בהמשך לאשכול הקניה - עזרה בחיבור הרמקולים והממיר לרסיבר(yamaha rxv-467)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
kziv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה חברים,

אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
נכון לעכשיו המצב הוא ככה:
ממיר YES - מחובר לרסיבר ב- RCA. שאני בוחר ביציאה av5 (אליו הוא מחובר) - אני רק שומע אבל לא רואה תמונה.
Xtreamer - מחובר לרסיבר ב- HDMI, בינתיים חיברתי רק את שני הקדמיים + סנטר + סאב - המצב כרגע הוא שאני שומע רק את הקדמיים בלי הסנטר והוופר.

תודה חברים!

kziv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

חברים אני ממש אשמח לעזרה כי אני די מתוסכל (שלא לומר עצבני... 8O )
אני לא מצליח לחבר את הממיר יס באמצעות RCA (אדום,לבן, צהוב) - ולראות תמונה...
את הסאונד אני מצליח (איכשהו, אין לי מושג איך) - אבל תמונה לא.

השאלה שלי היא אם אני צריך להוציא גם RCA אחד לוידאו מהרסיבר אל הטלויזיה.

תודה,

springkatz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0

שליחה #3 

ודאי, אות הוידאו חייב להגיע לטלויזיה ממקור כלשהוא, במקרה שאתה מתאר הכי נוח יהיה באמת לרכז את כל החיבורים לרסיבר, הרסיבר מתחבר לטלויזיה עם כבל יציאה בודד, אם לא תוציא כבל כזה לא תוכל לקבל תמונה בטלויזיה דרך הרסיבר.

אם אין לך כבל נוסף אתה יכול לחבר רק את האדום והלבן לרסיבר, ולחבר ישירות את כבל הוידאו הצהוב לטלויזיה, אבל זה קצת מיותר כי הרסיבר כבר יכול להיות בורר בין כל מקורות השידור בצורה נוחה יותר.

לגבי הסאונד מהסטרימר, בהנחה שהרמקולים מחוברי כראוי זה כנראה עניין של הגדרות, אם מקור השידור הוא סטריאו באמת אין שימוש לסנטר, במקרה כזה עדיין תוכל לבחור להשתמש בו , תקרא קצת על אפשרויות הרסיבר שלך.

kziv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אז ככה - האקסטרימר עובד (:

הבעיה היא באמת בחיבור הממיר - חיברתי את כל שלושת הבננות (אדום, לבן, צהוב) לכניסה (AV6 למשל).
הדבר הבא שעשיתי - חיברתי ברסיבר מ- AV OUT כבר RCA לטלויזיה. ואז - באמת ראו תמונה - אבל מהרמקולים הקדמים יצאו רעשים מוזרים.

השאלה היא איך אני מגדיר, או אם בכלל אפשר - לוותר על הכבל RCA שהוצאתי מכיוון הרסיבר לטלויזיה, ובעצם להוציא את זה באמצעות ה- HDMI

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”