לוח אם לHTPC לצפיה ב3D
טוב, אז בעקבות החלפת הטלויזיה לPZ550, ואחרי שהראתי לאבא שלי את BOXEE עלתה הבקשה לHTPC
הסיבה בבחירה בHTPC היא שאפשר לשלב בו נגן בלוריי ולקבל מכשיר אחד מזרים\נגן ואפליו להעיף את הDVD.
הדרישות פשוטות, ניגון BLURAY בכונן, תמיכה בHDMI 1.4 בשביל ה3D וכמובן שגם יעביר פורמטים אודיו חדשים
בינתיים יחובר לטלויזה עד שיירכש רסיבר תומך.
התקציב באיזור ה2.5K
המחשבה היא ללכת על המפרט המומלץ עבור עבור מחשב 2100-2500, עם AMD ולקנות כונן BLURAY במקום הכונן הרגיל.
השאלה היא, בלוח האם במפרט יש כ.מסך מובנה דבר שנראה מיותר אם אני קונה אחד ייעודי, האם יש איזה ייתרון בלוח האם הזה? ואם לא אשמח להמלצה על דגם מקבל רק בלי הכ.מסך.
הסיבה בבחירה בHTPC היא שאפשר לשלב בו נגן בלוריי ולקבל מכשיר אחד מזרים\נגן ואפליו להעיף את הDVD.
הדרישות פשוטות, ניגון BLURAY בכונן, תמיכה בHDMI 1.4 בשביל ה3D וכמובן שגם יעביר פורמטים אודיו חדשים
בינתיים יחובר לטלויזה עד שיירכש רסיבר תומך.
התקציב באיזור ה2.5K
המחשבה היא ללכת על המפרט המומלץ עבור עבור מחשב 2100-2500, עם AMD ולקנות כונן BLURAY במקום הכונן הרגיל.
השאלה היא, בלוח האם במפרט יש כ.מסך מובנה דבר שנראה מיותר אם אני קונה אחד ייעודי, האם יש איזה ייתרון בלוח האם הזה? ואם לא אשמח להמלצה על דגם מקבל רק בלי הכ.מסך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בכרטיס המסך המובנה בלוח האם של AMD אין תמיכה מובנית בוידאו 3D ולכן תצטרך כרטיס מסך חיצוני.
במובנה של אינטל Sandy Bridge (ה-H67) יש תמיכה מובנית בוידאו 3D ולכן שם אין צורך בכרטיס מסך חיצוני.
במובנה של אינטל Sandy Bridge (ה-H67) יש תמיכה מובנית בוידאו 3D ולכן שם אין צורך בכרטיס מסך חיצוני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. למרבה הצער אין עדיין ל-AMD צ'יפסט ללוחות אם עם פתרון מלא לוידאו 3D.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
pixies ,הE350 לא מגיע עם HD6310 ? הוא אמור לתמוך ב3D אם אני לא טועה ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא כתבת שאתה לא מעוניין בכרטיס מסך חיצוני?bg1987 כתב:אבל אני לא חייב ציפסט ל3D כי אני מתכוון לקנות את הHD6750 או שפספסתי משהו?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למרבה הצער, התמיכה היא חלקית בלבד. MVC לא עובד שם, אבל SBS FHD כן.IamEzio כתב:pixies ,הE350 לא מגיע עם HD6310 ? הוא אמור לתמוך ב3D אם אני לא טועה ......
ב-HD6450 וב-HD6750 התמיכה היא מלאה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אוקיי , באמת חבל ..pixies כתב:למרבה הצער, התמיכה היא חלקית בלבד. MVC לא עובד שם, אבל SBS FHD כן.IamEzio כתב:pixies ,הE350 לא מגיע עם HD6310 ? הוא אמור לתמוך ב3D אם אני לא טועה ......
ב-HD6450 וב-HD6750 התמיכה היא מלאה....
bg1987 , רוב הלוחות אם הזולים כוללים כרטיס מסך מובנה ,גם אם אתה לא תשתמש בו הוא לא יזיק לך ..וזה בטח עדיף על לקנות לוח אם יקר שאתה לא צריך .
אם לוח אם בלי כ.מסך יעלה יותר אז בהחלט אין שום סיבה לקנות אותו.
טוב אז כנראה שאני סגור על המפרט, כנראה שבעוד שבוע-שבועיים נקנה נתקין ונפרסם.
לגבי כונן BLURAY יש של LG UH10LS20 ושל SH-B123L SAMSUNG כשהאחרון זול יותר, יש איזה הבדל משמעותי בינהם?
טוב אז כנראה שאני סגור על המפרט, כנראה שבעוד שבוע-שבועיים נקנה נתקין ונפרסם.
לגבי כונן BLURAY יש של LG UH10LS20 ושל SH-B123L SAMSUNG כשהאחרון זול יותר, יש איזה הבדל משמעותי בינהם?