מחפש טלויזיה 40' אינטש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Kolphan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני מחפש לרכוש טלויזיה בגודל 40-42 אינטש עבור צפייה בתכני SD, HD ומשחקי XBOX 360.
התקציב הוא דיי קטן - ולפיכך הציפיות מהטלויזיה, דברים שכן חשובים לי הם:
1. לפחות 3 כניסות HDMI.
2. חיבור USB (ככל שקורא יותר פורמטים - עדיף מן הסתם, קורא כתוביות גם כן עדיף)
3. רמקולים סבירים - לפחות בשלב התחלתי הסאונד יהיה מהטלויזיה.

בחנתי קצת את הטלויזיות 40c530 של סמסונג, ו-42ld460 ו- 42ld550 של LG, כמו כן המליצו על פיליפס 42PHL5404, שהיא משמעותית יותר יקרה, באופן אישי פחות אהבתי את תצוגת ה-100HZ שלה שנותנת תחושה מלאכותית של התנועה ולכן אני לא בטוח שארצה ללכת בכיוון הזה.
רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיות עם צגים אלו או המלצות לצגים אחרים?
המחיר שאני מתכוון לשלם נע סביב 3000.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

ה LG LD460 מצויין למשחקים - אין לאגים מהותיים. צריך רק לוודא שמגיע עם פאנל IPS. יש לה רק 2 כניסות HDMI מה שאפשר לפתור בעזרת מפצל.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 23#1429223

ה LD550 לא מומלץ בגלל לאגים במשחקים. טלוויזיות 100 הרץ ברובן בעייתיות במובן זה.

ה C530 גם אמור להיות עם לאג מאוד נמוך. יש בעיה מסויימת עם ה MOTION BLUR. אז תבדוק אותו לפני שאתה קונה.בכל מקרה רק תוודא שאתה מקבל אותו עם פאנל S-PVA ולא עם CMO , AUO ושאר ירקות.

[left]Gaming Performance

If the excellent black levels were a surprise, the response time - in terms of input lag - of this panel was a total shock. I entered this area of testing expecting very little, LCD televisions are well known for introducing lag that can mar the gaming experience – particularly online, not so with the C530!! Not only was it a match for my resident Panasonic Plasma but it was actually a tad more responsive. I have no idea how Samsung have managed this but they deserve plaudits for doing so. If only my ageing reflexes were a match for the response times, I might actually stand a chance in online shooters!

The downside of gaming on this TV was the motion blur, particularly evident in high contrast area’s. For example, I could literally see the players ‘dragging’ against the pitch whilst engaged in a game of FIFA. This is something I can certainly forgive but I’d advise anyone with a real aversion to this aspect of LCD technology to check for themselves before installing it as their gaming TV.
[/left]

http://www.avforums.com/review/Samsung- ... view-.html

לא מכיר את ה 5404.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”