הי לכל החברים בפורום,
עברתי לבית חדש, ואני תקוע עם המיקום של הקדמיים בסלון (מצורף שרטוט).
ה-TV שתירכש בקרוב (מותנה באישור דירקטוריון) היא 50", כך שהרוחב שלה הוא ~120-125 ס"מ, ורוחב הקיר עליו היא תשב הוא בסה"כ 150.
יש לי רצפתיים צרים (AE120) שיכולים להידחק בקושי מצידי הפלזמה (אבל אז צריך להחליף את המזנון), או אפשרות למקם אותם בצידי הסלון, איפה שהקבלן (הגאון) מיקם את ההכנות.
אופציה שלישית היא בכלל להשתמש בקדמיים בחדר אחר, ולקנות זוג מדפיים צרים שיישבו על המזנון.
מה הפתרון הנכון מבחינת סאונד ופונקציונליות?
השימוש במערכת הסלונית הוא בעיקר ק"ב (בליווי סנטר), פחות למוזיקה
בית חדש - עזרה במיקום הקדמיים
-
wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
בוקר טוב...
כדי לא להכניס אותך לעלויות...בעיצוב החלל
הייתי מציע לך (אם התקציב מאפשר)...הוא דבר פשוט ופרקטי והוא להמשיך את הקיר של הטלוויזיה, בעוד כ-50 ס"מ לכיוון המטבח...להשאיר כניסה של 1.00 מ' לכיוון המטבח.
הקיר ההמשכי יהיה קיר גבס בגובה של 1.50 מ' (עד גובה הטופ של המסך).
נישאר לך כ-2 מטר ספייס למרכז את המסך במרכז, כך שזה בעצם יוצא המרכז של הספה הגדולה, ולהשאר עם הקדמיים שלך בנחת ובשלום בשני צידי המסך.
בהצלחה
כדי לא להכניס אותך לעלויות...בעיצוב החלל
הייתי מציע לך (אם התקציב מאפשר)...הוא דבר פשוט ופרקטי והוא להמשיך את הקיר של הטלוויזיה, בעוד כ-50 ס"מ לכיוון המטבח...להשאיר כניסה של 1.00 מ' לכיוון המטבח.
הקיר ההמשכי יהיה קיר גבס בגובה של 1.50 מ' (עד גובה הטופ של המסך).
נישאר לך כ-2 מטר ספייס למרכז את המסך במרכז, כך שזה בעצם יוצא המרכז של הספה הגדולה, ולהשאר עם הקדמיים שלך בנחת ובשלום בשני צידי המסך.
בהצלחה
-
wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

הממ, לא יילך, למרות שזה באמת הפתרון הכי הגיוני.
הדירקטוריון הטיל וטו בתואנה שזרימת האור מהמטבח לסלון תיפגע, היגיון לא רלבנטי בדיוני הדירקטוריון.
אם אני מניח זוג מדפיים גדולים על המזנון מצידי הטלויזיה אמורה להיות בעיה של מגנוט או משהו?
הדירקטוריון הטיל וטו בתואנה שזרימת האור מהמטבח לסלון תיפגע, היגיון לא רלבנטי בדיוני הדירקטוריון.
אם אני מניח זוג מדפיים גדולים על המזנון מצידי הטלויזיה אמורה להיות בעיה של מגנוט או משהו?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
מה?!?!wegabi כתב:הממ, לא יילך, למרות שזה באמת הפתרון הכי הגיוני.
אם אני מניח זוג מדפיים גדולים על המזנון מצידי הטלויזיה אמורה להיות בעיה של מגנוט או משהו?...
-
wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

בדירקטוריון הכוונה לאשה, שלה יש סדרי עדיפויות שונים משלי.
לגבי המיגנוט - האם אין חשש מהשראה מגנטית מהרמקולים לטלויזיה? (בעיה שהיתה נפוצה וכואבת במסכי CRT)
לגבי המיגנוט - האם אין חשש מהשראה מגנטית מהרמקולים לטלויזיה? (בעיה שהיתה נפוצה וכואבת במסכי CRT)