האם כדי הוט,יס או בכלל צלחת לווין?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
היתרון של יס הוא ביכולת להקליט.
לי אין הוט, אבל ממה שאני שומע בזמן האחרון, ה-HD שלהם איכותי יותר.
בצלחת לויין אין המון תכני HD כיום (אלא אם כן אתה הולך על שיתוף שזה תחום שאנחנו לא דנים פה באתר).
לי אין הוט, אבל ממה שאני שומע בזמן האחרון, ה-HD שלהם איכותי יותר.
בצלחת לויין אין המון תכני HD כיום (אלא אם כן אתה הולך על שיתוף שזה תחום שאנחנו לא דנים פה באתר).
לא חייבים ללכת על פתרונות שיתוף לצלחת הלוויין...
ניתן לקנות כרטיסי מנוי חוקיים של מגוון רשתות, שכוללות עשרות ערוצי HD באיכות חלומית. ועדיין לשלם הרבה פחות מאשת מנוי שנתי בסיסי ביס/הוט.
אה כן, ואפשר להקליט מה שרוצים בלי טובות.
אני התחלתי באל-ג'זירה, וסיימתי עם שלושה כרטיסי מנוי שעולים לי שנתית 1280 שקלים (107 שקלים לחודש), וכוללים את כל מה שניתן לבקש, ואף יותר.
ניתן לקנות כרטיסי מנוי חוקיים של מגוון רשתות, שכוללות עשרות ערוצי HD באיכות חלומית. ועדיין לשלם הרבה פחות מאשת מנוי שנתי בסיסי ביס/הוט.
אני התחלתי באל-ג'זירה, וסיימתי עם שלושה כרטיסי מנוי שעולים לי שנתית 1280 שקלים (107 שקלים לחודש), וכוללים את כל מה שניתן לבקש, ואף יותר.
איזה כרטיסים יש לך חוץ מאלג'זירה?edebby כתב:לא חייבים ללכת על פתרונות שיתוף לצלחת הלוויין...
אני התחלתי באל-ג'זירה, וסיימתי עם שלושה כרטיסי מנוי שעולים לי שנתית 1280 שקלים (107 שקלים לחודש), וכוללים את כל מה שניתן לבקש, ואף יותר....
השאלה שצריכה להישאל היא מה אין, לא מה ישC0rnFlex כתב:איזה היצע? אולי תפרט?
בדקתי קצת וכל מה שמצאתי הם ערוצים אירופאים בשפות שונות והמון ערוצים בערבית ורוסית.
בתכלס, מה יש באנגלית?...
באיזורנו עשרות ערוצים באנגלית בקליטה חופשית.