התייעצות לגבי מחיר שקיבלתי מהוט
בשבילי איכות השידור זה השיקול המרכזי , רואים HOT HD פשוט נפלא גם בפלאזמה ובעיקר HD ב LCD
טושיבה ,תענוג לראות נשיונל ג'אוגרפיק משודר בדולבי דיגטל ,ערוץ 3 HD , ערוץ הסרטים HD משדר בדולבי דיגטל DD,
ערוץ ONE HD ,ערוץ FOX SPORT HD ,ערוץ 529 ראלטי HD ,זה השיקול המרכזי ,השיקול הכלכלי הוא משני עבורי
מאחר וכוחות ביטחון מקבלים מחיר מיוחד עבור טריפל, אגב יש מכשיר אחד עבור אינטרנט וטלפון .
טושיבה ,תענוג לראות נשיונל ג'אוגרפיק משודר בדולבי דיגטל ,ערוץ 3 HD , ערוץ הסרטים HD משדר בדולבי דיגטל DD,
ערוץ ONE HD ,ערוץ FOX SPORT HD ,ערוץ 529 ראלטי HD ,זה השיקול המרכזי ,השיקול הכלכלי הוא משני עבורי
מאחר וכוחות ביטחון מקבלים מחיר מיוחד עבור טריפל, אגב יש מכשיר אחד עבור אינטרנט וטלפון .
בעניין איכות השירות:
הונח אמש על שולחן הכנסת: הצעת חוק הגנת הצרכן (תיקון – משך ההמתנה למענה אנושי), התשע"א–2011
http://www.knesset.gov.il/privatelaw/data/18/3340.rtf
הונח אמש על שולחן הכנסת: הצעת חוק הגנת הצרכן (תיקון – משך ההמתנה למענה אנושי), התשע"א–2011
http://www.knesset.gov.il/privatelaw/data/18/3340.rtf
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני לאו דווקא מדבר על הוט ואני גם לא רוצה להסיט את נושא השרשור, אבל אם השירות גרוע, זה לא משנה אם יענו לי מהר או לא.Brendan כתב:בעניין איכות השירות:
http://www.knesset.gov.il/privatelaw/data/18/3340.rtf...
אני יכול לענות לך אחרי שניה ולתת לך את השירות הכי מחורבן שקיבלת בחיים שלך.
זה כמובן לא גורע מחשיבותו של החוק, כי באמת שנמאס לחכות שעות, אבל אני מנסה לומר שזו לא ערובה לשירות טוב.
איפה אתם מרגישים בשירות הגרוע שלהם?
אני מנוי אצלהם רק לתשתית אינטרנט והפעמיים שהזקקתי לשירות שלהם תוך 10 שנים לא ניתקלתי בשום בעיות
הטכנאים משאירים מספרי פלאפון פרטיים ועם יש בעיה לא צריך לחכות לשירות הלקוחות או משהו דומה פשוט מתקשרים לטכנאי והוא מגיע
אולי השירות בטלויזיה הוא שונה זאת אני לא יודע כי אני כבר מזמן לא מנוי לא ליס ולא להוט
אם כבר דברים רעים יש לי להגיד על יס על הממירים הנשרפים שלהם והשירות הצולעה שניתקלתי בו לפני כ 5-6 שנים לפני שעברתי להוט
**
אני כבר 3 שנים לא מנוי של אף אחד אין לי שום צורך להגן על אף חברה
אני מנוי אצלהם רק לתשתית אינטרנט והפעמיים שהזקקתי לשירות שלהם תוך 10 שנים לא ניתקלתי בשום בעיות
הטכנאים משאירים מספרי פלאפון פרטיים ועם יש בעיה לא צריך לחכות לשירות הלקוחות או משהו דומה פשוט מתקשרים לטכנאי והוא מגיע
אולי השירות בטלויזיה הוא שונה זאת אני לא יודע כי אני כבר מזמן לא מנוי לא ליס ולא להוט
אם כבר דברים רעים יש לי להגיד על יס על הממירים הנשרפים שלהם והשירות הצולעה שניתקלתי בו לפני כ 5-6 שנים לפני שעברתי להוט
**
אני כבר 3 שנים לא מנוי של אף אחד אין לי שום צורך להגן על אף חברה
- AviBiton
- גורו HTmobile

סתם במקרה נתקלתי בזה היום:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4087771,00.html
בהקשר לשירות של הוט.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4087771,00.html
בהקשר לשירות של הוט.
זאת לא מדיניות חדשה בכלל של HOT. זה כבר מזמן ככה. נראה לי שהם עשו את זה פשוט אחרי שהרבה לקוחות תאימו טכנאי ואז "הבריזו" לטכנאי ולך תשלם אחר כך לטכנאי שלא עובד כי הוא כל היום בנסיעות. נראה לי בקש לגיטימית לגמרי. אם אתה רוצה שירות, תהיה נוכח. אם אתה יודע שלא תהיה, אל תזמין את הטכנאי או תשנה את המועד שלו. גם הוא בנאדם ולא רוצה שיבריזו לו.
- AviBiton
- גורו HTmobile

הכל בסדר, ואולי אפילו מוצדק, אבל אל תגיד לי להיות בבית בין 8-10 ולפי חוק מותר לך להגיע עד שעתיים באיחור (ז"א עד 12) עד שבכלל תהיה לך זכאות לפיצוי, כך שבפועל להוט יש חלון של 4 שעות, וללקוח יש חלון של 0 דקות...
מרימים טלפון חצי שעה-שעה לפני שמגיעים ואז מקסימום מאחרים בכמה דקות ולא יותר, וכולם מרוצים.
מרימים טלפון חצי שעה-שעה לפני שמגיעים ואז מקסימום מאחרים בכמה דקות ולא יותר, וכולם מרוצים.
להוט יש שירות מטונף! וזה כולל טינופות ממורמרות שעונות לך במוקד, טינופות משימור הלקוחות, וכמובן הטינופות שמכונות טכנאים.
כשההורים שלי זקקים לשירות מהוט, אז בד"כ המוקדניות מז***ות להם את השכל בשקרים, ומטילות את כל האשמה כולל התשלום עלינו.
ותמיד, אבל תמיד (נו טוב, בחמשת המקרים האחרונים) היינו צריכים להכנס ל"מוד אלים", להלחם, ולהחזיר את הסדר על כנו בצעקות ואיומים כמו בעולם התחתון.
אילו רק הייתה לי אופציה להעביר אותם לצלחת פרטית כמוני
אבל בלי תרגום, אין עסקה...
מי שאומר שהשירות שלהם טוב, לא היה צריך מהם באמת שירות. תתקשרו פעם כשאחד הכרטיסים/ממירים מפסיק לעבוד, כשאתם עוד קשורים בחוזה איתם, ותראו איך המסח'רה מתחילה
כשההורים שלי זקקים לשירות מהוט, אז בד"כ המוקדניות מז***ות להם את השכל בשקרים, ומטילות את כל האשמה כולל התשלום עלינו.
ותמיד, אבל תמיד (נו טוב, בחמשת המקרים האחרונים) היינו צריכים להכנס ל"מוד אלים", להלחם, ולהחזיר את הסדר על כנו בצעקות ואיומים כמו בעולם התחתון.
אילו רק הייתה לי אופציה להעביר אותם לצלחת פרטית כמוני
מי שאומר שהשירות שלהם טוב, לא היה צריך מהם באמת שירות. תתקשרו פעם כשאחד הכרטיסים/ממירים מפסיק לעבוד, כשאתם עוד קשורים בחוזה איתם, ותראו איך המסח'רה מתחילה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
איש יקר, אנא סייג דבריך - יש לי אח שעובד כטכנאי שם. הוא נותן את הנשמה שלו, עובדתית לקוחות מתקשרים אליו לנייד לקבלת עזרה גם אחרי ביקור והוא לא היחיד. אז אנא ממך - הצנע במלים כמו "טינופת" . ההכללות האלו לא עושות טוב לאף אחד.edebby כתב:להוט יש שירות מטונף! וזה כולל טינופות ממורמרות שעונות לך במוקד, טינופות משימור הלקוחות, וכמובן הטינופות שמכונות טכנאים.
אילו רק הייתה לי אופציה להעביר אותם לצלחת פרטית כמוניאבל בלי תרגום, אין עסקה...
מי שאומר שהשירות שלהם טוב, לא היה צריך מהם באמת שירות. תתקשרו פעם כשאחד הכרטיסים/ממירים מפסיק לעבוד, כשאתם עוד קשורים בחוזה איתם, ותראו איך המסח'רה מתחילה...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אגב - שלא יהיו טעויות, כמעט התנתקתי מהם לפני מספר חודשים. לקח להם למעלה מחודש וחצי לאחד מנויים (טלפוניה עם אינטרנט וכבלים), לא זוכר כבר כמה פעמים דיברתי איתם והסברתי מה נדרש, לכולם היה כתוב מה נדרש לעשות, אף אחד לא ביצע בסופו של יום. הם לא חפים מטעויות, אף אחד לא.
לעניינו של שרשור - אם אתה עוזב כי אתה לא מרוצה מאיכות השידור בHD, אני מציע שתתרשם אצל מי שיש לו הוט HD לפני כן, תבדוק גם את התכנים באותה הזדמנות (כמות ערוצים ומה משודר). לפעמים הדשא מאוד ירוק אצל השכן עד שאשכרה עושים משהו ואז גם שם תגלה שיש בעיות.
באשר אלי (כמנוי הוט HD) - אני מרוצה מהתכנים, הם ממוחזרים (כמו שהיו גם ביס כשהייתי מנוי), יש מקום לשיפור. אני ממתין בקוצר רוח לממיר HD מקליט, הדבר היחיד שמחזיק אותי מלעבור ליס (מעבר לחוויות עבר) הוא העובדה שאיכות הHD שלהם לא טובה (לפי תלונות של גולשים וחבר).
לעניינו של שרשור - אם אתה עוזב כי אתה לא מרוצה מאיכות השידור בHD, אני מציע שתתרשם אצל מי שיש לו הוט HD לפני כן, תבדוק גם את התכנים באותה הזדמנות (כמות ערוצים ומה משודר). לפעמים הדשא מאוד ירוק אצל השכן עד שאשכרה עושים משהו ואז גם שם תגלה שיש בעיות.
באשר אלי (כמנוי הוט HD) - אני מרוצה מהתכנים, הם ממוחזרים (כמו שהיו גם ביס כשהייתי מנוי), יש מקום לשיפור. אני ממתין בקוצר רוח לממיר HD מקליט, הדבר היחיד שמחזיק אותי מלעבור ליס (מעבר לחוויות עבר) הוא העובדה שאיכות הHD שלהם לא טובה (לפי תלונות של גולשים וחבר).
Vocare Ad Regnum