עזרה בלהחליט איזה טלויזית LED לרכוש
שלום,
אנחנו נמצאים לפני החלפת טלויזית CRT של טושיבה הישנה והטובה. הטלויזיה עובדת סבבה אבל עשתה את שלה.
התלבתנו רבות בין LED לפלאזמה כאשר בסוף החלטנו ללכת על LED בגלל ההשתקפות עניין של צפייה בשידורי SD ידוע לי.
גודל 42 אינצ'.
חשוב שיהייה לה חיבור USB שיצליח לנגן סרטים SD וHD. לבנתיים לא מעוניין לרכוש בנוסף סטרימר.
עד היום חשבתי ללכת על LG 5300 המחיר הכי זול שהצלחתי לקבל היה 4400 ורק עם אחריות לשנה אחת. כאשר בZAP אותו דגם עולה 3700.
בסיבוב חנויות שעשיתי קיבלתי הצעה לטלווזית LED של פנסוניק דגם: TH-L42E30 במחיר של 4800 ש"ח אחריות 5 שנים.
אני לא כולכך מכיר את פנסוניק ואת יורקום רציתי לשאול איך הם ואיך הטלוויזיה עצמה?
התקציב הוא כ4500 ועם חריגה קטנה כפי שנית לראות.
אשמח לשמוע את דעתכם על הטלויזיה הנ"ל ולקבל הצעות נוספות העונות על הדרישות שהוזכרו.
תודה מראש!
אנחנו נמצאים לפני החלפת טלויזית CRT של טושיבה הישנה והטובה. הטלויזיה עובדת סבבה אבל עשתה את שלה.
התלבתנו רבות בין LED לפלאזמה כאשר בסוף החלטנו ללכת על LED בגלל ההשתקפות עניין של צפייה בשידורי SD ידוע לי.
גודל 42 אינצ'.
חשוב שיהייה לה חיבור USB שיצליח לנגן סרטים SD וHD. לבנתיים לא מעוניין לרכוש בנוסף סטרימר.
עד היום חשבתי ללכת על LG 5300 המחיר הכי זול שהצלחתי לקבל היה 4400 ורק עם אחריות לשנה אחת. כאשר בZAP אותו דגם עולה 3700.
בסיבוב חנויות שעשיתי קיבלתי הצעה לטלווזית LED של פנסוניק דגם: TH-L42E30 במחיר של 4800 ש"ח אחריות 5 שנים.
אני לא כולכך מכיר את פנסוניק ואת יורקום רציתי לשאול איך הם ואיך הטלוויזיה עצמה?
התקציב הוא כ4500 ועם חריגה קטנה כפי שנית לראות.
אשמח לשמוע את דעתכם על הטלויזיה הנ"ל ולקבל הצעות נוספות העונות על הדרישות שהוזכרו.
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי RnB ב 20/06/2011 21:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
- טלHD
- גורו

דור...אתה קורא מחשבותdor8 כתב:טל ,
זה אתר סקירות מסכים מאוד מקצועי !
תן לו מקום של כבוד במועדפים שלך .
...
אני קורא שם ביקורות בשעתיים האחרונות....
- טלHD
- גורו

אם אתה רוצה רק LED תמתין ל 40D6400.RnB כתב:קראתי והבנתי שהטלוויזיה די בינונית ולא מצטיינת בשום דבר.
יש לכם המלצה לטלוויזיה אחרת?...
- טלHD
- גורו

אני לא מבין מי הפיץ את השמועה הזו...אבל מכמה חנויות נמסר שהשיווק של סידרה D יחל בחודש הבא.guyz6471 כתב:רק לקחת בחשבון
שתגיע מהשווק המורשה כנראה רק לקראת סוף השנה על פי הבנתי.....
מה כולכך מיוחד בה?טלHD כתב:אם אתה רוצה רק LED תמתין ל 40D6400.RnB כתב:קראתי והבנתי שהטלוויזיה די בינונית ולא מצטיינת בשום דבר.
יש לכם המלצה לטלוויזיה אחרת?......
מה יהייה מחירה?
אין לי בעייה לחכות חודש, אבל השאלה אם אין משהו בטווח המחירים שלי שזמין עכשיו ויתן תמורה טובה.
- טלHD
- גורו

כן. C630 לדעתי לא פחות טובה ועכשיו נמכרת במחיר מעולה.RnB כתב:אין לי בעייה לחכות חודש, אבל השאלה אם אין משהו בטווח המחירים שלי שזמין עכשיו ויתן תמורה טובה.טלHD כתב:אם אתה רוצה רק LED תמתין ל 40D6400.RnB כתב:קראתי והבנתי שהטלוויזיה די בינונית ולא מצטיינת בשום דבר.
יש לכם המלצה לטלוויזיה אחרת?.........
- טלHD
- גורו

D6400RnB כתב:די ננעלנו על LED והLCD C630 .
איפה ניתן לקרוא ביקורות על ה40D6400?...
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... ag=rvwBody
C630
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... ncol;lst;2
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טלHDטלHD כתב:אם אתה רוצה רק LED תמתין ל 40D6400.RnB כתב:קראתי והבנתי שהטלוויזיה די בינונית ולא מצטיינת בשום דבר.
אני מאמין שעדיין לא ראית את מסך הליד של פנאסוניק E-30 החדשה .?
מסך מדהים מכל הבחינות איכות שחורים מעולה . מה עוד המסך כולל פאנל זכוכית איכותי ביותר .
מה שהכי הפתיע אותי זה העיצוב המדהים של המסך . ואני לא צוחק בכלל כנראה שפנאסוניק הפנימו את בעיית העיצוב .
ראיתי אותה בחנות המתמחה "פיוצ'ר" שהמסך פונה לכיוון החלון ומתמודד בצורה מדהימה מול האור .
במידה והייתי מחפש מסך ליד בגודל 42 אינצ' אין ספק שהפנאסוניק E-30 הייתה המתמודדת המועדפת שלי .
שבת שלום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

אני חושב שראיתי אותה בתערוכה...אבל זה לא מקום ותנאים ולבחון איכות מסך.
איזה פנל יש לה? IPS ?
אני אצפה בה בהזדמנות ראשונה שתהיה.
איזה פנל יש לה? IPS ?
אני אצפה בה בהזדמנות ראשונה שתהיה.
- טלHD
- גורו

9000es כתב:טלHDטלHD כתב:אם אתה רוצה רק LED תמתין ל 40D6400.RnB כתב:קראתי והבנתי שהטלוויזיה די בינונית ולא מצטיינת בשום דבר.
אני מאמין שעדיין לא ראית את מסך הליד של פנאסוניק E-30 החדשה .?
מסך מדהים מכל הבחינות איכות שחורים מעולה . מה עוד המסך כולל פאנל זכוכית איכותי ביותר .
מה שהכי הפתיע אותי זה העיצוב המדהים של המסך . ואני לא צוחק בכלל כנראה שפנאסוניק הפנימו את בעיית העיצוב .![]()
ראיתי אותה בחנות המתמחה "פיוצ'ר" שהמסך פונה לכיוון החלון ומתמודד בצורה מדהימה מול האור .
במידה והייתי מחפש מסך ליד בגודל 42 אינצ' אין ספק שהפנאסוניק E-30 הייתה המתמודדת המועדפת שלי .
שבת שלום ....
הנתונים באמת לא משהו....
E30 מול D6500
קונטראסט 1:866 מול 1:2630 בסמסונג.
שחורים 0.25 מול 0.07 בסמסונג