סנכרון קול ותמונה בשידורי DTT
שלום,
האם קיימת בעית סינכרון בין האודיו והוידאו בשידורי ה-DTT?
מאז ש"התחברתי", לפני כחודשיים יש אצלי בעייה של חוסר סנכרון קל (אני משער שכ-100 עד 200 מילי-שניות).
התופעה קיימת בשלושה טיונרים שונים אשר בשימושי...
האם זו תופעה מוכרת?
תודה.
מאז ש"התחברתי", לפני כחודשיים יש אצלי בעייה של חוסר סנכרון קל (אני משער שכ-100 עד 200 מילי-שניות).
האם זו תופעה מוכרת?
תודה.
אני מכיר את הבעיה הזו. לעתים היא מתרחשת כאשר הקליטה גבולית ולעתים באופן ספונטני ללא הסבר.Alil כתב:שלום,
האם זו תופעה מוכרת?
תודה....
פתרון אפשרי אחד שהומלץ לי לעשות ונמצא כעובד - אתחול הממיר. את זה עושים ע"י החזרת ההגדרות למצב "הגדרות היצרן" ו- סריקה מחודשת של הערוצים.
התופעה קיימת אצלי תמיד, זאת למרות שהקליטה טובה מאד. לצערי לא יצא לי לראות אף ערוץ אף פעם כאשר היה סינכרון.
כמו כן מדובר בשלושה ממירים שונים - Hauppauage HVR1700, ממיר פנימי של טלויזית טושיבה RV733 וכן ממיר פנימי של טלויזית סמסונג XL2370.
האם בוודאות הבעיה אינה בשידור עצמו?
כמו כן מדובר בשלושה ממירים שונים - Hauppauage HVR1700, ממיר פנימי של טלויזית טושיבה RV733 וכן ממיר פנימי של טלויזית סמסונג XL2370.
האם בוודאות הבעיה אינה בשידור עצמו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
קודק האודיו כאן לא נפוץ. יתכן שמי שלא מממש אותו כראוי מקבל את הבעיה.
יש אצלי שני ממירים, גורנדיג ו-Nowcom. בראשון קיימת בעיית אי-סנכרון באופן כמעט קבוע, מאות בודדות של מילישניות כפי שציינת אני מעריך, תלוי איך הוא מתעורר באותו יום. לפעמים התופעה דועכת מעצמה לאחר כמה זמן.
ב-Nowcom אין בעיות סנכרון קל אלא במקרים נדירים לאחר הפרעות קשות, וגם אז ניתן להיפטר מהתןפעה בקלות ע"י לחיצה אחת אחורה בטיימשיפט וחזרה קדימה, מה שגורם לממיר להסתנכרן מחדש.
אז כן, לפחות לפי נסיוני זוהי איכות הממיר אשר קובעת ולא השידור.
ב-Nowcom אין בעיות סנכרון קל אלא במקרים נדירים לאחר הפרעות קשות, וגם אז ניתן להיפטר מהתןפעה בקלות ע"י לחיצה אחת אחורה בטיימשיפט וחזרה קדימה, מה שגורם לממיר להסתנכרן מחדש.
אז כן, לפחות לפי נסיוני זוהי איכות הממיר אשר קובעת ולא השידור.
תודה על התגובות.
האם יש דרך לפתור זאת? -
1. האם ניתן לסנכרן זאת ב-Hauppauge 1700? (או ע"י התקנת תוסף תוכנה כלשהו ב-HTPC)?
2. לגבי הטיונרים המובנים - האם יש סיכוי לקבל מהספק או היבואן (סמסונג וטושיבה) גרסת קושחה שתפתור את זה?
האם יש דרך לפתור זאת? -
1. האם ניתן לסנכרן זאת ב-Hauppauge 1700? (או ע"י התקנת תוסף תוכנה כלשהו ב-HTPC)?
2. לגבי הטיונרים המובנים - האם יש סיכוי לקבל מהספק או היבואן (סמסונג וטושיבה) גרסת קושחה שתפתור את זה?