשידורים מוצפנים, אין אפשרות לקחת כרטיס DVB-S רגיל ולצפות בצורה דיגיטלית וללא ירידת איכות, בשידורים של YES אלא רק בשידורי ערוץ 2 ו-10 שהם חופשיים.
אורן.
לא מדובר בכרטיס לא איכותי אלא מדובר בכרטיס אנלוגי...לעומת ה-YES MAX המצוייד בכרטיס המציג ישירות את סטרים הוידאו שניקלט דרך הלוויין ללא המרה לאות אנלוגי- כרטיס DVB-S.
היות והשידורים מוצפנים, אין אפשרות לקחת כרטיס DVB-S רגיל ולצפות בצורה דיגיטלית וללא ירידת איכות, בשידורים של YES אלא רק בשידורי ערוץ 2 ו-10 שהם חופשיים.
אורן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ההמלצה שלי היא לחיות עם זה כמו שאומרים
ביננו , "אבודים " לא פחות איכותיות מ "הדוגמניות"
גם ככה התכנים שיש לנו בטלוזיה הם לא משהו בלשון המעטה אז מסתמכים על תוצרת חוץ
אני מסכים שזה מדכא לפעמים ,אבל מתרגלים , אולי שהריגולטור יטפל בנושא בעתיד תהיה ישועה , כרגע נחיה עם זה
ביננו , "אבודים " לא פחות איכותיות מ "הדוגמניות"
גם ככה התכנים שיש לנו בטלוזיה הם לא משהו בלשון המעטה אז מסתמכים על תוצרת חוץ
אני מסכים שזה מדכא לפעמים ,אבל מתרגלים , אולי שהריגולטור יטפל בנושא בעתיד תהיה ישועה , כרגע נחיה עם זה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
oshapir כתב: לא מדובר בכרטיס לא איכותי אלא מדובר בכרטיס אנלוגי...לעומת ה-YES MAX המצוייד בכרטיס המציג ישירות את סטרים הוידאו שניקלט דרך הלוויין ללא המרה לאות אנלוגי- כרטיס DVB-S.
...
למה יס לא מאפשרת שימוש ב DVB-S?
לפי מה שראיתי באירופה חברות הלווין כן נותנות את האפשרות של שימוש בכרטיס.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
zovirax כתב:oshapir כתב: לא מדובר בכרטיס לא איכותי אלא מדובר בכרטיס אנלוגי...לעומת ה-YES MAX המצוייד בכרטיס המציג ישירות את סטרים הוידאו שניקלט דרך הלוויין ללא המרה לאות אנלוגי- כרטיס DVB-S.
...
למה יס לא מאפשרת שימוש ב DVB-S?
לפי מה שראיתי באירופה חברות הלווין כן נותנות את האפשרות של שימוש בכרטיס....
יש המון שירשורים בנושא. תעשה חיפוש.
בין הסיבות:
מניעת העתקת השידורים באיכות המקסימלית והפצתם באינטרנט, החובה להשתמש בממירים שלהם וכו'.
Re: יוריד.
איפה מקבלים תמונה טובה יותר בפלזמה 42 או בטלביזיה מקרן אחורי 43?drixie כתב:לא רק בגלל החיבורים הנוספים, אלא גם בגלל שהכרטיס מכווץ את התמונה מחדש לצורך שמירה, אחרי שהתמונה כבר כווצה פעם אחת לפני השידור, ואז נפרשה בממיר, ואז כווצה שוב ונפרשה שוב במחשב שלך. טוב לאיכות זה לא עושה, אבל בהרבה מקרים כשהאיכות לא קריטית (מסך קטן, CRT, וכו') קשה לשים לב לירידה באיכות. אם אתה צופה במסך LCD לא קטן, עלולה להיות לך בעיה....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ממש אין לי מושגMartinHSabag כתב:מה הרזולוציות של השניים?
מה הקונטראסט?...
השאלה היא עקרונית:
אם כרגע אני צופה בשידור חי והקלטות באמצעות טלביזיה 43 מקרן אחורי והירידה באיכות לא ממש מפריעה לי -האם מעבר לפלזמה 42 תוריד את איכות הצפיה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: