Eltax, חברה טובה ?!
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
Pakostnik אני חושב שהתגובה שלך נוסחה לא טוב, כי אני בטוח שלא התכוונת להגיד לו שהוא מבזבז את זמנינו...נכון?
וניב, עזוב אותך ממחיר המערכת, כמובן שזה פונקציה, אבל כמו שמרטין אמר לך, יותר חשוב איך המערכת נשמעת מאשר כמה היא עלתה...
וניב, עזוב אותך ממחיר המערכת, כמובן שזה פונקציה, אבל כמו שמרטין אמר לך, יותר חשוב איך המערכת נשמעת מאשר כמה היא עלתה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אתה אומר כאלה דברים ולא מראה תמונות?NivA כתב:היום הלכתי לחבר משפחה שלנו בתל אביב, יש לו מערכת ששוה 50 אלף דולר....רק החוטים עלו לו 3 וחצי אלף דולר.....
יש לו רמקולים עבודת יד תוצרת איטליה.....סאב וופר, ומגבר ששווה 90 אלף ש"ח....בקיצור יש לו את הציוד הכי חלומי ומתקדם שאני יכול לשמוע....
ניב...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
NivA כתב:בוא נגיד שהמערכת מאוד מספקת אותי....זאת המערכת הראשונה שלי ואני מקווה שאני ישדרג.....
אבא שלי יותר משקיע בתחום הזה של קולנוע ביתי...אני מקווה להגיע לרמת ההשקעה שלו
עם אתם חושבים שסתם קניתי את הEltax האלה בלי להתייעץ עם אף אחד בפורום, אז אתם טועים.....
אבא שלי עשה עסקת קומבינציה עם חבר שלו, ובדרך הוא הוסיף את הסט במחיר זעום של 200 ש"ח !
אז תמורה למחיר אמרו?! בהחלט
ניב...
אני גם מנס ציונה..
אתה מוזמן בכל זאת לקפה ..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
מי הוא המאושר ??
השמח בחלקו.
ואת זה אמרו חז"ל לפני חכמי סקא"ל.
ואת זה אמרו חז"ל לפני חכמי סקא"ל.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
ניב אני חושב שרשמת איפשהו שאתה מנס ציונה..
ניב, בכל רמה של שדרוג אתה נכנס לאולם שונה של מידות ומוסגים. לכן לאנשי הפורום הזה ממש קשה למדוד את המערכת שלך...
כאן מודדים את הבמה המוזיקלית, דיוק צליל, עומק הבאס, איזון... אף אחד מהמדדים האלו אינו כביל לגבי המערכת שלך. זה כמו להשוות גיים בוי מול PC: הרי שניהם מחשבים... אך למתרות שונות.
כאן מודדים את הבמה המוזיקלית, דיוק צליל, עומק הבאס, איזון... אף אחד מהמדדים האלו אינו כביל לגבי המערכת שלך. זה כמו להשוות גיים בוי מול PC: הרי שניהם מחשבים... אך למתרות שונות.
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
ניב,
אל תיפול רוחך! אתה בחברה טובה
גם אני הייתי פעם שמח בחלקי עם מערכת Take 5 של Energy חשבתי שיש לי כל מה שאני צריך.
אחי היה זה ששינה את המצב. הוא העמיד לא מזמן מערכת ק"ב עם רמקולים של B&W (סדרה 800 אם אני לא טועה) ועזוב לא ניכנס לעלויות בשביל לא להתבאס.
היום המערכת שלי נשמעת סביר אבל רק ולא יותר מסביר! (לפחות עד השדרוג הבא
)
ומכאן פתוחה הדרך הלאה משדרוג לשדרוג כאשר הדרך לא פחות מהנה מהיעד...
אל תיפול רוחך! אתה בחברה טובה
גם אני הייתי פעם שמח בחלקי עם מערכת Take 5 של Energy חשבתי שיש לי כל מה שאני צריך.
אחי היה זה ששינה את המצב. הוא העמיד לא מזמן מערכת ק"ב עם רמקולים של B&W (סדרה 800 אם אני לא טועה) ועזוב לא ניכנס לעלויות בשביל לא להתבאס.
היום המערכת שלי נשמעת סביר אבל רק ולא יותר מסביר! (לפחות עד השדרוג הבא
ומכאן פתוחה הדרך הלאה משדרוג לשדרוג כאשר הדרך לא פחות מהנה מהיעד...