שאלה לגבי הפעולה של ראוטר אלחוטי
יש לי בבית ראוטר אלחוטי של TP-LINK. עד היום האלחוט היה כבוי כי העדפתי רשת קווית, בעיקר מסיבות של קרינה. מאז שיש לי סמארטפון אני מפעיל אותו מדי פעם, אבל מכבה בלילה כי הוא נמצא בחדר שבו אני ישן.
השאלה שלי היא כזו - האם כשהאלחוט מופעל ואף מכשיר לא מתקשר איתו הוא עדיין פעיל?
השאלה שלי היא כזו - האם כשהאלחוט מופעל ואף מכשיר לא מתקשר איתו הוא עדיין פעיל?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הוא עצמו משדר כן. אולם אין תעבורה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
פעיל ומשדר פאקטים לאויר בסגנון של "אני פה אני חי וקיים ושם הרשת שלי היא...."amittzor כתב:יש לי בבית ראוטר אלחוטי של TP-LINK. עד היום האלחוט היה כבוי כי העדפתי רשת קווית, בעיקר מסיבות של קרינה. מאז שיש לי סמארטפון אני מפעיל אותו מדי פעם, אבל מכבה בלילה כי הוא נמצא בחדר שבו אני ישן.
השאלה שלי היא כזו - האם כשהאלחוט מופעל ואף מכשיר לא מתקשר איתו הוא עדיין פעיל?...
זה היה לי ברור. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת פליטת קרינה. ההגיון אומר לי שמכשיר שמשדר פאקטים לאויר בסגנון של "אני פה אני חי וקיים ושם הרשת שלי היא...." פולט הרבה פחות קרינה מאשר מכשיר שמתקשר עם 3 מכשירים שצורכים מידע כל הזמן.
זה בדיוק כמו שסלולארי בשיחה פולט הרבה קרינה ובסטנדביי כמעט ולא.
אני שואל כי אני רוצה לדעת אם יש טעם לכבות את זה בלילה.
אני שואל כי אני רוצה לדעת אם יש טעם לכבות את זה בלילה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אתה צודק לגבי כמות הקרינה היא ככל הנראה פחותה ....האם זה "הרבה פחות" או "במקצת" ועד כמה ...אני לא יודע לענות .amittzor כתב:זה היה לי ברור. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת פליטת קרינה. ההגיון אומר לי שמכשיר שמשדר פאקטים לאויר בסגנון של "אני פה אני חי וקיים ושם הרשת שלי היא...." פולט הרבה פחות קרינה מאשר מכשיר שמתקשר עם 3 מכשירים שצורכים מידע כל הזמן.
אני שואל כי אני רוצה לדעת אם יש טעם לכבות את זה בלילה....
קראתי מעט על כך, והבנתי שאם מתרחקים מרחק מסוים מהראוטר יוצאים מטווח הקרינה החשודה כמזיקה.
אם אני לא טועה, מדובר על מרחק של מטר עד שניים ממנו. יש לקחת בחשבון שגם המכשיר המתקשר עם הראוטר פולט קרינה.
לדעתי, הכי טוב שתשאל על המקרה הספציפי כאן.
אם אני לא טועה, מדובר על מרחק של מטר עד שניים ממנו. יש לקחת בחשבון שגם המכשיר המתקשר עם הראוטר פולט קרינה.
לדעתי, הכי טוב שתשאל על המקרה הספציפי כאן.
נערך לאחרונה על ידי Jonny123 ב 20/06/2011 8:48, נערך פעם 1 בסך הכל.