תחרות לאיקאה: קיקה תפתח בספטמבר
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084860,00.html
רשת הרהיטים האוסטרית מתכננת לפתוח את הסניף הראשון שלה בישראל לפני פתיחת חנות איקאה המחודשת. קיקה תמכור בה תוצרת חו"ל ותוצרת ישראלית בעיצובים של הרשת. מנכ"ל החברה בישראל: "קיקה תצעיד את השוק קדימה"
רשת הרהיטים האוסטרית מתכננת לפתוח את הסניף הראשון שלה בישראל לפני פתיחת חנות איקאה המחודשת. קיקה תמכור בה תוצרת חו"ל ותוצרת ישראלית בעיצובים של הרשת. מנכ"ל החברה בישראל: "קיקה תצעיד את השוק קדימה"
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני אומנם לא מכיר ממש את החברה, אך אם הם יביאו סניף לחבר'ה הצפונים כפי שנאמר בכתבה זה יהיה משובח מאוד ובנוסף לסניף בנתניה זה נראה כמו תחרות יפה לאיקאה השוודית.
לא ברור לי החזון של החברה והאם הוא דומה לחזון השוודי של איקאה- למכור רהיטים ומוצרים במחירים ממוצעים עם עיצוב עממי ובנה זאת בעצמך.
סה"כ נשמע מעניין ביותר!
לכו תדעו, אולי הם ימכרו ריהוט שמתלבש טוב עם המערכות השונות שלנו...
לא ברור לי החזון של החברה והאם הוא דומה לחזון השוודי של איקאה- למכור רהיטים ומוצרים במחירים ממוצעים עם עיצוב עממי ובנה זאת בעצמך.
סה"כ נשמע מעניין ביותר!
לכו תדעו, אולי הם ימכרו ריהוט שמתלבש טוב עם המערכות השונות שלנו...
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
קיקה סגרה את שעריה והעובדים לא יכולים להכנס לבניין.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
בשביל זה שרפו את איקאה?
כואב הלב על העובדים, מרתיח לראות איך עסקים באופן עקבי שמים את כוח האדם שלהם בתחתית סדר העדיפויות.
נכון, לא תמיד אפשר לפתור את כל הבעיות של כולם... עדיין עצוב לראות את זה
כואב הלב על העובדים, מרתיח לראות איך עסקים באופן עקבי שמים את כוח האדם שלהם בתחתית סדר העדיפויות.
נכון, לא תמיד אפשר לפתור את כל הבעיות של כולם... עדיין עצוב לראות את זה
העם דורש..... כל מיני דברים
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
כואב הלב.
אבל ההנהלה אשמה - בפקולטות למינהל עסקים יכולים לפתוח על זה קורס - איך לא לנהל עסק .
עוד בהתחלה שראו שבכל כתבה או אזכור בתקשורת, שמה של קיקה נאמר בנשימה אחת עם איקאה היו צריכים לטפל בנושא. למעשה - זה הביא למצב שאנשים רצו סוג של תחרות - אלטרנטיבה לאיקאה, באו לקיקה וקיבלו חום מהמחירים הגבוהים.
רוב האנשים ששמעתי, ביקרו שם פעם אחת ולא טרחו לחזור לשם.
(חשוב לציין כי גם מבנה הספירלה לא הוכיח את עצמו).
לזה יש להוסיף את הפרסומת האחרונה בטלויזיה (והיחידה עד כמה שזכור לי) שגם היא לא הייתה מוצלחת כלל.
עוד לאחר הבום הראשוני, עם דלילות הלקוחות, היה על ההנהלה לפעול למיצוב החנות מחדש - נניח חנות פירמיום המתחרה ברשתות אחרות כמו ביתילי למשל, ולכוון לאוכלוסיה צרכנית גבוהה, או למצב אותה כמשהו אחר - הכל ולא כאיקאה 2.
חשוב לציין כי המצב העגום הוא על אף שבשנה האחרונה לא הייתה להם באזור התחרות מכיוון איקאה שנשרפה, ולכאורה לא היה שום דבר שיגרום לנפילה הזו.
אני עוד זוכר את השבוע הראשון, התורים האינסופיים בגלל כיסא שחילקו חינם... האוסטרים אז אמרו שהם בהלם. מעניין מה הם אומרים עכשיו...
אבל ההנהלה אשמה - בפקולטות למינהל עסקים יכולים לפתוח על זה קורס - איך לא לנהל עסק .
עוד בהתחלה שראו שבכל כתבה או אזכור בתקשורת, שמה של קיקה נאמר בנשימה אחת עם איקאה היו צריכים לטפל בנושא. למעשה - זה הביא למצב שאנשים רצו סוג של תחרות - אלטרנטיבה לאיקאה, באו לקיקה וקיבלו חום מהמחירים הגבוהים.
רוב האנשים ששמעתי, ביקרו שם פעם אחת ולא טרחו לחזור לשם.
(חשוב לציין כי גם מבנה הספירלה לא הוכיח את עצמו).
לזה יש להוסיף את הפרסומת האחרונה בטלויזיה (והיחידה עד כמה שזכור לי) שגם היא לא הייתה מוצלחת כלל.
עוד לאחר הבום הראשוני, עם דלילות הלקוחות, היה על ההנהלה לפעול למיצוב החנות מחדש - נניח חנות פירמיום המתחרה ברשתות אחרות כמו ביתילי למשל, ולכוון לאוכלוסיה צרכנית גבוהה, או למצב אותה כמשהו אחר - הכל ולא כאיקאה 2.
חשוב לציין כי המצב העגום הוא על אף שבשנה האחרונה לא הייתה להם באזור התחרות מכיוון איקאה שנשרפה, ולכאורה לא היה שום דבר שיגרום לנפילה הזו.
אני עוד זוכר את השבוע הראשון, התורים האינסופיים בגלל כיסא שחילקו חינם... האוסטרים אז אמרו שהם בהלם. מעניין מה הם אומרים עכשיו...
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מה חשבנו לעצמנו שנתנו זכיון ללבנטינים האלה.roypeles כתב: אני עוד זוכר את השבוע הראשון, התורים האינסופיים בגלל כיסא שחילקו חינם... האוסטרים אז אמרו שהם בהלם. מעניין מה הם אומרים עכשיו......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
roypeles,
צודק!
גם אני היייתי פעם אחת ולא רציתי לחזור, הספירלה מעצבנת, והמחירים גבוהים.
כולם באופן אינטואיטיבי חיברו אותם לאיקאה וחשבו שזה איקאה 2, וזה ממש לא משום בחינה שהיא, ולמרות שהם הרויחו שנה שלמה מהשריפה באיקאה, הם לא השכילו למנף את זה לכלום.
מה שלא הוסיף, זה שמהיום הראשון היו תקלות אספקה ואינסוף תלונות על שירות גרוע.
צודק!
גם אני היייתי פעם אחת ולא רציתי לחזור, הספירלה מעצבנת, והמחירים גבוהים.
כולם באופן אינטואיטיבי חיברו אותם לאיקאה וחשבו שזה איקאה 2, וזה ממש לא משום בחינה שהיא, ולמרות שהם הרויחו שנה שלמה מהשריפה באיקאה, הם לא השכילו למנף את זה לכלום.
מה שלא הוסיף, זה שמהיום הראשון היו תקלות אספקה ואינסוף תלונות על שירות גרוע.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
בהמשך לדבריו של roypeles אני לא מבין מאיפה בא להם הרעיון למכור רהיטים יקרים וסרביסים של אוכל מתוצרת רוזנטל?
בשביל רהיטים יקרים הולכים להביטאט ובשביל כלי בית יפים יש מקומות יותר מוצלחים לקנות
חבל שכרגיל במדינתנו העובדים נמצאים בתחתית שרשרת המזון
בשביל רהיטים יקרים הולכים להביטאט ובשביל כלי בית יפים יש מקומות יותר מוצלחים לקנות
חבל שכרגיל במדינתנו העובדים נמצאים בתחתית שרשרת המזון
שמעתי שזה ישראלי שגר בגרמניה שהביא את קיקא לארץ (ומכר אותה לאיזה פריירים עוד לפני הפתיחה ברווח של כמה מאות מליונים)
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בדיוק על זה חשבתי...sam22 כתב:בשביל זה שרפו את איקאה?
...