צריך המלצה למגבר ורמקולים
שלום לכולם,
אני חדש פה ולא יודע אם זה המקום הכי מתאים לשאול, אני מקווה שכן בכל אופן.
אז ככה... אני לא מבין גדול במערכות סאונד בייתי , אני בא מתחום האולפן הביתי שבו המרדף הוא אחרי סאונד מדוייק, בשונה ממערכת בייתית שאמורה להעשיר ולצבוע את הסאונד.
יש לי אולפן ביתי קטן שבו כרגע אני שומע מוזיקה, הבעיה היא, שאני כמו כל חובב אודיו איכותי, רוצה להגביר ולשמוע בעוצמה גבוהה, דבר שאי אפשר לעשות עם מוניטור אולפני, לא לזה בנוי המוניטור.
אני צריך המלצה לכמה מערכות (מגבר וזוג רמקולים רצפתיים) בתקציב של 5000 שקל אפשר חריגה קטנה רק אם זה משהו שממש שווה את זה.
סליחה על החפירה ותודה לעוזרים.
אני חדש פה ולא יודע אם זה המקום הכי מתאים לשאול, אני מקווה שכן בכל אופן.
אז ככה... אני לא מבין גדול במערכות סאונד בייתי , אני בא מתחום האולפן הביתי שבו המרדף הוא אחרי סאונד מדוייק, בשונה ממערכת בייתית שאמורה להעשיר ולצבוע את הסאונד.
יש לי אולפן ביתי קטן שבו כרגע אני שומע מוזיקה, הבעיה היא, שאני כמו כל חובב אודיו איכותי, רוצה להגביר ולשמוע בעוצמה גבוהה, דבר שאי אפשר לעשות עם מוניטור אולפני, לא לזה בנוי המוניטור.
אני צריך המלצה לכמה מערכות (מגבר וזוג רמקולים רצפתיים) בתקציב של 5000 שקל אפשר חריגה קטנה רק אם זה משהו שממש שווה את זה.
סליחה על החפירה ותודה לעוזרים.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ברוך הבא לפורום!
האם ההגברה היא רק לסטריאו (כלומר לא חשוב רכיב האודיו)?
האם יד שנייה זו אופצייה?
כי התקציב שלך די לחוץ...
האם יד שנייה זו אופצייה?
כי התקציב שלך די לחוץ...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
כן, מגבר סטראו.yoav4x4 כתב:ברוך הבא לפורום!
האם יד שנייה זו אופצייה?
כי התקציב שלך די לחוץ......
אמממ... אני מעדיף חדש, גם מטעמי נוחות (אין לי רכב בשביל ללכת ולהביא ציוד) וגם מטעמי שירות ואחריות.
בקשר לתקציב, נכון, אני לא אגיע לרמת היי אנד ואפילו לא קרוב, אבל אני חושב שאפשר להביא משו נחמד.
שני האחים של אמא שלי הם חובבי סאונד, לאחד יש מערכת בשווי 25 אלף בערך עם שלושה מגברים (אף פעם לא הבנתי את הקטע לשרשר 3 מגברים) ורמקולים של קליפצ' (עלו לו 11000 אלף, וריססו לי את האוזן בגבוהים), ולשני יש מערכת בשווי שאולי מגיע לרבע מזה... ואהבתי יותר את את הסאונד בזו של השני (הזולה יותר) דווקא.
עכשיו אם אתה שואל את עצמך "למה הוא חופר לי עכשיו על דודים שלו?"... זה כי אני צריך את העזרה שלכם לבחור מערכת שתיתן לי תמורה מלאה לכסף, ולא מעכרת שתיהיה סופר איכותית, לזה אני יודע ש5000 לא יספיקו.
תודה מראש וסליחה שוב על החפירה.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זה מה שהציעו לי פה באתר לא מזמן
http://www.audio-concept.co.il/landing_ ... page1.html
עדיין לא קיבלתי החלטה, אך נראה כמו דיל ששווה לבדוק.
עדיין לא קיבלתי החלטה, אך נראה כמו דיל ששווה לבדוק.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
תודה רבה על ההצעה...triger772 כתב:זה מה שהציעו לי פה באתר לא מזמן
עדיין לא קיבלתי החלטה, אך נראה כמו דיל ששווה לבדוק....
השאלה היא אם רמקול מדפי יספק לי תגובת נמוכים טובה? מה גם שאני לא זקוק לקומפקט דיסק...
שמעת את המערכת?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים