הגדרת YAMJ עם A210
עברתי על השירשורים ולצערי הקישורים לא עובדים לגירסאות של YAMJ עם ה - GUI.
הצלחתי להריץ אותו וליצור אינדקס ידני ואני רואה את העטיפות והכל אבל לצערי בלחיצה על הפעלה אני נזרק חזרה לתקציר.
מישהו יודע כיצד אני מגדיר את זה?
מערכת הפעלה XP חדשה דנדשה שהותקנה לקראת השידרוג ל A210 מה - HDX.
הצלחתי להריץ אותו וליצור אינדקס ידני ואני רואה את העטיפות והכל אבל לצערי בלחיצה על הפעלה אני נזרק חזרה לתקציר.
מערכת הפעלה XP חדשה דנדשה שהותקנה לקראת השידרוג ל A210 מה - HDX.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מאיפה אתה מזרים מהרשת ,מדיסק פנימי או דיסק חיצוני?iziko כתב:שו config?
הרצתי CMD ודרכו את moviejukebox עם סריקה לספריה....
תעלה תמונה של מסך ההגדרות .
הבעיה שלך היא אחת ויחידה הנתיב לתקיית הסרט לא מוגדר נכון.
תעלה תמונה ונוכל להתקדם
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לא בטוח שזאת הבעיה היחידה שלו ... אבל אם כן יש לו מזל בחייםistarmini כתב:מאיפה אתה מזרים מהרשת ,מדיסק פנימי או דיסק חיצוני?iziko כתב:שו config?
הרצתי CMD ודרכו את moviejukebox עם סריקה לספריה....
תעלה תמונה של מסך ההגדרות .
הבעיה שלך היא אחת ויחידה הנתיב לתקיית הסרט לא מוגדר נכון.
תעלה תמונה ונוכל להתקדם...
אצלי הנתיב היה תקין אבל עד שלא הכנסתי את כל תיקיית הגוקבוקס וקובץ האינדקס לתוך תיקיית ה share,
הפופקורן לא הצליח להפעיל את הסרטים. לא ראיתי במדריכים שזאת חובה אבל רק ככה זה עבד אצלי.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תקרא את הדיון הזה, החל מאיפה שיפתח לך הלינק, זה בדיוק הבעיה שלך:iziko כתב:עברתי על השירשורים ולצערי הקישורים לא עובדים לגירסאות של YAMJ עם ה - GUI.
מערכת הפעלה XP חדשה דנדשה שהותקנה לקראת השידרוג ל A210 מה - HDX....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=749
דימה - לצערי אין לי אפשרות כלל להוריד את הגרסאות של השרשור אוותו הבאת.
שי לצערי לא הצלחתי להוריד את הקישורים כפי שציינתי לדימה לכן הורדתי ישירות מאתר החברה שכולל רק את YAMJ ללא GUI לכן עבדתי כפי שניסיתי בעבר בצורה ידנית ב - CMD.
עריכה - נשאל אחרת, האם חייב להגדיר את השיתוף כשיתוף מוכר ב PCH? ללכת לתיקה דרך השיטוט רשת ב - A210 ולעשות ADD על התיקייה של הסרטים?
שי לצערי לא הצלחתי להוריד את הקישורים כפי שציינתי לדימה לכן הורדתי ישירות מאתר החברה שכולל רק את YAMJ ללא GUI לכן עבדתי כפי שניסיתי בעבר בצורה ידנית ב - CMD.
עריכה - נשאל אחרת, האם חייב להגדיר את השיתוף כשיתוף מוכר ב PCH? ללכת לתיקה דרך השיטוט רשת ב - A210 ולעשות ADD על התיקייה של הסרטים?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני חושב שכן, כי על בסיס השיתוף הזה מוגדר ניתוב לקובץ, ואצלך יש שגיאה בניתוב. אתה לא צריך להוריד שום דבר, פשוט רק לקרוא את הלינק שנתתי. שם הבחור הסביר והציג איפה הייתה הבעיהiziko כתב:דימה - לצערי אין לי אפשרות כלל להוריד את הגרסאות של השרשור אוותו הבאת.
עריכה - נשאל אחרת, האם חייב להגדיר את השיתוף כשיתוף מוכר ב PCH? ללכת לתיקה דרך השיטוט רשת ב - A210 ולעשות ADD על התיקייה של הסרטים?...