מעבד מתחמם יתר על המידה
היי,
שבוע שעבר פתחתי את המחשב כדי להתקין בו כרטיס רשת אלחוטי, על הדרך ניקיתי אותו מאבק (המון) שהצטבר שם.
מאז המחשב נהיה איטי בטירוף הוא ממש בקושי עובד.
במצב מנוחה ששום תוכנה לא פועלת הוא דווקא סביר בין 45-55 מעלות של המעבד. (עם תוכנת speedFan)
אבל הבעיה מתחילה שאני מפעיל תוכנות, כל תוכנה שפעלה חלק (אפילו לא כמה במקביל) למשל גוגל כרום עם 5 טאבים פתוחים, טרקטור (תוכנת DJ), המחשב משמש גם להקלטות של מצלמות במעגל סגור בבית אז גם התוכנה הזאתי הטמפרטורה מזנקת ל 85 מעלות!
הבעיה היחידה שאני חושב שיכולה להיות היא שפתחתי את הקליפסים שיש למאוורר של המעבד בניקיון ואולי זה רופף אבל חיזקתי את זה כל כך הרבה פעמים ואני כבר מתייאש.
מה עוד אפשר לעשות?
תודה!
שבוע שעבר פתחתי את המחשב כדי להתקין בו כרטיס רשת אלחוטי, על הדרך ניקיתי אותו מאבק (המון) שהצטבר שם.
מאז המחשב נהיה איטי בטירוף הוא ממש בקושי עובד.
במצב מנוחה ששום תוכנה לא פועלת הוא דווקא סביר בין 45-55 מעלות של המעבד. (עם תוכנת speedFan)
אבל הבעיה מתחילה שאני מפעיל תוכנות, כל תוכנה שפעלה חלק (אפילו לא כמה במקביל) למשל גוגל כרום עם 5 טאבים פתוחים, טרקטור (תוכנת DJ), המחשב משמש גם להקלטות של מצלמות במעגל סגור בבית אז גם התוכנה הזאתי הטמפרטורה מזנקת ל 85 מעלות!
הבעיה היחידה שאני חושב שיכולה להיות היא שפתחתי את הקליפסים שיש למאוורר של המעבד בניקיון ואולי זה רופף אבל חיזקתי את זה כל כך הרבה פעמים ואני כבר מתייאש.
מה עוד אפשר לעשות?
תודה!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בהחלט אם הגוף קירור לא מוצמד תקין למעבד זה יכול לגרום לבעיות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

למה להחליף סתם ? אולי יש לו גוף קירור טוב ? ומצטרף להמלצה על AS5. משחה מעולה שלא מאבדת מהצמיגות שלה גם אחרי שנים.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אייג'נט,
זה נאמר בהנחה שהוא עדיין עם גוף הקירור המקורי.
מכל המחשבים שהיו לי אף פעם לא הייתי מרוצה מגופי הקירור המקוריים.
חוצמזה במחירים של היום אפשר להביא אחלה גוף קירור בכלום כסף.
זה נאמר בהנחה שהוא עדיין עם גוף הקירור המקורי.
מכל המחשבים שהיו לי אף פעם לא הייתי מרוצה מגופי הקירור המקוריים.
חוצמזה במחירים של היום אפשר להביא אחלה גוף קירור בכלום כסף.
Desmond Hume Is My Constant
- agent__smith
- חבר מכור קשה

גוף קירור של אינטל מקורי הוא מספיק די והותר, אם אתה רוצה לבצע OC כמובן צריך להחליף אם רועש כנ"ל.
אבל אתה מרוצה מהכל אין שום צורך להחליף.
אבל אתה מרוצה מהכל אין שום צורך להחליף.