entery level?
שלום לכולם,
ברצוני לרכוש רסיבר ורמקולים בתקציב של עד 3000 ש"ח ביחד.
איני מבין הרבה באודיו, ובטח לא באודיו רב ערוצי מה שאני כן יודע הוא שאני לא רוצה מערכת קולנוע ביתי המורכבת מרסיבר הכולל DVD ורמקולים.
כמו כן הייתי רוצה שיהיו לפחות 3 חיבורי HDMI in ואחד out.
שתהיה אפשרות לכיוון אוטומטי ע"י מיקרופון.
שההגדרות יהיו כמה שיותר פשוטות.
מבחינת תכנים אני מנגן בעיקר סרטים וסדרות, מעט מוזיקה.
נתונים שאולי יש להתחשב בהם:
החדר הוא 3x5 כאשר הטלוויזיה ניצבת בצלע ברוחב 3.
3 קירות הם קירות גבס
קיר אחד (רוחב 5) הוא קיר לבנים.
כמו כן התקרה משופעת ובעלת קורות עץ (שיפוע מקיר 5 אחד לשני).
הישיבה היא במרחק 3 מטרים מהטלוויזיה.
אין לי מושג אפילו איך הלתחיל ולחפש.... מה עושים?
ברצוני לרכוש רסיבר ורמקולים בתקציב של עד 3000 ש"ח ביחד.
איני מבין הרבה באודיו, ובטח לא באודיו רב ערוצי מה שאני כן יודע הוא שאני לא רוצה מערכת קולנוע ביתי המורכבת מרסיבר הכולל DVD ורמקולים.
כמו כן הייתי רוצה שיהיו לפחות 3 חיבורי HDMI in ואחד out.
שתהיה אפשרות לכיוון אוטומטי ע"י מיקרופון.
שההגדרות יהיו כמה שיותר פשוטות.
מבחינת תכנים אני מנגן בעיקר סרטים וסדרות, מעט מוזיקה.
נתונים שאולי יש להתחשב בהם:
החדר הוא 3x5 כאשר הטלוויזיה ניצבת בצלע ברוחב 3.
3 קירות הם קירות גבס
קיר אחד (רוחב 5) הוא קיר לבנים.
כמו כן התקרה משופעת ובעלת קורות עץ (שיפוע מקיר 5 אחד לשני).
הישיבה היא במרחק 3 מטרים מהטלוויזיה.
אין לי מושג אפילו איך הלתחיל ולחפש.... מה עושים?
במחיר של 3000 ש"ח יהיה לך קשה למצוא משהו איכותי בארץ.
לכן אני ממליץ לך לשקול ברצינות ייבוא אישי. במחיר של עד 4000 ש"ח אתה יכול להביא עד הבית את המערכת Onkyo HT-S7300 3D-Ready 7.1 Channel Home Theater System.
מצורף לינק לאתר של אונקיו:
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ystems&p=i
המערכת הנ"ל נמכרת ה B&H במחיר של 589.95$ מצורף לינק:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... annel.html
אתה יכול לשלוח לארץ דרך USHOPS.
מידות הקופסא ומשקלה הם:
Length: 26.50 Inches
Width: 21.50 Inches
Height: 46.00 Inches
The weight is 99.80 lbs
לפי מחשבון עלויות של USHOPS יוצא ש:
מיסים = 220$
שילוח מוזל = 327.5$
עלות מכשיר = 589.95$
סה"כ עד הבית 1137.45$ שזה פחות מ 4000 ש"ח
ציון
לכן אני ממליץ לך לשקול ברצינות ייבוא אישי. במחיר של עד 4000 ש"ח אתה יכול להביא עד הבית את המערכת Onkyo HT-S7300 3D-Ready 7.1 Channel Home Theater System.
מצורף לינק לאתר של אונקיו:
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ystems&p=i
המערכת הנ"ל נמכרת ה B&H במחיר של 589.95$ מצורף לינק:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... annel.html
אתה יכול לשלוח לארץ דרך USHOPS.
מידות הקופסא ומשקלה הם:
Length: 26.50 Inches
Width: 21.50 Inches
Height: 46.00 Inches
The weight is 99.80 lbs
לפי מחשבון עלויות של USHOPS יוצא ש:
מיסים = 220$
שילוח מוזל = 327.5$
עלות מכשיר = 589.95$
סה"כ עד הבית 1137.45$ שזה פחות מ 4000 ש"ח
ציון
סליחה אבל את מדבר שטויות....ממיר מתח עולה 500 ש"ח.... בכסף הזה בארץ אתה קונה *** סיני ולא יותר.roee7777 כתב:לא משתלם להזמין מחו'ל מערכת בסכום כזה נמוך . הוא גם יצטרך לקנות ממיר מתח שזה עוד כסף ....
פה אתה מקבל מערכת של אונקיו עם 7 רמקולים וסאב... אם זה היה נמכר בארץ זה היה מגיע לפחות ל 8K
ציון
אם אני לא טועה, למחיר של B&H צריך להוסיף גם כ- 8% מעלות המוצר - מס העיר ניו יורק (או שזה לא תקף להזמנות דרך האתר, אלא רק בחנות עצמה?)
כמו כן צריך לקחת בחשבון, שסביר להניח שהתדרים בטיונר לא יהיו תואמים לארץ (פתרון אפשרי הוא לחבר את ממיר
הוט/יס לרסיבר ולשמוע דרך התחנות בממיר).
כמו כן צריך לקחת בחשבון, שסביר להניח שהתדרים בטיונר לא יהיו תואמים לארץ (פתרון אפשרי הוא לחבר את ממיר
הוט/יס לרסיבר ולשמוע דרך התחנות בממיר).
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 18/06/2011 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
תן לי רק סיבה אחת למה לא???sagyle כתב:חבר חדש מגיע מבקש מערכת פשוטה ב3000 ש"ח ואתם שולחים אותו לקנות בארה"ב?!! נו באמת......
למה להשקיע 3000 על *** שכמעט באותו מחיר הוא קונה משהו איכותי שבארץ הוא אפילו לא יכול לחלום לקבל בכסף הזה !
בסכומים כאלה באמת לא כדאי להתעסק עם הזמנה מחו"ל
במחיר שציינת יהיה קשה מאד למצוא משהו טוב אלא אם כן תחפש ביד שניה.
בתקציב של 4000 + - יש לך רסיבר פיוניר 520 וסט רמקולים של מורל SP1 שהם מצוינים ביחס למחיר .
בכל מקרה בהצלחה
בתקציב של 4000 + - יש לך רסיבר פיוניר 520 וסט רמקולים של מורל SP1 שהם מצוינים ביחס למחיר .
בכל מקרה בהצלחה
מגבר קול....אבל זה לא ממש משנה כי אחוז המיסים רמקולים ורסיבר הוא זהה.Lee כתב:zionc
לפי איזה קטגוריית מכס חישבת באתר של USHOPS: מגבר קול או מערכת משולבת? (לא מצאתי שום אפשרות קרובה יותר למוצר הנ"ל, חוץ משתי אלה)....
הממ, תודה על התגובות. אין לי בעיה לבצע רכישה מחו"ל וגם סבלנות למשלוח מוזל יש לי.
הבנתי שבמידה ואני מגדיל את התקציב ל- 4000 יהיה יותר קל להמליץ לי. זה עדיין סכום שאני מוכן להשקיע.
ועדכון נוסף הראתי להנהלה את המערכת 7.1 zionc הציע, ולמרות שאני התלהבתי... מסתבר שיש עוד הגבלות.
אני צריך פתרון פחות בולט. כלומר רמקולים קטנים או מקרן קול וכדומה (לגבי רסיבר אין מגבלה מלבד התקציב וצבע שחור).
יש עוד המלצות למשהו בסגנון בהנחה שהתקציב עולה ל- 4000?
הבנתי שבמידה ואני מגדיל את התקציב ל- 4000 יהיה יותר קל להמליץ לי. זה עדיין סכום שאני מוכן להשקיע.
ועדכון נוסף הראתי להנהלה את המערכת 7.1 zionc הציע, ולמרות שאני התלהבתי... מסתבר שיש עוד הגבלות.
אני צריך פתרון פחות בולט. כלומר רמקולים קטנים או מקרן קול וכדומה (לגבי רסיבר אין מגבלה מלבד התקציב וצבע שחור).
יש עוד המלצות למשהו בסגנון בהנחה שהתקציב עולה ל- 4000?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
השילוב ש-spazzz המליץ עליו נשמע טוב בתקציב הזה, ואם אתה רוצה משהו חדש אז זה בהחלט כיוון טוב.
עוד אופציה היא רסיבר של אונקיו דגם 309 וסט סאטליטים של CANTON מדגם MOVIE 80... יש עוד כמה סטים של סאטליטים במחירים דומים - שוו הלהיכנס לחנות מתמחה ולהקשיב לאופציות השונות!
דרך אגב, אם אתה פתוח לאופציה של יד שניה אז אתה יכול למצוא רסיברים בני שנתיים בערך (לפעמים אפילו עדיין באחריות) במחירים שקרובים יותר ל-1,000 ש"ח, מה שמפנה לך קצת יותר כסף לרמקולים. הנה דוגמה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=35739 - רסיבר כזה בשילוב עם רמקולים כמו הקליפש קווינטט ייתן לדעתי הרבה יותר ערך לכסף שלך...
עוד אופציה היא רסיבר של אונקיו דגם 309 וסט סאטליטים של CANTON מדגם MOVIE 80... יש עוד כמה סטים של סאטליטים במחירים דומים - שוו הלהיכנס לחנות מתמחה ולהקשיב לאופציות השונות!
דרך אגב, אם אתה פתוח לאופציה של יד שניה אז אתה יכול למצוא רסיברים בני שנתיים בערך (לפעמים אפילו עדיין באחריות) במחירים שקרובים יותר ל-1,000 ש"ח, מה שמפנה לך קצת יותר כסף לרמקולים. הנה דוגמה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=35739 - רסיבר כזה בשילוב עם רמקולים כמו הקליפש קווינטט ייתן לדעתי הרבה יותר ערך לכסף שלך...
כנראה הולך עם זה, מנסה רק להבין לפני הרכישה כי לא ברור לי בדיוק מה אני אמור לרכוש:spazzz כתב:בסכומים כאלה באמת לא כדאי להתעסק עם הזמנה מחו"ל
בכל מקרה בהצלחה...
1. הרמקולים הנ"ל באים בזוגות - אני אמור לרכוש 2 זוגות?
2. מה לגבי סנטר?
3. מה לגבי סאב?