אתר WinWin הכריז על שיתוף פעולה עם אתר הגאדג'טים הזול והמוכר בעולם - DealExtreme. מה עומד מאחורי המהלך והאם יודעת WinWin לאן היא נכנסה?
למאמר: WinWin מציגה:שיתוף פעולה עם DealExtreme
דיעה אישית: WinWin מציגה-שיתוף פעולה עם DealExtreme
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
פוסט מעניין.
כקונה נלהב מזה שנים אעיר כי
- רוב הישראלים הלא מכורי גאדג'טים לא מכירים את האתר
- שיתוף הפעולה יביא לחשיפתו לקהלים חדשים למשל נשים וילדים שימצאו בו צעצועים לרוב. אם WIN WIN תרוויח רק TRAFFIC ללא אחריות למוצרים זו נשמעת עסקה לא רעה
- אותי הצחיק בדף השאלות והתשובות ההסבר שרק אתרים עם דומיין dealextreme.com מורשים בעוד הממשק העברי ואפילו הדף המדובר יושבים בדומיין אחר - winwin.co.il
אגב, אישתי גילתה את האתר רק לפני כמה חודשים והתמכרה... חפשו HELLO KITTY באתר ותבינו למה
כקונה נלהב מזה שנים אעיר כי
- רוב הישראלים הלא מכורי גאדג'טים לא מכירים את האתר
- שיתוף הפעולה יביא לחשיפתו לקהלים חדשים למשל נשים וילדים שימצאו בו צעצועים לרוב. אם WIN WIN תרוויח רק TRAFFIC ללא אחריות למוצרים זו נשמעת עסקה לא רעה
- אותי הצחיק בדף השאלות והתשובות ההסבר שרק אתרים עם דומיין dealextreme.com מורשים בעוד הממשק העברי ואפילו הדף המדובר יושבים בדומיין אחר - winwin.co.il
אגב, אישתי גילתה את האתר רק לפני כמה חודשים והתמכרה... חפשו HELLO KITTY באתר ותבינו למה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא מתלהב מכל הסיפור.
זה לא עובד להיט כיום ועברית חלקית לא תקפר אותם. לאורך זמן לדעתי זה יתמסמס.
זה לא עובד להיט כיום ועברית חלקית לא תקפר אותם. לאורך זמן לדעתי זה יתמסמס.
אין ספק שאני אמשיך לרכוש ישירות מהאתר בחו"ל ושכל העניין עם winwin זה נטו לייצר טראפיק לא מאמין שdealextreme נותנת להם משהו מעבר אם כבר winwin משלמת להם