מעוניין לרכוש רמקולים 2.1 חדשים למחשב בעיקר למוסיקה. תקציב 500-1000 ש"ח.
אהלן אנשים. לאחרונה התקלקלו לי הרמקולים של המחשב ואני מחפש רמקולים חדשים. אני מחפש רמקולים שולחניים, רצוי 2.1 כי אין לי שולחן גדול מדי. מחפש רמקולים איכותיים, תקציב 500-1000 ש"ח. אני יודע שזה טווח תקציבים רחב, אבל זה כדי לשמור על גמישות בעניין. רוצה את הרמקולים שיציעו איכות סאונד מקסימלית למוסיקה. עיקר השימוש הוא עבור זה. כמובן שאני מחפש רמקולים שיציעו יחס "ביצועים-מחיר" בריא.
תודה לעוזרים!
תודה לעוזרים!
הרבה מאוד ממליצים על ה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685
לא שמעתי אותם, אבל מומלץ ללכת לשמוע ולהתרשם.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685
לא שמעתי אותם, אבל מומלץ ללכת לשמוע ולהתרשם.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אין שאלה - רק Audioengine. קניתי ונהנה מכל רגע...
מומלץ מאוד לשמוע אותם בסביבתם הטבעית (על שולחן עבודה, לשבת מולם במרחק לא גדול), אבל גם במצבים אחרים הם נשמעים מצויין.
אגב, יאמר לזכותו של היבואן שהוא מאוד אדיב והוגן (אין לי קשר אליו, פשוט פגשתי אותו בתערוכה).
מומלץ מאוד לשמוע אותם בסביבתם הטבעית (על שולחן עבודה, לשבת מולם במרחק לא גדול), אבל גם במצבים אחרים הם נשמעים מצויין.
אגב, יאמר לזכותו של היבואן שהוא מאוד אדיב והוגן (אין לי קשר אליו, פשוט פגשתי אותו בתערוכה).
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

לגבי Harman, לא יודע - לא שמעתי.
אם חשוב לך בס עמוק, אל תלך על AE, עדיפה מערכת של 2.1, וכנראה ש Harman יעשו את העבודה.
AE לדעתי ברמה אחרת מאשר מערכות כמו ה SoundSticks. מדובר ברמקולים שמפתיעים ביכולת (אפילו בבס - חבר שלי ששמע אותם אצלי אתמול חיפש את הסאב..) ובדיוק. חמימים ונעימים לאוזן.
לא רוצה להישמע כמו איש מכירות, אבל היו לי ATP3, החלפתי ב ADA880 (שניהם Altec), ובנוסף יש לי Cambridge THX550. אין מה להשוות ל AE. הם נותנים תחושה דומה ל Paradigm שיש לי בסלון - כן, עד כי כך..
בכל זאת אני מצטרף גם לקודמי שאמר לגבי מגבר למחשב + רמקולים (שווה לנסות).
אני דילגתי על האופציה הזאת בגלל הגודל - רמקולים מדפיים תופסים הרבה יותר מקום מה AE הקטנים.
ממליץ לך לשמוע את ה AE כשהם על שולחן עבודה, אתה מולם, שירים שאתה מכיר טוב שמכילים את כל האלמנטים החשובים ואז להחליט.
אם חשוב לך בס עמוק, אל תלך על AE, עדיפה מערכת של 2.1, וכנראה ש Harman יעשו את העבודה.
AE לדעתי ברמה אחרת מאשר מערכות כמו ה SoundSticks. מדובר ברמקולים שמפתיעים ביכולת (אפילו בבס - חבר שלי ששמע אותם אצלי אתמול חיפש את הסאב..) ובדיוק. חמימים ונעימים לאוזן.
לא רוצה להישמע כמו איש מכירות, אבל היו לי ATP3, החלפתי ב ADA880 (שניהם Altec), ובנוסף יש לי Cambridge THX550. אין מה להשוות ל AE. הם נותנים תחושה דומה ל Paradigm שיש לי בסלון - כן, עד כי כך..
בכל זאת אני מצטרף גם לקודמי שאמר לגבי מגבר למחשב + רמקולים (שווה לנסות).
אני דילגתי על האופציה הזאת בגלל הגודל - רמקולים מדפיים תופסים הרבה יותר מקום מה AE הקטנים.
ממליץ לך לשמוע את ה AE כשהם על שולחן עבודה, אתה מולם, שירים שאתה מכיר טוב שמכילים את כל האלמנטים החשובים ואז להחליט.
אוקי.. היכן ניתן לרכוש AE בארץ?
הבעיה העיקרית שלי היא שיש לי שולחן יחסית קטן ולכן גם אני שם עדיפות לקחת רמקולים של 2.1 כי הם קטנים יותר מ2.0...
הAE, ממה שראיתי הם בערך בגודל של הSOLO 6C שנחשבים מצוינים אף הם.
והאם הAE גם עושים עבודה טובה בתחום של סרטים או שבזה הם יחסית נופלים בהשוואה למערכות 2.1 כמו הארמן קרדון סאונד סטיקס?
הבעיה העיקרית שלי היא שיש לי שולחן יחסית קטן ולכן גם אני שם עדיפות לקחת רמקולים של 2.1 כי הם קטנים יותר מ2.0...
הAE, ממה שראיתי הם בערך בגודל של הSOLO 6C שנחשבים מצוינים אף הם.
והאם הAE גם עושים עבודה טובה בתחום של סרטים או שבזה הם יחסית נופלים בהשוואה למערכות 2.1 כמו הארמן קרדון סאונד סטיקס?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

לקנות אפשר מכאן: http://www.audioengine.co.il
לפי מה שהבנתי יש משלוחים לכל הארץ (אני קניתי בתערוכה).
אני הוספתי לחבילה גם את הסטנדים, אבל עוד לא קיבלתי אותם ואני בכל זאת מאוד מרוצה מהסאונד. לא בטוח שצריך..
לדעתי הם עולים על ה SOLO6, למרות שלא שמעתי (על סמך ביקורות).
לגבי סרטים - לדעתי תהנה, אבל תרגיש שחסר קצת עומק (בכל זאת, 65Hz).
שוב - אם אתה מחפש בס עמוק, לך על 2.1. אם אתה מחפש איכות גבוהה, לך על AE או משהו מקביל.
לפי מה שהבנתי יש משלוחים לכל הארץ (אני קניתי בתערוכה).
אני הוספתי לחבילה גם את הסטנדים, אבל עוד לא קיבלתי אותם ואני בכל זאת מאוד מרוצה מהסאונד. לא בטוח שצריך..
לדעתי הם עולים על ה SOLO6, למרות שלא שמעתי (על סמך ביקורות).
לגבי סרטים - לדעתי תהנה, אבל תרגיש שחסר קצת עומק (בכל זאת, 65Hz).
שוב - אם אתה מחפש בס עמוק, לך על 2.1. אם אתה מחפש איכות גבוהה, לך על AE או משהו מקביל.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני בכלל הייתי ממליץ לך על מוניטורים אקטיביים (כשלכל רמקול יש מגבר פנימי משל עצמו)
כאשר הם מפיקים צליל מדוייק מבלי "לצבוע" אותו יותר מדיי.
הנה סוג של יצרנית אודיו מקצועי ותיקה וידוע M_AUDIO שמשמשת אלפי מוזיקאים מסביב לעולם.
http://halilit.co.il/?action=recshow&su ... em_id=1234
יש באתר עוד דגמים בתווך המחירים שלך.
כאשר הם מפיקים צליל מדוייק מבלי "לצבוע" אותו יותר מדיי.
הנה סוג של יצרנית אודיו מקצועי ותיקה וידוע M_AUDIO שמשמשת אלפי מוזיקאים מסביב לעולם.
http://halilit.co.il/?action=recshow&su ... em_id=1234
יש באתר עוד דגמים בתווך המחירים שלך.
"על החתום...."