בעיה בגאג׳יה פיור
שלום לכולם
יש לי בעיה עם המכונה.
שמתי לב לאחרונה שלא מכל החורים ברשת יוצאים מים אז פירקתי אותה כי חשבתי שהחורים נסתמו.
למי שמכיר את המכונה מתחת לרשתית יש ברזל עגול עם חור באמצע שממנו יוצאים המים.
אצלי משום מה המים לא יוצאים משם זה נראה כאילו משהו חוסם אותם והם מותזים הצידה לפעמים ולפעמים מותזים לכל עבר.
אני לא גר במרכז לכן לקחת את המכונה לתיקון (היא באחריות) יהיה לי קצת קשה אני מעדיף שזה יהיה מוצא אחרון.
חשבתי אולי שיש סתימה בגלל אבנית ניסיתי להריץ ניקוי עם מלח לימון אבל זה לא עזר.
מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה והאם היא ניתנת לפתרון מבלי להעזר בשירות?
תודה מראש אביב.
יש לי בעיה עם המכונה.
שמתי לב לאחרונה שלא מכל החורים ברשת יוצאים מים אז פירקתי אותה כי חשבתי שהחורים נסתמו.
למי שמכיר את המכונה מתחת לרשתית יש ברזל עגול עם חור באמצע שממנו יוצאים המים.
אצלי משום מה המים לא יוצאים משם זה נראה כאילו משהו חוסם אותם והם מותזים הצידה לפעמים ולפעמים מותזים לכל עבר.
אני לא גר במרכז לכן לקחת את המכונה לתיקון (היא באחריות) יהיה לי קצת קשה אני מעדיף שזה יהיה מוצא אחרון.
חשבתי אולי שיש סתימה בגלל אבנית ניסיתי להריץ ניקוי עם מלח לימון אבל זה לא עזר.
מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה והאם היא ניתנת לפתרון מבלי להעזר בשירות?
תודה מראש אביב.
אולי כדאי ללמוד מכאן שכל מי שגר רחוק לא יעזוב את החנות לפני שהוא בודק עם המכשיר שקנה עובד בפועל, זה קצת מביך לפעמים לבקש להפעיל את המכשיר בחנות, אבל זה חוסך המון בעיות.
ולעניינינו, אולי תוכל לצלם את זה שנוכל לראות?
ולעניינינו, אולי תוכל לצלם את זה שנוכל לראות?
avivv - גילית את הבעיה בימים האחרונים?
קראתי קצת בעבר על הבעיה הזו (אולי אפילו פה בפורום) ויש האומרים שהמים לא אמורים
לצאת מכל החורים, אך ברגע שהידית עם הקפה מוכנסת נוצר לחץ שמפזר את המים באופן שווה פחות או יותר.
יש לי את המכונה כחודשיים ולמען האמת עדיין לא פירקתי וניקיתי את הראש.
גם אצלי המים לא יוצאים מכל החורים באופן שווה.
אצלך, הטעם והמראה של הקפה נפגמים?
קראתי קצת בעבר על הבעיה הזו (אולי אפילו פה בפורום) ויש האומרים שהמים לא אמורים
לצאת מכל החורים, אך ברגע שהידית עם הקפה מוכנסת נוצר לחץ שמפזר את המים באופן שווה פחות או יותר.
יש לי את המכונה כחודשיים ולמען האמת עדיין לא פירקתי וניקיתי את הראש.
גם אצלי המים לא יוצאים מכל החורים באופן שווה.
אצלך, הטעם והמראה של הקפה נפגמים?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תנסה לנקות את הפתח שמעל הרשת - אולי שם יש אבנית במעבר מהדוד לרשת (יש שם שסתום)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
jkatz זה שהמים לא יצאו מכם החורים זה לא הבעיה היחידה שפירקתי את הרשתית ראיתי שהמים משפריצים זה ממש נראה כאילו משהו לא בסדר.
יש עיגול מתחת ובאמצע חור ובמקום שהמים יצאו מהחור הם יוצאים מהצד, אני חושב שהבעיה מתרחשת בעיקר כאשר המים מגיעים לטמפרטורה גבוהה.
דבוטאנט ניסיתי עד כמה שאפשר לנקות שם עם קיסם אבל זה לא עזר כל כך.
יש עיגול מתחת ובאמצע חור ובמקום שהמים יצאו מהחור הם יוצאים מהצד, אני חושב שהבעיה מתרחשת בעיקר כאשר המים מגיעים לטמפרטורה גבוהה.
דבוטאנט ניסיתי עד כמה שאפשר לנקות שם עם קיסם אבל זה לא עזר כל כך.
נדמה לי שכתבתי על זה כאן בעבר.
במכונות הללו יש שסתום מטופש מסיליקון מוצמד קפיץ שיש לו נטיה להתקע.
הורד את הרשת שוב,הכנס קיסם (בזהירות שלא ישבר) לתוך חור יציאת המים עד שתתקל בהתנגדות של השסתום והקפיץ,שחק עם זה מעט עם הקיסם,לדעתי רק ככה השסתום (כדורי) חוזר למקומו.
בהצלחה.
עדיף לעשות זאת עם סיכה משרדית או מברג דק של שענים ולא עם קיסם,שמאוד אוהב להשבר בפנים.
במכונות הללו יש שסתום מטופש מסיליקון מוצמד קפיץ שיש לו נטיה להתקע.
הורד את הרשת שוב,הכנס קיסם (בזהירות שלא ישבר) לתוך חור יציאת המים עד שתתקל בהתנגדות של השסתום והקפיץ,שחק עם זה מעט עם הקיסם,לדעתי רק ככה השסתום (כדורי) חוזר למקומו.
בהצלחה.
עדיף לעשות זאת עם סיכה משרדית או מברג דק של שענים ולא עם קיסם,שמאוד אוהב להשבר בפנים.
יוסי תודה על העזרה דיברתי גם עם השירות של קופיטים והציעו לי לעשות אותו דבר בערך רק בדרך אחרת.
אמרו שאפשר להבריג את השסתום הזה עם מברג ולהוציא את הקפיץ והסיליקון.
שאחזור הביתה מהעבודה אנסה את זה.
אגב אמרו לי בחברה שלא מומלץ מלח לימון למכונות האלה כי זה עלול לאכול את הגומיות.
אמרו שאפשר להבריג את השסתום הזה עם מברג ולהוציא את הקפיץ והסיליקון.
שאחזור הביתה מהעבודה אנסה את זה.
אגב אמרו לי בחברה שלא מומלץ מלח לימון למכונות האלה כי זה עלול לאכול את הגומיות.
אני מציע לך להזהר עם הפעולה הזאת,בפרט אם המכונה באחריות.
השסתום והקפיץ יושבים בתוך בית מנחושת,בגלל האבנית וסתם עמידה בחום הממושך יש בעיה לפרק את הבית,כך שעלול להיות מצב שהחריץ של הבית יפגע מהמברג,והבית לא ישתחרר.
קבל תמונה של המוצר,אולי ההמחשה תהיה טובה יותר.
http://www.shop.partsguru.com/EF0012-13 ... 012-13.htm
השסתום והקפיץ יושבים בתוך בית מנחושת,בגלל האבנית וסתם עמידה בחום הממושך יש בעיה לפרק את הבית,כך שעלול להיות מצב שהחריץ של הבית יפגע מהמברג,והבית לא ישתחרר.
קבל תמונה של המוצר,אולי ההמחשה תהיה טובה יותר.
http://www.shop.partsguru.com/EF0012-13 ... 012-13.htm
תודה רבה לכל העוזרים.
לפני שקראתי את ההודעה האחרונה שלך יוסי כבר פירקתי את השסתום ולמזלי זה עבר חלק.
לאחר שעשיתי את זה נראה שאכן הבעיה הסתדרה והכל חזר לעבוד כשורה.
בקפיץ או בפטריית סיליקון הזו לא ראיתי שום אבנית או משהו מיוחד ככה שכנראה הקפיץ נתפס או משהו כזה.
אני שוב רוצה לציין את השירות הלדעתי מצוין של חברת קופיטים שנותנת הרגשה של גב ללקוח כל בעיה קטנה שיש לי עם המכונה באים לקראתי אני חושב שבארץ זה לא דבר מובן מאליו.
מעבר לכך הופתעתי שכשאמרתי שניקיתי את המכונה עם מלח לימון והטכנאי אמר שאסור ציפיתי כבר שיתחיל להתנער מאחריות על המכונה אך זה לא היה המקרה ובנוסף שהוא אמר לי לפרק את הבורג ושהדבר לא יפגע באחריות גם כן הופתעתי.
לפני שקראתי את ההודעה האחרונה שלך יוסי כבר פירקתי את השסתום ולמזלי זה עבר חלק.
לאחר שעשיתי את זה נראה שאכן הבעיה הסתדרה והכל חזר לעבוד כשורה.
בקפיץ או בפטריית סיליקון הזו לא ראיתי שום אבנית או משהו מיוחד ככה שכנראה הקפיץ נתפס או משהו כזה.
אני שוב רוצה לציין את השירות הלדעתי מצוין של חברת קופיטים שנותנת הרגשה של גב ללקוח כל בעיה קטנה שיש לי עם המכונה באים לקראתי אני חושב שבארץ זה לא דבר מובן מאליו.
מעבר לכך הופתעתי שכשאמרתי שניקיתי את המכונה עם מלח לימון והטכנאי אמר שאסור ציפיתי כבר שיתחיל להתנער מאחריות על המכונה אך זה לא היה המקרה ובנוסף שהוא אמר לי לפרק את הבורג ושהדבר לא יפגע באחריות גם כן הופתעתי.