אנחנו וחברת YES
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אולי אני טועה ?
אני , כחבר באתר , תרמתי לדעתי רבות בגיוס לקוחות לחברת YES ( משפחה / שכנים / מכרים ) וגם באתר פה ושם מילה טובה .
פנו אלי מ YES לאחר שביקרתי בביתן שלהם בתערוכה , ענינו אותי ברכישת / השכרת YES MAX TOTAL ,
וזאת לצורך שידרוג קרוב של ה YES STRIMER ,
אין לי בעיה עם זה ,
הבעיה , שהמחיר שמבקשים הינו " סטנדרטי " כלומר 49.9 ש"ח לחודש + 9.9. ש"ח ל VOD , שהם כ 60 ש"ח תוספת חודשית .
כאשר שאלתי האם ,ניתן לקבל מחיר אטרקטיבי יותר מאחר ואני תורם ל YES יותר מלקוח סטנדרטי , השיבה הנציגה כי "אין קשר" ואין כל הנחה .
החלטתי לא לשדרג , ואני גם פוזל ל הוט - אולי כלקוח חדש שם אזכה ליותר ...
אני , כחבר באתר , תרמתי לדעתי רבות בגיוס לקוחות לחברת YES ( משפחה / שכנים / מכרים ) וגם באתר פה ושם מילה טובה .
פנו אלי מ YES לאחר שביקרתי בביתן שלהם בתערוכה , ענינו אותי ברכישת / השכרת YES MAX TOTAL ,
וזאת לצורך שידרוג קרוב של ה YES STRIMER ,
אין לי בעיה עם זה ,
הבעיה , שהמחיר שמבקשים הינו " סטנדרטי " כלומר 49.9 ש"ח לחודש + 9.9. ש"ח ל VOD , שהם כ 60 ש"ח תוספת חודשית .
כאשר שאלתי האם ,ניתן לקבל מחיר אטרקטיבי יותר מאחר ואני תורם ל YES יותר מלקוח סטנדרטי , השיבה הנציגה כי "אין קשר" ואין כל הנחה .
החלטתי לא לשדרג , ואני גם פוזל ל הוט - אולי כלקוח חדש שם אזכה ליותר ...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הבעייה היא שביס לא מעריכים קהילות כמונו...
אפילו להפך, בד"כ החברים פה בעלי ידע גבוה יותר בתחום מנציגי יס, ולכן זה עושה להם בעיות.
אולי אנחנו צריכים להגיד תודה שלא גובים מאיתנו יותר...
אפילו להפך, בד"כ החברים פה בעלי ידע גבוה יותר בתחום מנציגי יס, ולכן זה עושה להם בעיות.
אולי אנחנו צריכים להגיד תודה שלא גובים מאיתנו יותר...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
yoav4x4 כתב:הבעייה היא שביס לא מעריכים קהילות כמונו...
אולי אנחנו צריכים להגיד תודה שלא גובים מאיתנו יותר......
בכל מקרה אני לא חושב שהם יכולים "לתמחר" חברים באתר בצורה שונה ...
-
רונן
- חבר מכור קשה

ציינתי כי "שיווקתי " להם לקוחות למרות שאין לי קשר איתם , הרי ידועה האימרה : " חבר מביא חבר " ...
נכון שמתגמלים אם גייסת לקוח חדש , אבל אצלנו , התרומה לYES היא לאורך זמן ולא שיווק מקרי חד פעמי ...
נכון שמתגמלים אם גייסת לקוח חדש , אבל אצלנו , התרומה לYES היא לאורך זמן ולא שיווק מקרי חד פעמי ...
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בהוט מציעים מערכת קולנוע של הרמן קרדון...שעולה בשוק 4000 ש"ח
לך על זה!
לך על זה!
-
רונן
- חבר מכור קשה

טוב , סגרתי איתם על 3 ממירי SD + ממיר YES MAX TOTAL + VOD + כל הערוצים במחיר 260 ש"ח לחודש .
זה מה שיכולתי !
זה מה שיכולתי !
-
רונן
- חבר מכור קשה

ממה שהבנתי , קיים ממיר אחד YES MAX TOTAL , שימוש ב VOD כרוך בתוספת תשלום של 9.9 ש"ח לחודש באותו ממיר ,
כלומר ייתכן "ויפתחו / יאפשרו לי להינות" מ VOD באותו מכשיר עם תוספת כספית מרגיזה ...
כלומר ייתכן "ויפתחו / יאפשרו לי להינות" מ VOD באותו מכשיר עם תוספת כספית מרגיזה ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. קודם כל, אני חושב שכן צריך להתייחס אלינו בצורה שונה. יותר נכון, הייתי רוצה....
2. צריך להבין איך חברות בגודל הזה ומערכות התימחור/חבילות ושימור לקוחות עובדים.
לפתוח "מסלול" או "תמחור" בחברה כמו YES/HOT או חברת סלולר, זה סיפור סיפור. זה לא משהו שהנציגה שבמקרה נפלת עליה יכולה להחליט. אם זה לא משהו מובנה במערכת היא פשוט לא יכולה לעשות כלום בנידון.
דבר כזה לא ייקרה מ"בקשה של לקוח" אלא צריך להיבנות יחד עם הפיתוח עיסקי של אותה חברה/שימור לקוחות.
אני מוכן לנסות להרים את הכפפה הזו בפגישה הבאה שיש לנו עם החברות, אבל מכיון שאני יודע איך החברות הללו עובדות, לא הייתי יותר מידי אופטימי במקומך.
2. צריך להבין איך חברות בגודל הזה ומערכות התימחור/חבילות ושימור לקוחות עובדים.
לפתוח "מסלול" או "תמחור" בחברה כמו YES/HOT או חברת סלולר, זה סיפור סיפור. זה לא משהו שהנציגה שבמקרה נפלת עליה יכולה להחליט. אם זה לא משהו מובנה במערכת היא פשוט לא יכולה לעשות כלום בנידון.
דבר כזה לא ייקרה מ"בקשה של לקוח" אלא צריך להיבנות יחד עם הפיתוח עיסקי של אותה חברה/שימור לקוחות.
אני מוכן לנסות להרים את הכפפה הזו בפגישה הבאה שיש לנו עם החברות, אבל מכיון שאני יודע איך החברות הללו עובדות, לא הייתי יותר מידי אופטימי במקומך.