היי אני חייב עיצה ממכם אני הולך ומסתבך עם כל האופציות שקיימות בשבילי וגם מה יכול לתת לי מענה למה שאני צריך...אז ככה:
- יש לי מלא מידע / קבצים שאני רוצה לשים על NAS לצורך גיבוי/קריאה-כתיבה ושבעצם ה NAS ישרת אותי כשרת קבצים לא פעיל 24/7 (אולי בעתיד)
- האופציות שקיימות הם רבות בשוק...היום יש לי מחשב ישן יחסית שמחזיק 8 הרדיסקים בגדלים שונים (שלושה 1TB , שלושה 500GB, אחד 600GB ואחד למערכת הפעלה) כמו שאתם שמים לב המחשב הוא ע נ ק דורש קירור טוב וכו'
- יש לי תקציב לקנות הרדיסקים חדשים ושרת (לדוגמא TS 410) הרדיסקים אני יכול להביא מטיוואן 4X3TB 6GB/S של כל חברה מ 600-750 שקל לאחד בשיקלול מהיר יוצא לי שרת ב-4000 פלוס...
- מצד שני...להשתמש במחשב הקיים עם 4 הרדיסקים חדשים פלוס בקר RAID (יש לי בצד) שתומך ב-6GB/S ולהוסיף אליו את השלושה 1TB למערך...שוב...המחשב ענק דורש קירור טוב
-אם אני הולך על אופציית ה TS 410 עם הרדיסקים, על איזה ENCLOSURE אחר וקטן הייתם ממליצים לגבי שאר ההרדיסקים?
הייתי רוצה לנצל את הכרטיס ואת ההרדיסקים הקיימים בתוספת להרדיסקים חדשים, אבל מצד שני NAS יעודי קטן יהיה לי מתאים.
נהייתי יובל המבולבל...אולי יש פה עוד כמה תהיות שלא עליתי עליהם אולי אתם שמתם לב והייתי שמח אם תשתפו אותי בדעותכם
תודה