יונתן לחם האל
מעולם לא קראתי סקירות שלך וזו הראשונה.
התחלה טובה
קשה לי להזדהות עם הרמקולים הללו.
גם ש"האב הבן ורוח הקודש"(היבואן הקודם) השמיעו לי דגמים קודמים שלהם.
לא אהבתי את תחום הצליל שהרמקולים משדרים,
יש צורך לומר את אלו לא שמעתי,אך לפי הביקורת שלך נראה שהרבה לא השתנה.
בכל אופן לכל לקוח פוטנציאלי שזה סכום הכסף שברצונו להשקיע כדאי להקשיב.
בוקר טוב חברת רמקולים מעולה זכיתי בזמנו לשמוע את הסידרה הגבוהה שלהם . את אלו ספציפית לא אבל בכל מקרה שווים את הכסף ונותנים תמורה טובה ככה אני חושב בהצלחה לרוכש המיועד שיקנה רמקולים ששוים האזנה !
כתבה מעולה, אהבתי מאוד.
האמת היא שהרמקולים האלו מסקרנים אותי מיום ליום, בתערוכה יצא לי להתרשם מהם מאוד מבחינת איכות הבניה, ובהחלט צריך ללכת ולהקשיב להם בצורה טובה בכדי לגבש עמדה מלאה, אבל ללא ספק הביקורות משבחות!
ישר כוח.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
בתור בעלים של הסט הנ"ל אני יכול לומר שכל מילה בסלע, כמובן לאחר ששמעתי מס' רב של מתחרים ואף בתקציב גבוה יותר.
לא היה לי ספק שהסדרת הסילבר מאוד משובחת ומתעלה (מבחינתי!) על הסדרות המתחרות ששמעתי.
חח לסקירה
לפני מספר חודשים שקלתי לשדרג לסידרה כולה, כולל הסאב, סנטר ואחוריים.
שילוב מעולה לקולנוע ביתי! מומלץ
בסופו של דבר לא שידרגתי אך ורק בשל שיקולים כלכליים.
נהניתי לקרוא גם את הסקירה , כן ירבו כמותה .
גם אני שומע בעיקר רוק על כל סוגיו (אמנם יותר כבד ממה שצוין בכתבה) , והרבה קולנוע ביתי.
אמנם את מוניטור אודיו לא יצא לי לשמוע כשקניתי לא מזמן את המערכת שלי ,אבל מי ששוקל לרכוש רמקולים לסגנון כזה הייתי ממליץ בחום לבדוק גם את פולק אודיו (במקרה שלי RTI A7) .
שמעתי את הרמקולים הללו ממש לאחרונה באחת החנויות המתמחות.
הרמקולים חוברו למגבר של נאד וCD של מרנץ.
התוצאה היתה מעולה,סאונד נקי,ניטראלי ,ללא חורים בטווח הספקטרום.
היתה לי הפתעה נעימה לשמוע את הרמקולים האלו,כי היו לי בעבר זוג של מוניטור אודיו ברונז B4 .
הסילבר החדשים נשמעים לגמרי אחרת וטובים הרבה יותר למרות שאלו שתי סדרות שונות.
לדעתי הצנועה הגימור פיאנו סתם מייקר את הרמקול,ניתן להסתפק בגימור הרגיל.
סקירה פנטסטית לרמקולים מדהימים - בתור הבעלים של 6 רמקולים מסדרת הברונזה של מוניטור אודיו, כל מה שחסר לי זה אישור של ההנהלה ואני משתדרג לסילבר אפילו אתמול
בסקירה התייחסתי פעמיים לרמקולים שברשותי, ה-816V וכתבתי שעבור סגנונות המוסיקה שאני שומע מצאתי בזמנו את ה-816V כרמקול הכי מתאים עבורי.
בסופה של הסקירה התייחסתי בשנית וכוונתי היא שה-816V עדיין עבורי יותר מתאים מאשר ה-RX6 בשל כך שהמוסיקה העיקרית אותה אני שומע היא רוק כך שאני מוכן להתפשר על טיב הסאונד בסגנונות אחרים להם אני מאזין לעתים (וזה לא שה-816V מנגן אותם רע, אלא שהוא מכניס להם מעט מהאופי שלו, שכאמור ל-RX6 אין).
ה-RX6 כמו שרשמתי בביקורת מאוד ניטראלי באופי הצליל שלו ואני חושב שלמי שחשוב מאוד ניטראליות ככל האפשר הרמקול הזה בהחלט מוביל מבין האופציות שאני מכיר.
לבסוף התייחסתי גם לסוגיה הכלכלית - נתנה התייחסות כיוון שישנו הבדל של כמה אלפי ש"ח במחירים בין 2 הרמקולים הללו וגם מי שרוצה לרכוש רמקולים בעיקר בשביל לשמוע רוק ימצא אותם מעולים לנושא למרות אופיים הנטראלי.