Galaxy S2 בעיית סוללה
שלום לכולם.
אתמול בלילה בערך ב- 12 היה לי 74 אחוז... עכשיו אמרתי לעצמי בטח בבוקר יהיה לי משו כמו 65 אולי 60 ככה כי אני לא נגעתי בו במשך הלילה והוא היה על מצב טיסה...
עכשיו אני קם ב- 11 ויש לי 36 אחוז משו כזה...
זה הגיוני שירד לי כל כך הרבה ב- 11 שעות שלא השתמשתי והוא היה על מצב טיסה??
אני משתמש ברום של ליטנינג 1.4.
תודה על העזרה..
אתמול בלילה בערך ב- 12 היה לי 74 אחוז... עכשיו אמרתי לעצמי בטח בבוקר יהיה לי משו כמו 65 אולי 60 ככה כי אני לא נגעתי בו במשך הלילה והוא היה על מצב טיסה...
עכשיו אני קם ב- 11 ויש לי 36 אחוז משו כזה...
זה הגיוני שירד לי כל כך הרבה ב- 11 שעות שלא השתמשתי והוא היה על מצב טיסה??
אני משתמש ברום של ליטנינג 1.4.
תודה על העזרה..
ממש לא. משהו אוכל לך את הסוללה בלילה. אני עם הרום הזה ובלילה אני לא עובר את 5%-10%.
1. תפתח במכשיר שלך את תפריט ה Battery Usage ותראה מה אוכל לך את הסוללה. בחלון שם גם תלחץ על חלון הגרף למעלה ולתוודא בחלון החדש שיפתח לך, שהמכשיר שלך לא נמצא במצב Awake גם בלילה
2. קראתי גם על כאלה שהבעייה נפתרה להם בעזרת איתחול רגיל של המכשיר (Restart רגיל)
3. אנשים דיווחו גם שאחרי ביצוע Wipe מהריקוברי הבעיות האלה נפתרו להם (אבל זה כמובן צורך פעולת Wipe)
4. בנוסף, אם שום דבר לא פותר את הבעייה אני ממליץ לך לכבות כל מיני שירותים שונים ומשונים שמושכים מידע מהענן (לדוגמא שירותי Samsung Hubs) ולראות מי הוא השירות הסורר
1. תפתח במכשיר שלך את תפריט ה Battery Usage ותראה מה אוכל לך את הסוללה. בחלון שם גם תלחץ על חלון הגרף למעלה ולתוודא בחלון החדש שיפתח לך, שהמכשיר שלך לא נמצא במצב Awake גם בלילה
2. קראתי גם על כאלה שהבעייה נפתרה להם בעזרת איתחול רגיל של המכשיר (Restart רגיל)
3. אנשים דיווחו גם שאחרי ביצוע Wipe מהריקוברי הבעיות האלה נפתרו להם (אבל זה כמובן צורך פעולת Wipe)
4. בנוסף, אם שום דבר לא פותר את הבעייה אני ממליץ לך לכבות כל מיני שירותים שונים ומשונים שמושכים מידע מהענן (לדוגמא שירותי Samsung Hubs) ולראות מי הוא השירות הסורר
יפה, זאת הבעייה אצלך. מישהו גורם למכשיר להישאר ער גם כאשר הוא מכובה. אגב, אין צורך לבדוק את זה בלילה אלא אתה יכול לבדוק את זה ביום כאשר נניח אתה לא משתמש בו במשך שעה אחת. אתה רק צריך לוודא שהמכשיר נרדם בזמן הזהasafav14 כתב:כתוב לי שם 16 שעות ויש ב - Awake פס כחול מההתחלה עד הסוף..
אני יעשה איתחול ויעדכן מחר בבוקר
תודה לבינתיים....
קודם תבצע איתחול של המכשיר ותן לו לנוח 30 דקות ואז תבדוק האם זמן הזה הוא נכנס למצב של שינה במידה ולא אז תתחיל לכבות כל מיני שירותים ותבצע בדיקה דומה לראות מי הוא הגורם לבעייה
תשמע לא מצאתי בדיוק את הגורם לבעייה אני נראלי שאם אני נכנס ל- running services ומכבה כל מיני שטויות ויש לי שם מלא שסתם פתוח ואני לא משתמש אפילו כמה שעות בדבר הזה.. אז אני מכבה אבל אחרי כמה זמן זה פשוט נכנס לשרותים האילו מחדש ועוד פעם הוא נשאר ער בזמן שהמסך כבוי...
יש לזה פתרון מסויים?
יש לזה פתרון מסויים?
asafav14,
כיבוי השירותים (Service) שם באופן גורף לא יעצור אותם מכיוון שחלק גדול מהם יאותחל מחדש. אתה צריך לזהות את האפליקציות הסוררות שגורמות לבזבוז הסוללה אצלך ולכבות אותם (דברים כמו שירותי סמסונג).
אגב, האם עדיין המכשיר שלך נשאר במצב של Awake כאשר הוא כבוי?!
האם התקנת הרבה אפליקציות על המכשיר אחרי התקנת הרום?
כיבוי השירותים (Service) שם באופן גורף לא יעצור אותם מכיוון שחלק גדול מהם יאותחל מחדש. אתה צריך לזהות את האפליקציות הסוררות שגורמות לבזבוז הסוללה אצלך ולכבות אותם (דברים כמו שירותי סמסונג).
אגב, האם עדיין המכשיר שלך נשאר במצב של Awake כאשר הוא כבוי?!
האם התקנת הרבה אפליקציות על המכשיר אחרי התקנת הרום?
הכוונה היא לתת למכשיר לנוח כמה דקות (נניח 30 דקות) ואז לבדוק האם הוא נכנס בזמן הזה למצב שינה או שכל הזמן הזה הוא היה במצב Awake