ברשותי נמצאת משאית איסוזו סומו מודל 2010 , 6.2 טון עם מסך שקיבלתי איתה שמשמש למצלמת רוורס + GPS של חברת איתוראן (לא מובנה) ויש לו יציאה שדומה ליציאת S-Video אך אני לא יודע בבירור אם יש סיכוי שזה S-Video.
לאחרונה התעניינתי ברכישת ממיר DVB-T למשאית מסין (של חברת Chelong) מחיר הממיר הוא 75$ בנוסף לכך אני אצטרך לקנות גם ממיר מתחים מ-24V ל-12V ולכן זה ייעלה לי עוד 5$ (מאותה החברה) ומחיר המשלוח דרך חברת הבלדרות הבינלאומית DHL הוא 49$ (סה"כ 129$ = 450 שקל בערך..) . אמרתי למוכר הסיני שיציין ע"ג החבילה שערך החבילה קטן מ-50$ (ולכן כאמור היא אמורה להיות פטורה ממכס ומע"מ)
נ.ב
לכל מי ששואל בקשר לתאימות בישראל לא רק שהוא תומך בישראל אלא גם יש לו תפריטים בעברית !!!
1.אם המוכר יציין שהחבילה שווה 40$ האם אצטרך לשלם מכס ומע"מ ?
2.במידה ואני אצטרך לשלם מכס + מע"מ כמה זה יהיה ?
3.יש באמת סיכוי שהחיבור למסך שלי הוא S-Video (כי כשאני מחבר את המסך לחוט החיצוני אני רואה יציאת S-Video והחיבור של המסך הוא גם S-Video , אבל אני לא יודע מה הולך שם בפנים...)
4.מה זה יציאת AV וחיבור AV ? (עם זה הממיר מגיע)
החזקתי מהפורום הזה פורום רציני.. אבל כנראה שלא.. אין פה איזה מנהל שיוכל להשיב לי תשובות ברורות וחד משמעיות וד״א אני יודע שמתחת ל-50$ אין מכס... השאלה שלי היא : אם שווי החבילה הוא 80$ והמוכר ירשום 40$ אז גם במקרה כזה לא ייחייבו ??
החזקתי מהפורום הזה פורום רציני.. אבל כנראה שלא.. אין פה איזה מנהל שיוכל להשיב לי תשובות ברורות וחד משמעיות וד״א אני יודע שמתחת ל-50$ אין מכס... השאלה שלי היא : אם שווי החבילה הוא 80$ והמוכר ירשום 40$ אז גם במקרה כזה לא ייחייבו ??
...
תראה, אף אחד לא ייתן לך תשובה חד משמעית מהסיבה היחידה שאין כזאת.
יכול ליהיות שתשלם מכס ויכול ליהיות שלא, יש פה לא מעט אנשים שהזמינו סמארטפונים ב600$ ולא שילמו מכס.
זה שהמוכר יכתוב 40$ יכול לעזור, אבל ממש לא מבטיח לך שלא תשלם מכס.
...
תראה, אף אחד לא ייתן לך תשובה חד משמעית מהסיבה היחידה שאין כזאת.
יכול ליהיות שתשלם מכס ויכול ליהיות שלא, יש פה לא מעט אנשים שהזמינו סמארטפונים ב600$ ולא שילמו מכס.
זה שהמוכר יכתוב 40$ יכול לעזור, אבל ממש לא מבטיח לך שלא תשלם מכס.
...
אוקיי בקשר לזה הבנתי.. ומה עם השאלות האחרות ? אני אודה ואשמח מראש לתשובות בקשר לשאר השאלות (:
לגבי המכס מדובר בהימור, הכל תלוי בתשומת לב של המוכס באותו הרגע.
לגבי החיבור אני ממליץ לך לפנות לחברת איתוראן או למי שמכר והתקין לך את מסך ה GPS
יש סיכוי שהמסך שלך יתמוך בכניסה של קומפוזיט לפחות אבל בלי לדעת את הדגם המדוייק של המסך
ולמצוא את ספר ההפעלה שלו אז אף אחד לא יוכל לסייע לך כאן בפורום.