התייעצות
ברשותי LED של פיליפס סדרה 8, 40 אינץ. (8605 למבינים).
הדילמה היא כזו:
יש לי דיסק נייד USB עם טרה סרטים, כולם ב MKV. בחיבור ישיר לפיליפס חלק מה MKV מנוגנים פרפקט אבל ללא ה SRT (לא מבין למה), וחלק מנוגנים טוב אבל ללא האודיו.
אני מבין שאני צריך כנראה סטרימר או HTPC. המלצתכם פה מה לקנות , סדר גודל 500-2000 שח.
עברתי על הפורום, לא כל כך הבנתי את ההבדל העקרוני בין A210 ל XTREAMER PRO אם מישהו יכול לעזור על הדרך גם בזה.
תודה מראש לכולם,
דור
הדילמה היא כזו:
יש לי דיסק נייד USB עם טרה סרטים, כולם ב MKV. בחיבור ישיר לפיליפס חלק מה MKV מנוגנים פרפקט אבל ללא ה SRT (לא מבין למה), וחלק מנוגנים טוב אבל ללא האודיו.
אני מבין שאני צריך כנראה סטרימר או HTPC. המלצתכם פה מה לקנות , סדר גודל 500-2000 שח.
עברתי על הפורום, לא כל כך הבנתי את ההבדל העקרוני בין A210 ל XTREAMER PRO אם מישהו יכול לעזור על הדרך גם בזה.
תודה מראש לכולם,
דור
יש לי את הלד סידרה 5 (גם למבינים 5605) 40 אינצ
הפיליפס לא תומך בכתוביות. במיוחד גם לא תומך בכלל בעברית
בנוסף כל הקטע של הUSB בכול הטלוייזיות לצפייה בסרטים זה לא אמור בכלל להחליף לא את ה DVD ולא את הסטרימר
לך על הפופקורן A-210 תהנה מכול רגע... גם באיכות של התמונה וגם ביציבות ובקריאה של כול הקבצים..
בנוסף כל הקטע של הUSB בכול הטלוייזיות לצפייה בסרטים זה לא אמור בכלל להחליף לא את ה DVD ולא את הסטרימר
לך על הפופקורן A-210 תהנה מכול רגע... גם באיכות של התמונה וגם ביציבות ובקריאה של כול הקבצים..
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
תודה על התשובה הזריזה
שאתה אומר לא נתמך אתה מתכוון אם אני מבין נכון בחיבור ישיר של ה USB לטלויזיה.yoramile1 כתב:יש לי את הלד סידרה 5 (גם למבינים 5605) 40 אינצ
לך על הפופקורן A-210 תהנה מכול רגע... גם באיכות של התמונה וגם ביציבות ובקריאה של כול הקבצים.....
מכל מה שקראתי פה בפורום, מצד אחד יש הרבה עם הפופקורן למרות ביקורות לא קטנה עליו, לעומתו ה XTREAMER PRO שעושה רושם לפחות מהסקר שיש אותו לרוב.
השורה התחתונה, עם הסטרימר כן אוכל לראות את הסרטים עם הכתוביות שלהם ?
דור
סרטי MKV עם כתוביות אתה תוכל לראות גם בסטרימר ישן שעולה 400 ש"ח.
אבל ה A-210 בהחלט סוס עבודה ויש לו הרבה פיצ'רים שווים לעומת המתחרים, שלדעתי כדאי לך לבדוק אם יש לך צורך בהם. אחרת חבל להשקיע יותר.
אגב לי יש LCD של פיליפס (5405). תוך יומיים בערך התייאשתי מהכניסת USB.
אבל ה A-210 בהחלט סוס עבודה ויש לו הרבה פיצ'רים שווים לעומת המתחרים, שלדעתי כדאי לך לבדוק אם יש לך צורך בהם. אחרת חבל להשקיע יותר.
אגב לי יש LCD של פיליפס (5405). תוך יומיים בערך התייאשתי מהכניסת USB.
הA210 הוא סטרימר נהדר, עם עידכוני תוכנה וJUKEBOX מצויין, עם תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים ותמיכה בריפים מלאים של בלוריי.
אישית לא הייתי הולך עם XTREAMER, יש לי את הדור הראשון ואני לא הכי מרוצה ממנו.
אישית לא הייתי הולך עם XTREAMER, יש לי את הדור הראשון ואני לא הכי מרוצה ממנו.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שווה לך לבדוק את ה-IXTREAMER. קיבלתי אותו לאחרונה ונראה כי הוא עושה עבודה טובה מאוד (ואם אתה מחזיק מוצרי אפל יש את הפיצ'ר הנחמד של תחנת העגינה...)doribd כתב:כנראה אלך עם ההמלצה שלך . עכשיו רק נשאר לראות ממי לקנות את זה.
תודה
דור...
בהצלחה !
לצרכים שלי עושה רושם שה POPCORN A-210 על אף העובדה שכנראה עם דיסק פנימי הוא יתחמם, וה XTREAMER PRO שניהם עונים על הצרכים.
ההתלבטות היא בין שניהם.
פה רובכם ממליצים על הפופקורן וכמעט שלא שומעים על "אנשי" ה XTREAMER PRO אז הכף כרגע נוטה לכיוון הפופקורן.
ההתלבטות היא בין שניהם.
פה רובכם ממליצים על הפופקורן וכמעט שלא שומעים על "אנשי" ה XTREAMER PRO אז הכף כרגע נוטה לכיוון הפופקורן.