החל ממחר ב-HOT: FOX SPORTS HD
הביטרייט אמור להשאר כמות שהוא. הוט רחוקים מהגבול העליון של הטווח שהוקצב ל-HD.
מעניין אם החבילה כלולה בחבילת ה-HD הבסיסית כמו שנעשה לגבי ספורט5 HD (זה בעצם היתרון שיש להוט על פני יס למי שאוהב ספורט - ביס זוהי תוספת של 30 שקלים).
מעניין אם החבילה כלולה בחבילת ה-HD הבסיסית כמו שנעשה לגבי ספורט5 HD (זה בעצם היתרון שיש להוט על פני יס למי שאוהב ספורט - ביס זוהי תוספת של 30 שקלים).
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מה קורה עם ESPN HD שהבטיחו כש ESPN חזר להוט?
נראה לי יותר שווה מ FOX HD.
נראה לי יותר שווה מ FOX HD.
- BigDragoon
- חבר ותיק

טוב,
הערוץ פתוח למי שיש לו את חבילת ה HD של הוט.
לפי התרשמות קצרה מאוד, רואים אחלה.
הערוץ פתוח למי שיש לו את חבילת ה HD של הוט.
לפי התרשמות קצרה מאוד, רואים אחלה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

שאלה טובה.
יש לי תחושה שהערוץ ישאר...
יש לי תחושה שהערוץ ישאר...
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה כי הערוץ האמריקאי משדר ב720P בביטרייט יחסית נמוך אפילו בארה"ב.dman23 כתב:העניין ב FOX SPORTS הוא שגם הערוץ הרגיל משודר באיכות מאוד מאוד טובה
ככה שהפער לפחות אצלי לא כזה משמעותי...
אבל עדיין לראות HD הרבה יותר מהנה אפילו אם הביטרייט נמוך, כשאמא שלי באה לבקר היא אומרת שבלי משקפיים היא רואה את הHD כמו את ערוצי הSD חח.
זו אחת הסאגות בארה"בUserName כתב:זה כי הערוץ האמריקאי משדר ב720P בביטרייט יחסית נמוך אפילו בארה"ב.dman23 כתב:העניין ב FOX SPORTS הוא שגם הערוץ הרגיל משודר באיכות מאוד מאוד טובה
אבל עדיין לראות HD הרבה יותר מהנה אפילו אם הביטרייט נמוך, כשאמא שלי באה לבקר היא אומרת שבלי משקפיים היא רואה את הHD כמו את ערוצי הSD חח....
אחרי איזה שלוש שנים הכל עבר ל-1080i, בביטרייט יחסית מכובד: ב-DirecTV הם משדרים על 10-13 מגהביט (תלוי בתוכן ובערוץ), וב-FiOS הם בכלל מפציצים.
DISH Network, המתחרים העיקריים של DirecTV אימצו את המודל של יס כדי להוזיל עלויות, כלומר הם דחסו המון ערוצים על מספר משיבים מועט (וכך הם נכנסו לשוק עם מחיר חבילה שהיה חצי מזה של DirecTV), ולקח ללקוחות שלהם יחסית הרבה זמן להבין שהם משלמים פחות אבל גם מקבלים פחות. כחלק מהדחיסה הם העבירו מספר ערוצים של FOX Sports ל-720p, וחתכו את הביטרייט אף יותר.
ראיתי את הסופרבול שנה שעברה בארה"ב, שידור של FOX על DirecTV, ואפשר היה רק לקנא בחדות של התמונה אצלם.
- UserName
-
- חבר ותיק

אממ... לא.edebby כתב:זו אחת הסאגות בארה"בUserName כתב:זה כי הערוץ האמריקאי משדר ב720P בביטרייט יחסית נמוך אפילו בארה"ב.dman23 כתב:העניין ב FOX SPORTS הוא שגם הערוץ הרגיל משודר באיכות מאוד מאוד טובה
אבל עדיין לראות HD הרבה יותר מהנה אפילו אם הביטרייט נמוך, כשאמא שלי באה לבקר היא אומרת שבלי משקפיים היא רואה את הHD כמו את ערוצי הSD חח....בתכלס הם שידרו ב-720p רק בהתחלה! כשהיה להם רק ערוץ אחד ב-HD
(המונדיאל של 2006 עדיין שודר ב-720p)
אחרי איזה שלוש שנים הכל עבר ל-1080i, בביטרייט יחסית מכובד: ב-DirecTV הם משדרים על 10-13 מגהביט (תלוי בתוכן ובערוץ), וב-FiOS הם בכלל מפציצים.
DISH Network, המתחרים העיקריים של DirecTV אימצו את המודל של יס כדי להוזיל עלויות, כלומר הם דחסו המון ערוצים על מספר משיבים מועט (וכך הם נכנסו לשוק עם מחיר חבילה שהיה חצי מזה של DirecTV), ולקח ללקוחות שלהם יחסית הרבה זמן להבין שהם משלמים פחות אבל גם מקבלים פחות. כחלק מהדחיסה הם העבירו מספר ערוצים של FOX Sports ל-720p, וחתכו את הביטרייט אף יותר.
ראיתי את הסופרבול שנה שעברה בארה"ב, שידור של FOX על DirecTV, ואפשר היה רק לקנא בחדות של התמונה אצלם....
אתה שוכח שבארה"ב תדר החשמל הוא 60HZ, לעומת אצלנו 50HZ, באמריקה התמונה מתקבלת כ-30FPS ואצלנו 25FPS.
עכשיו, ספורט לא ישודר ב-1080i, מהסיבה שספורט הוא הרבה יותר מהיר מסדרות דרמה איטיות, אז משדרים 720p, אך התחנה\ממיר ישדר 1080i, כלומר, אתה תראה המרה של 720p ל-1080i, כך שלא תראה את הפגמים הנוראיים של צילום 1080i בספורט, כלומר, שכל 25\30 שניות שורה חדשה תבוא, וזה המון בלאגן בתמונה, לעומת שכל 25\30 שניות תמונה חדשה תבוא. כמובן שבסוף המסך עושה deintrecaled וממיר את זה לפרוגרסיב, כלומר, אתה מאבד המון איכות בדרך.
עכשיו נחזור לדבר על אמריקה, קצב השידור שם ממש גבוה, ובשביל שאנחנו נוכל לראות את זה מבלי להרים לכל השכונה את החשמל (תדר חשמל של 60HZ לעומת 50HZ), הוידאו צריך לעבור המרה בשידור חי כך שיותאם לסטנדרטים של השידור הישראלי.
אפשר לאמר, שאפילו עם המסך הטוב ביותר אתה לא תראה מה שבאמריקה רואים רק בגלל הסטנדרטים של השידורים אצלנו.
ואת זה אתה מבסס על מה?UserName כתב:
עכשיו, ספורט לא ישודר ב-1080i, מהסיבה שספורט הוא הרבה יותר מהיר מסדרות דרמה איטיות, אז משדרים 720p, אך התחנה\ממיר ישדר 1080i, כלומר, אתה תראה המרה של 720p ל-1080i, כך שלא תראה את הפגמים הנוראיים של צילום 1080i בספורט...
מאיפה לך שהם לא מצלמים ב 1080P ומשדרים ב 1080I כי זה מה שהשידור מאפשר
F1 הפיד המקורי משודר בביטרייט של 42 מגה ככה שלא ניראלי שזה צולם ב720P
וF1 זה ספורט די מהיר
- UserName
-
- חבר ותיק

הממ... מכיוון שלא משדרים ספורט ב-1080i? לא אמרתי איך מצלמים, אמרתי איך משדרים.vic1234 כתב:ואת זה אתה מבסס על מה?UserName כתב:
עכשיו, ספורט לא ישודר ב-1080i, מהסיבה שספורט הוא הרבה יותר מהיר מסדרות דרמה איטיות, אז משדרים 720p, אך התחנה\ממיר ישדר 1080i, כלומר, אתה תראה המרה של 720p ל-1080i, כך שלא תראה את הפגמים הנוראיים של צילום 1080i בספורט...
מאיפה לך שהם לא מצלמים ב 1080P ומשדרים ב 1080I כי זה מה שהשידור מאפשר
F1 הפיד המקורי משודר בביטרייט של 42 מגה ככה שלא ניראלי שזה צולם ב720P
וF1 זה ספורט די מהיר...
אם הפיד המקורי הוא 41MB, אז יש מצב גדול שאתה צופה בהמרה מ-1080p ל-720p.
אל תשכח, שבסופו של דבר, ה-720p מומר על פי התחנה\ממיר לטלוויזיה ל-1080i, ואז המסך ממיר לפרוגרסיב.
השידור תמיד מאפשר 1080i, אבל אם תראה ספורט באמת ב-1080i, אתה תראה את זה ככה:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ngani2.gif
בסופו של דבר, יוצא שאנחנו מקבלים מאמריקה תכנים, אבל הסטנדרטים של ישראל מועכים את האיכות של אותם תכנים לגזרים, זה לא תקף רק לספורט, אלא גם לסדרות.
אולי חוץ מתכנים אירופיים כמו EuroSport שמשדרים באותו תדר חשמל כמונו.
Username, יכול להיות שמי שמבצע את ההמרה ל-1080i זו חברת הלוויין?
כי כשביקשתי מחבר שלי אתמול לבדוק תכלס את הביטרייט של הפידים של DirecTV, אז הפיד עצמו הוא 1080i משום מה. וכנ"ל הפידים של ערוצי הסרטים.
הוא בדק עם כרטיס לוויין, ולא את הסיגנל שמקבלת הטלווזיה.
או אולי בגלל שהערוצים מקודדים זה מטעה את התוכנה? זה לא קורה עם הערוצים של יס - הם מדווחים נכון ע"י התוכנה, והקידוד זהה.
כי כשביקשתי מחבר שלי אתמול לבדוק תכלס את הביטרייט של הפידים של DirecTV, אז הפיד עצמו הוא 1080i משום מה. וכנ"ל הפידים של ערוצי הסרטים.
הוא בדק עם כרטיס לוויין, ולא את הסיגנל שמקבלת הטלווזיה.
או אולי בגלל שהערוצים מקודדים זה מטעה את התוכנה? זה לא קורה עם הערוצים של יס - הם מדווחים נכון ע"י התוכנה, והקידוד זהה.