דרך אגב ..אפלטיוי קפצה לי בחיפוש לא פעם..אבל הבנתי שצריך לפרוץ והממשק לא נוח ..ואני מתעקש למצוא תחליף להרכבת מחשב ...תודה לכל העוזרים
מחפש מכשיר נחמד להריץ עליו XBMC לסלון..לא מחשב
שעות של חיפושים וחיפושים לא מצאתי מכשיר שיכול להוסיף קצת טעם בהתמכרות שלי לXBMC ולהתקין אותה לאבא שלי בסלון...בלי להרכיב מחשב זול או משהו , פשוט איזה סטירמר שיריץ את התוכנה ,יכיל את הקודקים המתאימים , ואין שום דרישה להארד דיסק פנימי או WIFI , {טוב נראה לי כבר הגזמתי בדרישות מעצמי} , פשוט כרטיס מסך שיריץ 1080P יציאה לרשת ושלט ,זה הכל {נכון לא הרבה?? }.....יש למישהו רעיונות למכשיר עם זכרון אחסון נמוך שיריץ את התוכנה ,ישמור מידע ויהפוך את הסלון לאטרקציה ?
דרך אגב ..אפלטיוי קפצה לי בחיפוש לא פעם..אבל הבנתי שצריך לפרוץ והממשק לא נוח ..ואני מתעקש למצוא תחליף להרכבת מחשב ...תודה לכל העוזרים
תודה לך אורון..
תודה רבה לך על המהירות..אתה חושב שזה לא קצת אזוק מדיי האפלטיוי?..אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להוסיף לו קודקים..לחבר לו דיסק ענק {בחיבור רשת כמובן}..ועד כמה הוא יהיה איטי?..אחרי שבוע של כאב ראש אני מתחיל ללכת לכיוון הצנוע של מחשב קטן {עם מארז יקר} שאצטרך לשבור תראש איך לקרר אותו...אבל אני מתחיל את הבדיקות לגבי אפל טיוי..הבעיה המרכזית שלי היא שהממשק צריך לשמש פניוסנר
אז אני מחפש את האופציה הכי קטנה ופשוטה..תודה