מחפש מכשיר נחמד להריץ עליו XBMC לסלון..לא מחשב

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
s-K פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שעות של חיפושים וחיפושים לא מצאתי מכשיר שיכול להוסיף קצת טעם בהתמכרות שלי לXBMC ולהתקין אותה לאבא שלי בסלון...בלי להרכיב מחשב זול או משהו , פשוט איזה סטירמר שיריץ את התוכנה ,יכיל את הקודקים המתאימים , ואין שום דרישה להארד דיסק פנימי או WIFI , {טוב נראה לי כבר הגזמתי בדרישות מעצמי} , פשוט כרטיס מסך שיריץ 1080P יציאה לרשת ושלט ,זה הכל {נכון לא הרבה?? }.....יש למישהו רעיונות למכשיר עם זכרון אחסון נמוך שיריץ את התוכנה ,ישמור מידע ויהפוך את הסלון לאטרקציה ?
דרך אגב ..אפלטיוי קפצה לי בחיפוש לא פעם..אבל הבנתי שצריך לפרוץ והממשק לא נוח ..ואני מתעקש למצוא תחליף להרכבת מחשב ...תודה לכל העוזרים :wink:

oron_s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

atv צריך רק לעשות jailbreak לא משהו מסובך (כמו האייפון). הממשק נראה בול כמו במחשב רק קצת יותר איטי.

s-K פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

תודה לך אורון..

שליחה #3 

תודה רבה לך על המהירות..אתה חושב שזה לא קצת אזוק מדיי האפלטיוי?..אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להוסיף לו קודקים..לחבר לו דיסק ענק {בחיבור רשת כמובן}..ועד כמה הוא יהיה איטי?..אחרי שבוע של כאב ראש אני מתחיל ללכת לכיוון הצנוע של מחשב קטן {עם מארז יקר} שאצטרך לשבור תראש איך לקרר אותו...אבל אני מתחיל את הבדיקות לגבי אפל טיוי..הבעיה המרכזית שלי היא שהממשק צריך לשמש פניוסנר :) אז אני מחפש את האופציה הכי קטנה ופשוטה..תודה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”