התלבטות בין 3 סטרימרים
היי,
חבר שלי טוב מעוניין לקנות סטרימר. השימוש העיקרי שלו זה בעיקר לראות הופעות וסרטים שהוא הוריד בבלוריי מלא וכמובן MKV. הוא אמר לי שחשוב לו בעיקר ההזרמה של תכני בלוריי מלא (שלא יקרוס או ייתקע לו)
הוא מתלבט בין 3:
1. TVIX SLIM S1 - יכול להביא מארה"ב ב- 200$ (אח שלו חוזר עוד שבועיים).
2. POPCORN A210 (בארץ ב- 900 ש"ח)
2. DUNE SMART H1 - יכול לקנות בארץ חדש ב- 1,200 ש"ח.
אשמח להמלצתכם.
תודה.
חבר שלי טוב מעוניין לקנות סטרימר. השימוש העיקרי שלו זה בעיקר לראות הופעות וסרטים שהוא הוריד בבלוריי מלא וכמובן MKV. הוא אמר לי שחשוב לו בעיקר ההזרמה של תכני בלוריי מלא (שלא יקרוס או ייתקע לו)
הוא מתלבט בין 3:
1. TVIX SLIM S1 - יכול להביא מארה"ב ב- 200$ (אח שלו חוזר עוד שבועיים).
2. POPCORN A210 (בארץ ב- 900 ש"ח)
2. DUNE SMART H1 - יכול לקנות בארץ חדש ב- 1,200 ש"ח.
אשמח להמלצתכם.
תודה.
היי,
הרגע דיברתי עם החבר, ומכיוון שהזרמת תכני בלוריי מלא (תפריטים וכו') חשובה לו אז ה- S1 ירד לו מהפרק.
נשאר ההתלבטות בין הפופקורן ל- DUNE.
NADAV_83: בשביל הפרש של כ- 100 ש"ח לפי דעתי לא כדאי לייבא מארה"ב.
BATNUN: למה עדיף ה- D1? הבנתי שההבדל בינו לבין ה- H1 הוא שיש לו תצוגה קדמית ול- H1 יש אפשרות להכניס הרד דיסק, לא?! (אם כך, עדיף ה- H1?, לא?!)
תודה שוב לעונים.
הרגע דיברתי עם החבר, ומכיוון שהזרמת תכני בלוריי מלא (תפריטים וכו') חשובה לו אז ה- S1 ירד לו מהפרק.
BATNUN: למה עדיף ה- D1? הבנתי שההבדל בינו לבין ה- H1 הוא שיש לו תצוגה קדמית ול- H1 יש אפשרות להכניס הרד דיסק, לא?! (אם כך, עדיף ה- H1?, לא?!)
תודה שוב לעונים.
לפי דעתי תצוגה קדמית חשובה - אני אוהב לדעת מה קורהshyalon כתב:היי,
תודה שוב לעונים....
גם ב-D1 ניתן להכניס דיסק קשיח, פשוט ב-H1 זה נעשה בעזרת סלוט קדמי, כך שזה יותר נוח להחלפה.
לדעתי רוב המשתמשים מתקינים דיסק קשיח של 1TB או 2TB, ולא מחליפים אותו כל כך מהר.
ב-D1 אתה צריך לפתוח כמה ברגים כדי להתקין את הדיסק, לא ממש מסובך...
Batnun
.