מזגן מטפטף
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
למרות ש95% שמדובר בטרול,
אני אתן לך להינות מהספק
א. תקן את המזגן (כנראה הפילטר סתום והוא קופא ולכן מטפטף)
ב. אני בגיל חמש בערך למדתי שחשמל ומים לא הולכים ביחד, אז תעשה אחד ועוד אחד....
אני אתן לך להינות מהספק
א. תקן את המזגן (כנראה הפילטר סתום והוא קופא ולכן מטפטף)
ב. אני בגיל חמש בערך למדתי שחשמל ומים לא הולכים ביחד, אז תעשה אחד ועוד אחד....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
זאת בעיה במזגן(לרוב זה צינור ניקוז סתום), לטובת המסך שלך תתקן את זה כמה שיותר מהר.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הכל תלוי בפאנל של המזגן 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש לי שקע חשמל פתוח ואני אוהב לשחק איתו עם מזלג מברזל. כדאי לכבות קודם את החשמל או כמו שאני עושה בינתיים פשוט להמשיך כרגיל?
האמת? אני לא אוהב את היחס הזה שנתתם לפותח האשכול.. ובטח שלא מצפה לכך ממנהלים ומשתמשים מובילים.. תחשבו איך הוא ירגיש כשיקרא את התגובות אם השאלה נשאלה בתמימות..
בכל מקרה, אצל ההורים יש מזגן בדיוק מעל האיזור שמיועד לטלויזיה והחלטנו שנבנה מדף גבס שיחצוץ ביניהם כדי לא לקחת סיכונים מיותרים.
בכל מקרה, אצל ההורים יש מזגן בדיוק מעל האיזור שמיועד לטלויזיה והחלטנו שנבנה מדף גבס שיחצוץ ביניהם כדי לא לקחת סיכונים מיותרים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא יודע אם זה הגיל אבל אני סובל מנזילות כל פעם שאני יושב הרבה זמן מול מסך הפיונייר שלי. האם החלפת מסך תמנע ממני בושות מול אורחים, חברים ובני משפחה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני באמת מופתע לראות את רמת המנהלים בפורום הזה,
במקום להוות דוגמא לשאר הגולשים הם התחילו את שרשרת התגובות המגעילה הזו.
בקשר לשאלה, כמובן שלא התכוונתי לטבילה של המסך באמבט! התכוונתי אם מידי פעם
טיפות קטנות נוטפות על צידי המסך (בצדדים) יכולה לפגוע במסך, כי במסך הטלוויזיה
הנוכחי שלי (CRT גדול ושמן) ככה זה,
לפעמים נוטפות עליו טיפות קטנות של מים מהמזגן על הצדדים שלו (כמובן שלא נכנסות לתוך המכשיר!!)
ולא קרה לו שום דבר.
אני משדרג אותו רק בגלל שאני רוצה חיבור HDMI, ולא בגלל איכותו!!
C0rnflex הוא היחיד שאני באמת מודה לו פה, ואני "מודה" לכולם על היחס הנעים שקיבלתי ממכם,
משהו אחד בטוח, לפה אני לא אחזור יותר,
תודה רבה ובהצלחה לכם.
במקום להוות דוגמא לשאר הגולשים הם התחילו את שרשרת התגובות המגעילה הזו.
בקשר לשאלה, כמובן שלא התכוונתי לטבילה של המסך באמבט! התכוונתי אם מידי פעם
טיפות קטנות נוטפות על צידי המסך (בצדדים) יכולה לפגוע במסך, כי במסך הטלוויזיה
הנוכחי שלי (CRT גדול ושמן) ככה זה,
לפעמים נוטפות עליו טיפות קטנות של מים מהמזגן על הצדדים שלו (כמובן שלא נכנסות לתוך המכשיר!!)
ולא קרה לו שום דבר.
אני משדרג אותו רק בגלל שאני רוצה חיבור HDMI, ולא בגלל איכותו!!
C0rnflex הוא היחיד שאני באמת מודה לו פה, ואני "מודה" לכולם על היחס הנעים שקיבלתי ממכם,
משהו אחד בטוח, לפה אני לא אחזור יותר,
תודה רבה ובהצלחה לכם.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
nimce -
ידידי הנכבד, התשובות היו בהתאם לשאלתך.
אין לאף אחד כל סיבה כזו או אחרת להעליב אותך ספציפית או כל בן אדם אחר ביקום הזה אבל תעצור שניה לפני שאתה פותח שרשור, תחשוב אם זה באמת נחוץ או אם אתה יכול להגיע לפיתרון לבד
מים - חשמל - זה נראה לך הולך יחדיו ?!
ואם במסך ה-CRT שלך הטיפה הייתה גולשת לאחד ה"תריסים" שיש בפלסטיק מאחורה והייתה יוצרת מגע עם החשמל, היית מגיב אחרת ? אם הייתה נשרפת הטלוויזיה [במקרה הטוב..] או שאחד מהמשפחה/חברים היו באותו רגע ליד החשמל מנתקים/מחברים משהו או סתם מזיזים..
מה היה קורה אז ???
הכל צריך להיכתב בדם ?! או בחיי אדם/בריאות, בשביל שמישהו יבין שחשמל ומים לא הולכים יחד!!!!!
מצטער אם נגרם לך כל עוול מצידי.. סתם היה שרשור מצחיק ונחמד "לשבור את הקרח" מדיי פעם.
אבל כמו שכתבתי בהתחלה - לפני כל שרשור, כל שאלה/בעיה או סתם יעוץ כזה או אחר, תחשוב פעמיים לפני..
נראה לי שאתה מספיק חכם להבין את התשובה לשאלתך הנוכחית לבד..
ידידי הנכבד, התשובות היו בהתאם לשאלתך.
אין לאף אחד כל סיבה כזו או אחרת להעליב אותך ספציפית או כל בן אדם אחר ביקום הזה אבל תעצור שניה לפני שאתה פותח שרשור, תחשוב אם זה באמת נחוץ או אם אתה יכול להגיע לפיתרון לבד
מים - חשמל - זה נראה לך הולך יחדיו ?!
ואם במסך ה-CRT שלך הטיפה הייתה גולשת לאחד ה"תריסים" שיש בפלסטיק מאחורה והייתה יוצרת מגע עם החשמל, היית מגיב אחרת ? אם הייתה נשרפת הטלוויזיה [במקרה הטוב..] או שאחד מהמשפחה/חברים היו באותו רגע ליד החשמל מנתקים/מחברים משהו או סתם מזיזים..
מה היה קורה אז ???
הכל צריך להיכתב בדם ?! או בחיי אדם/בריאות, בשביל שמישהו יבין שחשמל ומים לא הולכים יחד!!!!!
מצטער אם נגרם לך כל עוול מצידי.. סתם היה שרשור מצחיק ונחמד "לשבור את הקרח" מדיי פעם.
אבל כמו שכתבתי בהתחלה - לפני כל שרשור, כל שאלה/בעיה או סתם יעוץ כזה או אחר, תחשוב פעמיים לפני..
נראה לי שאתה מספיק חכם להבין את התשובה לשאלתך הנוכחית לבד..