Eltax, חברה טובה ?!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה שואל או אומר?NivA כתב:
אבל ביחס לשוק, יש להם ביצועים טובים, וגם יחסית למחיר שלהם?
ניב...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אחי, לדעתי אם ביחס לBOSE הם לא משהו, אז המצב שלהם קשה
סתם, אורגינל זה חברה דנית, שמייצרת מוצרי BUDGET, כלומר הם לא מתיימרים להיות משהו משהו, אבל אתה יכול להתנחם בעובדה שלפחות יש להם אבא ואמא, ולא כמו כל הPEERLESS ישראל האלה שהם בררה.
אם הם נשמעים לך טוב, אז זה כל מה שמשנה
סתם, אורגינל זה חברה דנית, שמייצרת מוצרי BUDGET, כלומר הם לא מתיימרים להיות משהו משהו, אבל אתה יכול להתנחם בעובדה שלפחות יש להם אבא ואמא, ולא כמו כל הPEERLESS ישראל האלה שהם בררה.
אם הם נשמעים לך טוב, אז זה כל מה שמשנה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
BOSE זה לא ממש מציאה? עד לאחורנה לא התעסקתי בנושא אודיו, אבל תמיד ידעתי ש BOSE היא מהחברות המובילות בתחום....תודה שאתם מאירים את עיניי
הרמקולים של ELTAX הם טובים , ואני מבטיח שהם יספקו 90 אחוז מהאנשים פה.....והמחיר שלהם לא ממש זול כמו שאתם טוענים:
http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=eltax
שלי הם מסדרת LIBRETY שהם הטופ של החברה לפי מה שהבנתי.....
http://www.eltax.com/eltax/index.php?it ... RODITEM%25
אני לא יודע עם אני אדיופיל או לא, אבל הרמקולים ממש מדויקם מבחינת באס ....אין מריחות, כל בום בא במקום....ושומעים ממש טוב ואיכותי.....
ניב
הרמקולים של ELTAX הם טובים , ואני מבטיח שהם יספקו 90 אחוז מהאנשים פה.....והמחיר שלהם לא ממש זול כמו שאתם טוענים:
http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=eltax
שלי הם מסדרת LIBRETY שהם הטופ של החברה לפי מה שהבנתי.....
http://www.eltax.com/eltax/index.php?it ... RODITEM%25
אני לא יודע עם אני אדיופיל או לא, אבל הרמקולים ממש מדויקם מבחינת באס ....אין מריחות, כל בום בא במקום....ושומעים ממש טוב ואיכותי.....
ניב
העיקר שאתה מרוצה !!!
כל היתר שטויות..
אני לא מבין רק מה היתה מטרת השרשור?ארי אתה לא לפני קניה-כבר קנית!
יש לך דיעה נחרצת על הרמקול ואתה מרוצה ממנו-רק יכולים לקלקל לך!
אם כולם יכתבו לך שהוא לא טוב-יתעורר ויכוח סתמי כי זה עינין של טעם אישי.
אם רצית לבדוק את רמת הנימוס של החברה -ראית שעברנו את המבחן..
אתה במשפט האחרון כתבת שהם עדיין פחות טובים מהBOSE -(מה שמאוד קשה להיות לדעת רבים באתר )ובכך למעשה כתבת דרישותיי הן מהמינימליות ביותר ולכן הרמקול הזה הוא בסיסי מאוד אך מספק אותי.
תהנה ותהיה מרוצה זה הכי חשוב
ישראל
כל היתר שטויות..
אני לא מבין רק מה היתה מטרת השרשור?ארי אתה לא לפני קניה-כבר קנית!
יש לך דיעה נחרצת על הרמקול ואתה מרוצה ממנו-רק יכולים לקלקל לך!
אם כולם יכתבו לך שהוא לא טוב-יתעורר ויכוח סתמי כי זה עינין של טעם אישי.
אם רצית לבדוק את רמת הנימוס של החברה -ראית שעברנו את המבחן..
אתה במשפט האחרון כתבת שהם עדיין פחות טובים מהBOSE -(מה שמאוד קשה להיות לדעת רבים באתר )ובכך למעשה כתבת דרישותיי הן מהמינימליות ביותר ולכן הרמקול הזה הוא בסיסי מאוד אך מספק אותי.
תהנה ותהיה מרוצה זה הכי חשוב
ישראל
משהו אישי
שמתי לב שכל פעם עולה הענין עם ה BOSE אנשים ישר קופצים וקוטלים תחברה כאילו יש להם משהו אישי נגדה
אגב לדעתי BOSE היו ונשארו בין החזקים ברמקולים סאטלייט ,אצלי בסלון יש את סדרת AM6 ולטעמי היא עושה תעבודה נהדר כבר 5 שנים
אגב לדעתי BOSE היו ונשארו בין החזקים ברמקולים סאטלייט ,אצלי בסלון יש את סדרת AM6 ולטעמי היא עושה תעבודה נהדר כבר 5 שנים
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
תשמע ראובני, כמו שאמרת בעצמך BOSE היא חברה שמייצרת וידועה בעיקר בשל הסטליטים שלהם, שאני דיי בטוח שרב החבר'ה באתר לא אוהבים רמקולים כאלה.
אני אישית לא מת על הסאונד הזה, הוא מאוד לא מחובר, כלומר זה ממש קל לקלוט באוזן מאיפה בא הבאס ומאיפה באים הצלילים הגבוהים, וזה ממש לא כיף ומפוזר באוזן.
אני מניח שכמו שאנשים שונים מעדיפים רמקולים שונים, כך גם אנשים שונים יעדיפו או לא יעדיפו רמקולים סטליטים, ואם אתה אוהב את הסאונד הזה, מה טוב
בתור אחוריים הם סבבה
אני אישית לא מת על הסאונד הזה, הוא מאוד לא מחובר, כלומר זה ממש קל לקלוט באוזן מאיפה בא הבאס ומאיפה באים הצלילים הגבוהים, וזה ממש לא כיף ומפוזר באוזן.
אני מניח שכמו שאנשים שונים מעדיפים רמקולים שונים, כך גם אנשים שונים יעדיפו או לא יעדיפו רמקולים סטליטים, ואם אתה אוהב את הסאונד הזה, מה טוב
בתור אחוריים הם סבבה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
מפאת היתעקשותך קבל את תגובתי.
NivA כתב:אוקי, נעזוב לרגע את BOSE בצד...אני רק רוצה לדעת איפה אלטקס נמצאת ביחס לחברות גדולות.....באיכות הכוונה
ניב...
שלום לך ניב..
נתחיל בכך שאני מבטיח לך ש-90% מהחברים כאן הרמקול הזה רחוק מלספק.
הסיבה שלא היתערבתי עד כה היא בגלל שאני מכיר את הרמקול הזה כמו כף ידי.
{יש סט כזה לאחותי ועד עכשיו אני מנותק ממנה}
אלטקס היא חברה טובה למי שלא רוצה להשקיע.
לי היו פיור אקוסטיק שבאתי לאתר.
תאמין לי שהם יקרים יותר ומושקעים יותר מהאלטקס האלה והיו איך שהוא ניתנים לשמיעה.
הרמקול שלך סובל מחוסר איזון טונאלי בס לא מדוייק ולא אמיתי , טויטר מתכתי {לא חם ולא מלא} פירוט גרוע , על במה אני בכלל לא מדבר , ואימג'ינג רחוק מלהיות אימג',
עכשיו משהו בשבילך..
שם לב שלא נתנו מחמאות לרמקול אלה לך בתור מאזין.
שם לב שניסו להיתחמק בכל דרך אפשרית מלהעליב את הרמקול שלך {לא אותך חלילה אתה חלק מהפורום ואתה חשוב כמו כולם
אני מוכן להעיד שרוב רובו של הפורום מושקע במערכות מאוד יקרות יוקרתיות ואיכותיות .
אני חושב שכדאי שתתארח אצל אחד מאיתנו {כולנו מארחים מצויינים} ותשמע מערכות יקרות.
ואז תוכל להעיד כמה הרמקול הזה שווה לדעתך {ביחס למשהו ברמה גבוהה}.
אני מוכן להזמין אותך לבירה ולהיתרשמות.
אני יכול להעיד על עצמי שאני יכול לשמוע {בערך} כמה אפשר להיתקדם עם כל רמקול..
עם האלטקס שלך קשה מאוד להיתקדם אפילו עם אלקטרוניקה רצינית.
גם אני ניכנסתי לכאן במלחמה שפיור אקוסטיק הוא רמקול מדהים.
היתברר לי שהוא רחוק מכך והתחלתי לשדרג עד עצם היום הזה.
היום שהתוצאה אצלי מספקת אותי ואני יכול לשמוע מוסיקה כמו שאני רוצה שישמע
אני רגוע ומחפש להיתקדם בניחותה וללא לחץ.
הכי חשוב הוא שאתה מבסוט ממה שיש לך ביד ולא משנה מה אני אומר או שזה כן משנה לך ואתה כן מוכן להיתקדם וללמוד עוד על הנושא אני אשמח לסייע לך בכל דרך אפשרית.
אבל צריך לדעת משהו אחד לפני שניכנסים לתחביב הזה.
התחביב הזה שנוי במחלוקת ותורת האודיופיליה אינה זהה אצל כולנו.
ראש פתוח אהבה למוסיקה {וכמובן יכולת כלכלית ממוצעת} הן כל מה שצריך ..
מאחל לך לא להישאר עם המערכת הזו ולהיתפתח לעולם ומלואו של מוסיקה טובה
סאונד חלומי והרבה אושר מוסיקלי..
נמר לוי.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נמר, אתה בסדר אתה. אני מקווה שהבחור יקח ברצינות את ההזמנה. 
אני יקח בהזדמנות 
היום הלכתי לחבר משפחה שלנו בתל אביב, יש לו מערכת ששוה 50 אלף דולר....רק החוטים עלו לו 3 וחצי אלף דולר.....
יש לו רמקולים עבודת יד תוצרת איטליה.....סאב וופר, ומגבר ששווה 90 אלף ש"ח....בקיצור יש לו את הציוד הכי חלומי ומתקדם שאני יכול לשמוע....ובלי להעליב נמר, אני בטוח שאחרי שאני יבוא אליך אני ממש אתאכזב לעומת מה ששמעתי אצלו.....
ניב
היום הלכתי לחבר משפחה שלנו בתל אביב, יש לו מערכת ששוה 50 אלף דולר....רק החוטים עלו לו 3 וחצי אלף דולר.....
יש לו רמקולים עבודת יד תוצרת איטליה.....סאב וופר, ומגבר ששווה 90 אלף ש"ח....בקיצור יש לו את הציוד הכי חלומי ומתקדם שאני יכול לשמוע....ובלי להעליב נמר, אני בטוח שאחרי שאני יבוא אליך אני ממש אתאכזב לעומת מה ששמעתי אצלו.....
ניב
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בוא נגיד שהמערכת מאוד מספקת אותי....זאת המערכת הראשונה שלי ואני מקווה שאני ישדרג.....
אבא שלי יותר משקיע בתחום הזה של קולנוע ביתי...אני מקווה להגיע לרמת ההשקעה שלו
עם אתם חושבים שסתם קניתי את הEltax האלה בלי להתייעץ עם אף אחד בפורום, אז אתם טועים.....
אבא שלי עשה עסקת קומבינציה עם חבר שלו, ובדרך הוא הוסיף את הסט במחיר זעום של 200 ש"ח !
אז תמורה למחיר אמרו?! בהחלט
ניב
אבא שלי יותר משקיע בתחום הזה של קולנוע ביתי...אני מקווה להגיע לרמת ההשקעה שלו
עם אתם חושבים שסתם קניתי את הEltax האלה בלי להתייעץ עם אף אחד בפורום, אז אתם טועים.....
אבא שלי עשה עסקת קומבינציה עם חבר שלו, ובדרך הוא הוסיף את הסט במחיר זעום של 200 ש"ח !
אז תמורה למחיר אמרו?! בהחלט
ניב